AP+ nový vizuál Shop roku

Gorenje VS110W

Termékkatalógus
Gorenje VS110W
Vákuumozó gép - 110W, hegesztés, vákuumozás, gumilábak a stabilitás érdekében, hegesztő szalagok hossza 300mm, 5 tasak mellékelve
Kód:  EAV4811 Termékszám:  VS110W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje VS110W

Vákuum védőréteg Gorenje 110 W tökéletes hosszú távú tárolására friss élelmiszerek, meghosszabbítja az élet, legfeljebb öt alkalommal.Fel van szerelve elektronikus vezérléssel, jelzőlámpa és gumitalp stabilitást. Vakuovačka kompakt méretek is alkalmas összetevők előállítása szánt forró vízfürdőben módszer Sous-Vide. Ezen túlmenően, a csomag 10 zsák mentes - 5 literes és kétliteres 5. És akkor még használni, zsák és más márkák, mint például a Steba, Sous Vide Supreme vagy Guzzanti. Get ti ezt a praktikus segítő, és élvezze a jellegzetes íz és illat minden étel. 

Gyakorlati vakuovačka Gorenje

  • Gyors, megbízható hegesztés és vákuum
  • Elektronikus vezérlés fényvezérlő +
  • Méretek (szélesség x magasság x mélység): 35,7 x 8,6 x 14,8 cm
  • Oneszerű kézi nyitás
  • Tápvezeték: 300 mm
  • Csatlakozó kábel: 1 m
  • Ház: műanyag + fém
  • Súly: 1,4 kg
  • Fogyasztás: 110 W
  • Szín: Fehér

Próbálj ki valami újat

Vakuovačky modern módja tárolására élelmiszer, tartani alapanyagok rendkívül hosszú, friss, lédús és puha. Leszívják az összes levegőt a vákuum zsák és kiterjeszti a tartóssága az ételt, hogy 5-ször. Amellett, hogy megmenti őket a sok helyet a hűtő és fagyasztó - lezárt zsákot ne vegye fel annyi helyet, mint a műanyag doboz. Az étkezés természetesen megtartják a térfogata, forma, szín és különösen a maximális íz. Próbálja meg kezelni a hozzávalókat, és főzési módszer Sous-vide (vagy hosszú főzés alacsony hőmérsékleten állandó).

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje VS110W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje VS110W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje VS110W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje VS110W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje VS110W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ