Shop roku 30 dnů na vrácení

Google Home Mini szén

Termékkatalógus
Google Home Mini szén
4,8 161 értékelés
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 darab mikrofon, spotify támogatás és micro usb kimenet, disztribúció (elosztás): US és EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  GOOGH22

Google Home Mini szén

Izgatottan várod, hogy hangvezérléssel irányítsd okos otthonod, és legyen kéznél egy intelligens digitális asszisztens, akitől bármilyen online tartalommal kapcsolatban kérdezhetsz? A Google Home Mini Charcoal forradalmi otthoni asszisztens nagyon gyorsan reagál mindenre. Például információkat kaphatsz az időjárást vagy a forgalmat illetően, sőt javaslatot is adhat arra, hogy hova menj vacsorázni. Mindent elemezés kiértékel a hangutasítások alapján, és könnyen válaszol bonyoultabb kérdésekre is. Bónuszként az egység felismeri a különböző emberi hangokat, ennek köszönhetően meg tudja határozni az egyéni keresési prioritásokat, és tovább növelheti a hihetetlen lehetőségek tárházát.

Mitől olyan különleges a Google Home Mini Charcoal?

  • Egyéni hangfelismerés
  • Az összes Google-platformmal zökkenőmentes integrálható
  • Hangutasításokkal vezérelhető
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED dióda jelzés
  • Online keres válaszokat az elhangzott kérdésekre
  • Kompakt és elegáns megjelenés
  • Több színben elérhető

Mire képes a Google Home Mini Charcoal?

A Google Home Mini Charcoal egy kis méretű, de nagy teljesítménnyel büszkélkedő asszisztens, amellyel könnyedén hozhatsz létre otthonodban egy futurisztikus központot tele gyors információkkal, hangutasításokkal, zene- és videolejátszással, vagy akár az összes Google-eszköz távvezérlésével. Mindez gombok és távirányító nélkül - egyszerűen hangutasítások által.

Szeretnéd megtudni a forgalmi helyzetet miközben a gyerekeket viszed az óvodába? A hétvégi időjárásra vagy kíváncsi miközben a szoba takarításával vagy elfoglalva? Szeretnéd megtervezni a holnapi utazás útvonalát? A Google Home Mini speciális, pontosított kérdezésekkel válaszol, és az utazás útvonalát közvetlenül telefonod navigációs térképére küldi. 

Különböző kérdéseket tehetsz fel asszisztensednek, de akár meg is szakíthatod a feladatot, és újabbat is adhatsz számára.

Egyszerű kezdő beállítás az alkalmazással

A Google Home Mini Charcoal asszisztens elindítása nagyon egyszerű. Amikor először indítod el, a hangvarázsló üdvözöl majd. Arra fog kérni, hogy ismételd meg az alapvető azonosító parancsokat. Az alapvető hangfelismerés a Google Home által történik, amelyet okostelefonodra tölthetsz le és amely nagyon fontos tényező. Az asszisztens több ember hangját is képes felismerni amelyeket beállíthatsz, így a készülék azillető saját prioritásainak megfelelő információkat találja majd meg.

A minimalista stílusú Google Home Mini Charcoal

A Google Home Mini Charcoal egy minimalista eszköz, amely kompakt méretével és egyszerű stílusával az "egyszerű szépséget" képviseli. A csomagban csupán az eszközt és a tápkábelt találod, de nem is kell több számára a működéshez.

A készülék alsó része csúszásgátló szilikonnal borított, így optimális stabilitást biztosít, továbbá egy kis reset gombot is találsz rajta. A tápkábel helye és a főkapcsoló a készülék oldalán található. Az egész készüléket szép és kellemes tapintású felület jellemzi, amely érzékeny mikrofont és erős hangszórót rejt. A közepén színes LED-ek találhatók, amelyek fokozzák az interaktív kommunikáció benyomását azasszisztenssel.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Disztribúció (elosztás)
US, EU Kész!
Szín
Fekete Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
2 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mikorra várható magyar nyelvű hangvezérlésű változat a Goggle Home miniből?

Mikor várható magyar nyelvű verzió

Mikor várható magyar nyelvű verzió

Mikor várható magyar nyelvű verzió

Mikor várható magyar nyelvű verzió

Létezik magyar nyelvű is?

Kérdések és válaszok: Google Home Mini szén
Kiegészítők: Google Home Mini szén Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Home Mini Charcoal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Home Mini Charcoal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Home Mini Charcoal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Home Mini Charcoal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ