30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

GORENJE BPS6737E14BG

Termékkatalógus
GORENJE BPS6737E14BG
5 2 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség booster, gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Kód:  GORTR084 Termékszám:  738566 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE BPS6737E14BG

A technológia fejlődésével és az innovációk elterjedésével a főzés területén, a beépíthető sütő minden háztartás elengedhetetlen részévé vált. Ezen GORENJE BPS6737E14BG beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval modern és praktikus megoldást kínál, és ötvözi a hatékonyságot a gazdaságossággal. Klasszikusan univerzális stílusa könnyedén beleolvad lakásod belső terébe, így elegáns kiegészítőjévé válik. A kedvenc fogásaink tökéletes elkészítése érdekében a sütő belső térfogata 77 l. A készülék teljesítménye 3500 W. Ez a konkrét GORENJE beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik.

Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG ...
Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG ...

GORENJE BPS6737E14BG beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Eme GORENJE beépíthető sütő tökéletesen illeszkedik konyhád klasszikus stílusához
  • A rendelkezésünkre álló teljes térfogat 77 l
  • A sütő teljesítménye 3500 W
  • Az elsőosztályú GORENJE beépíthető sütő A+ energiaosztályba esik
  • A teleszkópos kihúzható rácsnak hála az étel könnyedén kivehető a sütőből
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Beépíthető sütő forrólevegős funkcióval
  • A speciális programnak hála gyerekjáték a pizzasütés
  • Külön funkció áll rendelkezésünkre a pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztására
  • A grill funkcióval kivételesen ízletes fogásokat varázsolhatsz az asztalra
  • Finom és egészséges fogások a gőzfunkció segítségével
  • A gyors előmelegítésnek hála szinte pillanatok alatt készen áll a sütésre
  • Az alsó és felső sütési funkciókat kombinálva gyorsan és kényelmesen sütheted, grillezheted vagy akár melegítheted meg kedvenc ételed
  • A ventilátor egyenletesen keringeti a forró levegőt a sütőben, így biztosítva van az ételek gyors és hatékony elkészítése
  • Minden tányér felmelegíthető a sütőben
  • A Booster funkciónak köszönhetően a sütő hihetetlenül gyorsan eléri a beállított magas hőmérsékletet
  • A sütési segédlet funkció lépésről lépésre levezeti a sütési folyamatot

Jó buli lesz a sütés

Eme GORENJE BPS6737E14BG beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés szeretetét. A teleszkópos kihúzható rácsnak hála biztosak lehetünk abban, hogy a tepsi nem billen ki a sütőből, miközben a készülő ételeket ellenőrizzük, ezután biztonságosan koncentrálhatsz a fűszerezésre. A pirolitikus tisztítási folyamat használata során minden zsíros szennyeződés, beleértve az ételmaradékokat is, nagyon magas hőmérsékleten égnek le a sütő belső faláról.

Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG ...
Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG ...

Eme GORENJE beépíthető sütő több funkcióval is rendelkezik

Nem számít mit készítesz, ez az okos GORENJE BPS6737E14BG beépíthető sütő lehetővé teszi a legjobb program kiválasztását. A légkeveréses sütő népszerű választás a tökéletes sütés és melegítés elérése érdekében. Imádni fogod, ha szereted az olasz pizzát, mivel külön programja van az elkészítésére. Praktikus funkciót kínál a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztására. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő minden lehetséges segítséget megad az ételek készítése során, és gyorsan pótolhatatlan segítőtársaddá válik. Az egészséges táplálkozás érdekében a gőzzel való sütés a legjobb módja a minimális zsírtartalmú ételek elkészítésének.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző GORENJE BPS6737E14BG segítségével

Ez az adott GORENJE beépíthető sütő a lehető legegyszerűbbé teszi az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. A gyors előmelegítés lehetővé teszi a sütés szinte azonnali megkezdését a melegítési folyamat elindulása után. Az alsó és felső sütés kombinálásával mindenféle étel elkészíthető, emellett melegíthetsz és grillezhetsz is. Rendelkezik egy ventilátorral, amely tökéletesen keringeti a forró levegőt, ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételed gyorsan és egyenletesen sül át. Remek trükk, hogy a tányérokat felmelegítsük tálalás előtt. Tálalás után így az étel sokkal tovább meleg marad. Ha az átlagosnál gyorsabban szeretnénk felmelegíteni a sütőt, akkor használjuk az erre a célra létrehozott Booster funkciót. Ha bizonytalan vagy, bátran használd az előre beállított recepteket. Csak meg kell adnunk az étel súlyát, ebből a sütő már automatikusan kiszámolja az optimális programot, hőmérsékletet és időt. A sütési segédlet funkció segít neked abban, hogy tökéletesen készítsd el kedvenc ételeidet.

Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG ...

Biztonságos és könnyen karbantartható

Eme GORENJE beépíthető sütő megalkotása közben a biztonság és a könnyű karbantartás volt a két fő szempont. A sütő belső ajtaja háromrétegű biztonsági üvegből készült. Könnyen és gyorsan elvégezhetjük az ajtó karbantartását. A sütő speciális zsanérokkal lett ellátva, amelyek a felhasználói kényelem fokozása érdekében rendkívül könnyen és halkan záródnak. A legkisebb szakácsok is biztonságban vannak a gyerekzárnak köszönhetően. A sütő kezelőfelülete lezárható a gyerekek elől. Hála az integrált hűtőrendszernek, biztosak lehetünk benne, hogy semmiben nem keletkezik kár a sütő közvetlen környezetében.

Az elsőosztályú GORENJE BPS6737E14BG tulajdonságai, melyek elnyerik tetszésed

Ez az adott GORENJE beépíthető sütő sütés közben biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot. A belső világításnak hála, a sütő ajtajának kinyitása nélkül, tisztán látjuk, hogy elkészült-e kedvenc ételünk. A hátralévő idő könnyen leolvasható a modern és intuitív kijelzőről. Az időzítő gondoskodik róla, hogy biztosan ne feledkezzünk el a sütőben készülő ételekről. Az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően nyugodtan lepihenhetünk sütés közben, anélkül, hogy aggódnunk kelljen a tökéletesen végeredményt illetően. A csomag tartalma 3 tepsi és 1 rács. A csomag része a hálózati kábel csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő GORENJE BPS6737E14BG Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, gőz funkció, hőlégbefúvás, sütési segédlet, kiolvasztás, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés, tányérmelegítő és Booster

Színe:

Fekete

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
3 500 W Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
3 rétegű üvegajtó, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Csillapított ajtózárás, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!
Tepsik száma a csomagban
3 Kész!
Rácsok száma a csomagban
1 Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
77 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE BPS6737E14BG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BPS6737E14BG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE BPS6737E14BG.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ