A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Késkészletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kés típus
Szakácskés
(77)
Kenyérvágó kés
(43)
Zöldségvágó kés
(39)
Univerzális kés
(38)
Hámozókés
(16)
Nyél anyaga
Fa
(13)
Micarta
(3)
Acél
(12)
Műanyag
(85)
Radír
(1)
Penge anyaga
Kerámia
(1)
Acél
(54)
Damaszkuszi acél
(2)
Rozsdamentes acél
(59)
Penge hossza
2 cm
250 cm
-
Penge szélessége
2 mm
48 mm
-

Jól jönne otthonra egy késkészlet? Képzeld el, hogy konyhai jelenléted új szintre emelkedik a megfelelő eszközök kiválasztásának köszönhetően. A késkészlet az összes konyha nélkülözhetetlen része, akár profi szakács vagy, akár csak az otthoni főzés szerelmese. Megmutatjuk, hogy milyen kések kaphatók a piacon, és miért javasolt egy késkészlet beszerzése!

Tovább

Mit tartalmaz általában egy késkészlet?

Egy késkészlet megvásárlásának egyik legnagyobb előnye, hogy ezek a készletek sokféle késtípust tartalmaznak. A legtöbb késkészlet hozza a kötelező típuskéseket, de több olyan késkészlet van a piacon, amelyben többek között találsz csontozókést, steak kést, gyümölcsvágáshoz való kést, valamint sok mást, illetve gyakran járnak hozzá további praktikus kiegészítők.

  • A kenyérvágó kés finoman fogazott pengéjével ideális a kenyér és más péksütemények szeleteléséhez anélkül, hogy összenyomná.
  • A szakácskés számos feladathoz nélkülözhetetlen, ezért fontos, hogy a késkészlet tartalmazza ezt a késtípust, hiszen elengedhetetlen a zöldségek aprításától a húsok elkészítéséig.
  • Az univerzális kés egy sokoldalú eszköz, amely sok mindenre alkalmas, számos ételtípus elkészítésénél remekül kihasználható.
  • Jó, ha a szett tartalmaz egy filézőkést, amely ideális a halak elkészítéséhez, mivel lehetővé teszi a bőr és a csontok könnyű eltávolítását.
  • A vágó kés kicsi, keskeny és éles pengével rendelkezik, amely tökéletes a zöldségek precíz szeleteléséhez.
  • A japán kés (santoku) sokoldalúan használható kés, amely alkalmas darabolásra, szeletelésre.
  • A hámozókés elengedhetetlen a gyümölcsök és zöldségek hámozásához és szeleteléséhez.
  • A csontozó kés alkalmas hús és baromfi kicsontozására.

A minőségi késkészlet kiváló befektetés, amely mind időben mind anyagiakban megtérül. Látni fogod, hogy az ételek minősége is javul, ha a megfelelő eszközökkel rendelkezel.

A megfelelő késkészlet kiválasztása tényleg fontos!

A megfelelő késkészlet kiválasztása alapvető fontosságú a minőség és a kényelem szempontjából. A vásárlás előtt több tényezőt is érdemes figyelembe venni. Először is, fontos, hogy ismerd a saját főzési szokásaidat és preferenciáidat. A másik, ugyancsak rendkívül fontos tényező az anyagok minősége. Mielőtt egy adott késkészlet mellett teszed le a voksodat, ellenőrizd a készletben lévő kések számát, illetve azt is, hogy milyen kiegészítők járnak hozzá.


Berlingerhaus késkészlet
Késkészlet állványon

Késkészlet tokban
Késkészlet tokban

Blokkban lévő Siguro késkészlet
Késkészlet blokkban

Victorinox késkészlet 
Fa blokkban lévő késkészlet

Milyen anyagokból készülhet egy konyhai késkészlet?

A konyhai késkészlet kései általában azonos kialakításúak, így szép, dekoratív megjelenésűek, a készlet maga pedig remekül mutat a konyhapulton. A penge és a markolat különböző anyagokból készülhet, amelyek egyedi tulajdonságokkal ruházzák fel a kést.

A markolat anyaga

A késkészlet részét képező kések nyele fontos szerepet játszik a kés használatában, általános funkcionalitásában és kényelmében. Ezek azok a pontok, ahol a kéz közvetlenül érintkezik a késsel, ezért alakjuk, anyaguk és kialakításuk döntő fontosságú a kés kézben tartása, kezelése és használata szempontjából.

  • A fa nyél klasszikus és kényelmes. A fa meleg tapintású és kiváló fogást biztosít. Minden fa nyél egyedi a mintázat és a színvariáció miatt.
  • A laminált markolat nagy nyomás alatt préselt anyagrétegekből készül. Ezek a markolatok nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók, így az ilyen markolatú késeket tartalmazó késkészlet nagyszerű választás.
  • A micarta egy modern kompozit anyag, amely gyantából és vászonból áll. A micarta markolat sima és szilárd, ugyanakkor kiváló fogást biztosít a precíz munkavégzéshez.
  • Az acél markolatok tartósak és könnyen tisztíthatók. Hűvös tapintásúak és kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a más anyagból készült markolatok, azonban ezt ellensúlyozza a tartósságuk.
  • A műanyagból készült markolat könnyű, tartós és egyszerű tisztán tartani. Kevésbé esztétikus, mint más anyagokból készült nyél, ugyanakkor sokféle színben készülhet, praktikus és gazdaságos.

A konyhai késkészlet kései olyan markolattal rendelkezzenek, amelyek ergonomikusan formázottak a biztonságos fogás érdekében, eléggé strapabíróak, a használatuk pedig könnyű és kényelmes.

A penge anyaga

A késkészlet kései különböző pengékkel rendelkezhetnek, amelyek kétségtelenül a kések legfontosabb elemei. Anyaguk, alakjuk, hosszuk és élük határozza meg, hogy a kés mennyire hatékony, valamint, hogy mennyire kényelmes a használata. Az anyag befolyásolja, hogy a kés hogy vág, és hogy a penge mennyi ideig bírja. A minőségi penge a hatékony és kényelmes konyhai munka kulcsa.

  • Az acél penge nagyon népszerű a tartósság és az él megtartása miatt. Szükség szerint élezhető, ami növeli az élettartamot, ugyanakkor költséghatékony is egyben.
  • A kerámia penge kivételes éle és hosszú távú éltartása miatt népszerű. Korrózióálló, és nem hagy fémes nyomokat az élelmiszereken. Másrészt viszont törékeny lehet, így a kerámia késekből álló késkészlet nem feltétlenül tartós.
  • A rozsdamentes acél penge népszerű, mivel korrózióálló és a könnyű a karbantartása. Ezek a pengék élezhetők, de általában nem olyan élesek, mint a más anyagból készült pengék.
  • A francia acél a késekhez használt, kiváló minőségű anyag, amelyet tartóssága, éle és könnyű karbantartása miatt értékelnek, így az ilyen késkészlet ideális otthoni felhasználásra.
  • A damaszk késkészlet híres a több rétegű, damaszkuszi acélból készült késeiről, amelyet minták díszítenek. Ezek a pengék nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül tartósak is, és sokáig élesek maradnak.

i

A konyhai késkészlet javasolt darabszáma és pengehossza

A penge hossza egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. A legtöbb konyhai munkához a 9 és 32 cm közötti méret a legjobb. Az átlagos konyhai késkészlet 2-14 darab kést tartalmaz, így biztosan horogra akad olyan késkészlet, amely megfelel az egyedi igényeidnek.

A konyhai késkészlet hasznos tartozékokkal is kapható

Egy késkészlet számos, hasznos tartozékot is tartalmazhat, mint például késtartó állványt és tokot, mágneses fali tartót, élezőket, kaparót vagy villát és ollót. Mindezek együttesen jobb főzési élményt nyújtanak, és lehetővé teszik, hogy minden szükséges dolog kéznél legyen, anélkül, hogy minden egyes darabot külön kellene megvásárolnod.


Tescoma késkészlet
Késkészlet blokkban

Siguro késkészlet mágneses állványon 
Késkészlet mágneses állványon

Damaszkuszi acél késkészlet
Damaszkuszi acél késekből álló késkészlet

Késkészlet állványon a vágyad?

Egy állványon elhelyezett késkészlet számos előnnyel jár a konyhában. Az egyik legfontosabb, hogy a gyors és hatékony használat érdekében áttekinthetően lehet rendszerezni benne a késeket, így könnyen hozzáférhető minden egyes darab. Az állvány segít megvédeni a kések pengéit a sérülésektől, és megkönnyíti a késkészlet karbantartást, ami meghosszabbítja a kések élettartamát is.

Az állvánnyal rendelkező késkészlet nagyszerű kiegészítője lehet a konyha kialakításának, elegáns és professzionális megjelenést kölcsönözve a helyiségnek - remek választás, amennyiben van elég helyed a pulton.

Speciális vagy professzionális késkészlet a cél?

Akár profi szakács vagy, és professzionális késkészletet keresel, akár csak imádsz főzni otthon, és egy minőségi késkészlet segítségével szeretnéd bővíteni konyhai gyűjteményedet, nem hibázol, ha késkészletet vásárolsz. Egy késkészlet mindent tartalmaz, amire egy profinak szüksége van, beleértve a célzott feladatokhoz szükséges speciális késeket is.

i

A professzionális késkészlet előnyei

Egy professzionális késkészlet olyan kiegészítőket is kínálhat, mint például késélező a kések élesen tartásához, vagy tok a kések biztonságos és hatékony tárolásához. Egy minőségi, professzionális késkészlet mindent biztosít számodra, ami a sikeres főzéshez szükséges!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, sajtkés, zöldségvágó kés és olló, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó a csomag része, 6 darab a készletben
13 090 Ft

2.
Siguro Ashita 8 db-os késkészlet + fa blokk Szállításra kész > 5 db
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, olló, vágókés és santoku, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó és élező a csomag része, 8 darab a készletben
29 290 Ft

3.
Késkészlet - szakácskés, hámozókés, húskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és olló, penge anyaga acél, késtartó és élező a csomag része, 7 darab a készletben
260 990 Ft

Még több
121 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9 15×
Siguro Uchi 7 db-os késkészlet + fa blokk
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, olló és vágókés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó és élező a csomag része, 7 darab a készletben
Szuper ár
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KS_W470LW
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 29×
Siguro Sugoi 5 db-os késkészlet + fa blokk késélezővel
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és vágókés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó és beépített élező a csomag része, 5 darab a készletben
Szuper ár
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KS_W650DW
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 70×
Tescoma Azza késkészlet 6 késsel és tartóval
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, szeletelő kés és univerzális kés, nyél anyaga acél, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, mosogatógépben mosható, 6 darab a készletben
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS100
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
KDS tekercselő 10 RN Profi vonal
Késkészlet - szeletelő kés, henteskés és csontozókés, penge anyaga acél, mosogatógépben mosható, 10 darab a készletben
64 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KDS077
3,4
Fiskars Kitchen Devils Készlet 5 db kés + olló késtartó blokkban
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, sajtkés, zöldségvágó kés és olló, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó a csomag része, 6 darab a készletben
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Fis1000773
4,9 21×
Tefal ICE FORCE Késkészlet 5 db + fablokk K232S574
Késkészlet - 5 db, német rozsdamentes acél penge, 20 cm-es kenyérszeletelő kés, 20 cm-es chef konyhakés, 18 cm-es japán santoku kés, 11 cm-es univerzális kés, 9 cm-es hámozó kés, kézvédő a fokozott biztonság érdekében, fablokk csúszásgátló alátétekkel, 10 év pengesérülés garancia
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN690
4,2 13×
Siguro Damasque 5 db + fa blokk
Késkészlet - tartalma: 5 kés és mágneses konyhai blokk, ellenálló, 3Cr13-as acélból készült pengékkel rendelkező kések, kiegyensúlyozott kialakítás, univerzális hámozókés 9,3 cm-es pengével, vágókés 12,9 cm-es pengével, vágókés 20,5 cm-es pengével, fogazott kenyérvágó kés 20,5 cm-es pengével, univerzális szakácskés 20,5 cm-es pengével, minősített akácfa blokk mágneses maggal és csúszásgátló alátéttel, blokk mérete: 225 × 228 × 115 mm, 3 év garancia
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KS_W850B
4,5 17×
Siguro Motsu 5 db-os késkészlet + fa blokk
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és vágókés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó a csomag része, 5 darab a készletben
Szuper ár
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KS_W550DW
4,9 70×
Tefal ICE FORCE 4x rozsdamentes acél steak kés 11 cm
Késkészlet - 4 db, kések típusa: steak szeletelő kés, penge hossza: 11 cm, penge anyaga: rozsdamentes acél, Ice Force technológia a tökéletes felületkezelésért, markolat anyaga: műanyag, kézvédő a fokozott biztonság érdekében, ellenálló és erős kivitel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFIF211
4,5 16×
Siguro Ashita 8 db-os késkészlet + fa blokk
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, olló, vágókés és santoku, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, késtartó és élező a csomag része, 8 darab a készletben
Szuper ár
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KS_W780DW
4,0
Tefal K232SA04 ICE FORCE, 10 db + fablokk
Késkészlet - 10db, fa blokkal, konyhai kés 9 cm, chef kés 20 cm, univerzális kés 11 cm, japán santoku kés 18 cm, vágó kés 20 cm, kenyérvágó kés 20 cm, 4× steak kés, német rozsdamentes acél penge, műanyag szegecselt fogantyú, hosszan tartó vágási teljesítmény és élesség, Ice Force technológia, 10 év garancia
65 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSNZ96
4,8
G21 Gourmet Damascus Small Box 3 részes késkészlet
Késkészlet - szakácskés, hámozókés és univerzális kés, penge anyaga acél, 3 darab a készletben
47 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21SN159
4,2
CS Solingen Késkészlet tartóban LYCHEN 6db
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, szeletelő kés és univerzális kés, nyél anyaga acél, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, mosogatógépben mosható, 6 darab a készletben
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSSLG841
4,8 11×
CS Solingen Késkészlet tartóban SHIKOKU 6db
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, szeletelő kés és univerzális kés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, 6 darab a készletben
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSSLG858
WÜSTHOF CLASSIC IKON Késtartó tömb, fekete, 7 részes
Késkészlet - szakácskés, hámozókés, húskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és olló, penge anyaga acél, késtartó és élező a csomag része, 7 darab a készletben
260 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WUSSN859
5,0 17×
Berndorf Sandrik 9 darabos
Késkészlet - santoku kés, szakácskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, univerzális kés és csontozókés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga acél, mosogatógépben mosható, 9 darab a készletben
37 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERSA009
5,0
Fiskars Norr Késkészlet 5 db FSC
Késkészlet - szakácskés, vágókés, kenyérvágó kés, hámozókés és santoku, nyél anyaga fa, penge anyaga rozsdamentes acél, 5 darab a készletben
60 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Fis1062516
5,0
G21 Gourmet Dynamic 5 részes késkészlet + fekete-rozsdamentes acél állvány
Késkészlet - szakácskés, zöldségvágó kés, univerzális kés és csontozókés, nyél anyaga fa, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, 5 darab a készletben
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21SN104
5,0
Berndorf Sandrik késkészlet tartóval, 6 darabos
Késkészlet - kenyérvágó kés, zöldségvágó kés, univerzális kés és csontozókés, nyél anyaga acél, penge anyaga acél, élező a csomag része, mosogatógépben mosható, 6 darab a készletben
37 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BERBO006
4,7 11×
G21 Gourmet Steely 5 részes késkészlet + rozsdamentes acél állvány
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés és univerzális kés, nyél anyaga fa, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, 5 darab a készletben
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21SN111
4,4 13×
CS Solingen Késkészlet tartóban STAR 6db
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és szeletelő kés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, mosogatógépben mosható, 6 darab a készletben
11 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSSLG845
3,0
BANQUET METALLIC Platinum, 5 db
Késkészlet - santoku kés, szakácskés, kenyérvágó kés és univerzális kés, nyél anyaga acél, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, 5 darab a készletben
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANSN223
3,8
LAMART Wood LT2080 5 darabos késkészlet fa tartóban
Késkészlet - szakácskés, kenyérvágó kés, zöldségvágó kés és vágókés, nyél anyaga fa, penge anyaga acél, késtartó a csomag része, 5 darab a készletben
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMLT208
4,0
TESCOMA SONIC asztali késkészlet (6db) 12 cm 862011
Konyhakés - acél, penge hossza 12 cm, markolat anyaga műanyag
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESNU042

Késkészletek

A Késkészletek kategóriában összesen 121 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó késkészletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább késkészletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb késkészletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: késkészletek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ