A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 db

Termékkatalógus
GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 db
4,8 25 értékelés
Tölthető elem - AA ceruzaelem (LR6), NiMH (nikkel–fém-hidrid) elem, élettartam 300 töltés, feszültség akár 1,2 V, 2,6 Ah, 4 db a csomagban - 1 847,50 Ft/db
7 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM020e9 Termékszám:  1032224270 Gyártó honlapja:
GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 db 7 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 db

GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 db újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Számos elektronikai készülék elemekkel működik, mint például a távirányítók, órák, elemlámpák sőt még néhány gyermekjáték is. A GP ReCyko 2700 AA (HR6) újratölthető ceruzaelem (AA) tökéletes a mindennapos felhasználásra. Ezek újratölthető elemek 1,2 V-os feszültséggel. Fő előnyük, hogy akár 300 alkalommal újratölthetőek. Hosszú élettartam és stabilitás jellemzi. Az újratölthető elemek Ni-MH cellákkal készültek. A GP ReCyko 2700 AA újratölthető elem 2600 mAh-s kapacitással bír. A készletben négy darab elemet találsz az újratöltés lehetőségével, így egyhamar biztos nem szükséges lecserélned azokat.


GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darab újratölthető elem főbb jellemzői

  • Az új ReCyko ökológiai termékcsalád GP újratölthető elemei
  • Mindennapi használatra otthoni és professzionális környezetben egyaránt
  • A GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darabos elem ideális a távirányítókhoz, az elemlámpákba és a fejlámpákba, az ébresztőórákba és órákba, stb.
  • Rendkívüli üzemidő és hosszú élettartam
  • Az újratölthető elem kapacitása 2600 mAh
  • Nagyon hosszú élettartam, akár
  • 300 ciklus
  • Feltöltött állapotban szállítják, lehetséges az azonnali felhasználása
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
  • Ezen felül a papírcsomagolás szintén teljesen környezetbarát
  • Elem típusa: ceruza (AA)
  • A csomag tartalma: 4× GP ReCyko 2700 AA (HR6) újratölthető elem

A ReCyko megkíméli a természetet és a pénztárcádat

A GP elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg, mint amit megszoktál.


GP ReCyko 2700 AA

Rendkívül hosszú élettartam

A GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darab újratölthető elemmel számíthatsz a kimagaslóan hosszú élettartamra. Ellenáll az extrém terhelésnek, miután kipróbáltad a GP ReCyko 2700 AA (HR6) elemeket, nem szeretnél majd mást használni!

GP ReCyko 2700 AA

Azonnal használatra kész

A GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darabos csomag megvásárlásakor nem szükséges várnod az elemek feltöltésére, azonnal felhasználhatod azokat. Feltöltött állapotban érkeznek a gyárból, és mivel képesek rendkívül hosszú időn keresztül megőrizni a töltöttségüket, nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy vajon mennyi időt töltöttek az áruház polcain. Így tehát biztos lehetsz abban, hogy amikor a GP ReCyko 2700 AA (HR6) elemek megérkeznek az otthonodba, pontosan azzal a töltési kapacitással bírnak majd, mint amit a csomagoláson feltüntetettek.

GP ReCyko 2700 AA

A ReCyko megmenti a bolygónkat

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A 2700 AA (HR6) 4 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ez idáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben a GP ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darab elem érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


Minél több GP ReCyko 2700 AA (HR6) elemet használsz, annál jobb

A GP ReCyko újrahasznosítható elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. Amikor megvásárolod a ReCyko 2700 AA (HR6) 4 darabos elemkészletet, számíthatsz arra, hogy ezek az elemek nagyon tartósak és valóban hosszú az élettartamuk. Sőt, jó néhány ciklus után a ReCyko 2700 AA (HR6) elemek élettartama még valamivel magasabb is lesz, mint amit a csomagoláson feltüntetettek. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a GP ReCyko újratölthető elem ideális választás a mindennapos felhasználásra.

A ReCyko újratölthető elemek széles választéka

Manapság a legtöbb hordozható készülék vagy kisebb elektronikai eszköz elemmel működik. Így valószínűleg nem szükséges sokáig törnöd a fejedet azon, hogy hol tudnád felhasználni a GP ReCyko 2700 AA (HR6) elemeket. A távirányítótól és az óráktól kezdve egészen az ébresztőórákon át a fejlámpákig és elemlámpákig végtelen lehetőséged van a GP ReCyko 2700 AA (HR6) elemek felhasználásához. Sokoldalú felhasználásra tervezték őket, így bátran használhatod a mindennapokban otthon vagy akár a természetben a kirándulások alkalmával is. Kielégíti még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók igényeit is, emellett mivel előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható a megvásárlást követően.


GP ReCyko 2700 AA (HR6) újratölthető elemek minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP ReCyko a megfelelő választás. Az elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, továbbá a GP ReCyko 2700 AA (HR6) elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek teljes csomagolása is újra felhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a négy darabos GP ReCyko 2700 AA (HR6) elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
2,6 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
300 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AA ceruzaelem (LR6) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP ReCyko 2700 AA (HR6), 4 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko 2700 AA (HR6) - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 2700 AA (HR6) - 4 Stück.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ