Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GoSAT GS6050HDv

Termékkatalógus
GoSAT GS6050HDv
5 1 értékelés
Médialejátszó - HD vevő, Skylink kártya, Viaccess, MPEG, HbbTV 1.5, HDMI, HDMI CEC, USB, AD a siketek számára, Androidon keresztül történő vezérlés lehetősége
Kód:  JT099w12 Termékszám:  GS6050HDv Gyártó honlapja:

GoSAT GS6050HDv

Egy műholdas vevőt és multimédiás központot kínálunk neked. Ez a GoSat GS6050HDv HD vevő, amely beépített Skylink kártyával (Viaccess Orca) és Skylink Ready, Fastscan és HbbTV tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a műszer támogatja mind a szabványos antennacsatlakozásokat, mind az Unicable-ot, így Unicable és a motor kommunikál a Diseqc és Usals protokollokon. A GoSAT GS6050HDv rendelkezik HBBTV v1.5 támogatással és extra nyomkövetési tartalmat is kínál. OTT funkciók is elérhetők, és minden bizonnyal értékelni fogod a vevőkészülék vezérelhetőségét Androidos okostelefonnal. Élvezni fogod a számos fejlett funkciót, például a siketeknek kínált hangleírását, a felvétel utáni automatikus kikapcsolást, az automatikus frissítést, automatikus nyári időszámítást, könyvjelzőt, időzítő beállítást közvetlenül az információs sorból és még sok mást.

A GoSAT GS6050HDv vevő legfontosabb jellemzői

  • Műholdas HD vevő GS6050HDv a GoSAT-tól
  • Integrált Skylink kártya (Viaccess Orca) és Skylink Ready, Fastscan és HbbTV tanúsítvány
  • Multimédia és OTT támogatás (RSS, időjárás)
  • Skylink Fastscan a Home TP Search segítségével
  • Vezérlés mobiltelefonon keresztül Android segítségével
  • Számos speciális funkció
  • Az SW USB, OTA és interneten keresztül frissíthető
  • Jól átlátható és egyszerű menü

GoSAT GS6050HDv multimédiás központ

A GoSAT GS6050HDv HD vevőkészülék hátoldalán található egy USB csatlakozó, amelyhez egyszerűen lehet csatlakoztatni a merevlemezt. Ezután felveheted kedvenc TV-programjaidat, és használhatod multimédia fájlok - videó, zene vagy fényképek - lejátszására is. A GoSAT vevőkészülék 2 HD programot képes rögzíteni egy harmadik program vagy HDD felvétel megtekintésének lehetőségével.


Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GoSAT GS6050HDv Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoSAT GS6050HDv . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GoSAT GS6050HDv. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoSAT GS6050HDv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoSAT GS6050HDv.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ