AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gourmet Zwilling késblokk 6 db

Termékkatalógus
Gourmet Zwilling késblokk 6 db
5 1 értékelés
Késkészlet -késtartó valódi fából, konyhakés 20 cm-s, szeletelő kés 16 cm-s, univerzális kés 13 cm-s, zöldségkés 10 cm-s, élező acél
Kód:  ZWISN003 Termékszám:  31697-001

Gourmet Zwilling késblokk 6 db

Egy jól felszerelt konyha alapjait képezik az éles és tartós kések. A Zwilling ezt jól tudja, éppen ezért egy különleges késkészlettel rukkolt elő, amely minden háziasszonyt megörvendeztet majd. A Gorumet készlet 4 darab kést tartalmaz, amely elengedhetetlen a konyhában való mindennapi munkához, továbbá egy acél késélezőt és a kések tárolására szolgáló farekeszt. Minden kés szegecselt nyéllel van ellátva a kényelmes és biztonságos használatbavételt segítendő. A késkészlet tehát nem csupán hasznos segítség lesz az Ön számára, hanem kiválóan formatervezett kiegészítőként is szolgál konyhájában.

Fontosabb jellemzők

  • Teljes késkészlet, amely elengedhetetlen a konyhában való mindennapi munkákhoz
  • 4 darab kés - konyhakés 20 cm-es pengével, szeletelőkés 16 cm-es pengével, univerzális kés 13 cm-es pengével, zöldségszeletelő kés 10 cm-es pengével
  • Acél késélező, farekesz a kések tárolására
  • Minőség kedvező áron
  • Különleges Friodur eljárással edzett, szabadalmaztatott acél
  • Szegecselt nyél a biztonságos és kényelmes használatért

Hagyomány és hosszú élettartam

A Zwilling cég nagy múltra tekint vissza. Késeit 1731 óta saját szabadalmaztatott acélból kovácsolják. A speciális Friodur technológiával történő edzés garantálja a króm és a szén optimális arányát, hogy az így kidolgozott anyag ne csupán éles, de rugalmas és ellenálló is legyen a korrózióval szemben. A legmagasabb minőség elérésének érdekében a gyártási folyamat minden része lézeres ellenőrzés alá kerül. Ezek az eljárások garantálják a Zwilling kések hosszú élettartamát. Épp ezért biztos lehet abban, hogy bármelyiket is választja, egy életen át szolgálni fogja Önt.

 

Paraméterek

Darabszám a készletben
5 db Kész!
Tartozékok
Késtartó Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
5 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Késtartó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gourmet Zwilling késblokk 6 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZWILLING Gourmet Blok s noži 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zwilling Gourmet Blok s nožmi 6 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gourmet Zwilling Messerblock mit 6 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gourmet Zwilling Messerblock mit 6 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ