Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gogen MAXPAD 9 G4 B rózsaszín

Termékkatalógus
Gogen MAXPAD 9 G4 B rózsaszín
3,4 5 értékelés
Tablet - 9,4" kijelző, 1024 x 600, Quad-core 1.3 GHz, 8 GB memória, 1 GB RAM, Android 4.4.4 KitKat, WiFi, elülső és hátsó kamera, szülői felügyelet, gyermek és szülői üzemmód, gyermekoktatási alkalmazások, touch pen, rózsaszín szilikon tok
Kód:  WG970x3i Termékszám:  GOGMAXPAD9G4P Gyártó honlapja:

Gogen MAXPAD 9 G4 B rózsaszín

Gogen MAXPAD rózsaszín gyermek tablet

A gyermek tablet a leggyakoribb felhasználói számára volt kialakítva. Alapja a speciális gyermekek számára szánt felület az egyszerű kezelés érdekében, valamint a telepített alkalmazások eléréséhez. Nem hiányozhat az aprólékosan beállítható szülői felügyelet sem.


Könnyű használat a mellékelt ceruzával

A Gogen MAXPAD gyerek tablet fő előnye a tanuló alkalmazások teljes változatának való letöltési lehetősége, mint pl. a számolni tanulás, a szavak gyakorlása, logopédia, térérzékelés gyakorlására szolgáló alkalmazások, az elsősegélynyújtás alapjai vagy a közlekedési nevelés. Újdonság az írástanuló, amely a mellékelt stylusszal segít az írás alapjainak elsajátításában.

Gogen MAXPAD

A tablet szilikon tokkal ellátott

A Gogen MAXPAD gyermek tablet egy teljes értékű tablet, amely az Android 4.4 KitKat operációs rendszeren fut. Felszereléséhez tartozik a Google Play elérhetőség, a WiFi csatlakozás vagy a 8 GB belső memória, amely microSD/SDHC memória kártyával bővíthető.

Gogen MAXPAD

A Gogen MAXPAD gyerek tablet legfontosabb tulajdonságai

  • Gyermek tablet leegyszerűsített kezeléssel.
  • Számos tanuló alkalmazás, beleértve az írás gyakorlását is.
  • A toll ??a csomagolás része.
  • Szülői felügyelet.
  • Szilikon védőtok.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen MAXPAD 9 G4 B rózsaszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MAXPAD 9 G4 B růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen MAXPAD 9 G4 B ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MAXPAD 9 G4 B Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MAXPAD 9 G4 B Rosa.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ