Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

Termékkatalógus
MIO Combo 5207 Truck Lifetime
GPS navigáció Nagy járművekre optimalizálva, beépített kamera rögzíti a jármű előtti eseményeket, élettartamra szóló térkép frissítések, 5”-os LCD kijelző, 8 GB-os microSD-kártya, könnyű kezelhetőség, egszerű váltás a navigáció és kamera között
Kód:  PP302u6 Termékszám:  5413N5020035 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

A Mio Combo 5207 LM Truck készülék egyedülálló kombinációja a GPS-nek és az integrált autós kamerának, a nagy járművek, mint például a lakókocsi vagy teherautó, számára optimalizálva fejlesztették és gyártották. Az elegáns, vékony készülék számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik, 5”-os, érintőképernyője jól látható, míg a hátoldalán beépített biztonsági kamerával rögzítheted utazásod teljes időtartamát. A jármű indításakor a készülék megkezdi a rögzítést, és 720 pixeles HD kamera rögzíti az utazás minden pillanatát. Így pl baleset esetén rendelkezésre áll egy felvétel az eseményekről. Vagy felvételt készíthetsz a gyönyörű tájakról, melyet megoszthatsz családoddal, barátaiddal is. A kamera és a navigáció zökkenőmentesen működnek együtt is, így a MIO 5207 Truck Lifetime segítségével egyszerre rögzítheted az úti eseményeket és láthatod a helyes útirányt célod felé.

Főbb jellemzők:

  • Navigációs Eszköz nagy járművekre optimalizálva, mint teherautók és lakókocsik
  • Beépített biztonsági kamera
  • Beépített GPS navigáció
  • Rengeteg praktikus funkció
  • Jól olvasható, nagyméretű érintőképernyő
  • Könnyű kezelhetőség
  • Élettartamra szóló térképfrissítés
  • Bővíthető tárhely
  • Kompakt méret

Praktikus funkciókkal megtöltve

A MIO Combo 5207 Truck Lifetime legfőbb funkciója a GPS navigáció, ugyanakkor érdemes figyelembe venni a számos praktikus kiegészítő funkcióját is. A készülék teherautó/kamion módban segít a nagy járművek útvonaltervezésében, a megadott információk alapján (pl. Súly,méretek, terhelés, típus) kiszámítja az egyedi útvonalakat. Népszerű szolgáltatás az útvonaltervező, mely igény szerint megtalálja a közelben lévő helyeket, mint töltőállomások, éttermek, stb. A parkolást segítő funkció jelzi a parkolókat a céltól számított 1 km-es körben. A MioMore Desktop alkalmazásnak köszönhetően eléred a frissítésketek, így megkapod az új térképeket a készülék egész élettartama során, akár négyszer évente, illetve a Combo emellett élettartamra szólóan a biztonsági kamera adatokat is eltárolja.

Minden szempontból tökéletes

Nem kérdéses, hogy a MIO Combo 5207 Truck Lifetime egy prémium kategóriás termék. Ezt bizonyítja, hogy a beépített 4GB memória bővítéséhez micro SD kártya tartozik hozzá. A készülék élettartamának hosszúságát szolgálja a nagy teljesítményű, beépített 950 mAh akkumulátor, melyhez a szivargyújtóról működtethető autós töltő szintén tartozék. A csomagban megtalálható még a 8 GB-os microSD kártya, egy autós tartó és a szoftver DVD.

A csomag tartalma:
MIO GPS Combo 5207 Truck Lifetime készülék
MicroSD kártya
Autós töltő
Autós tartó
Szoftver DVD

 

Paraméterek

Rendeltetés
Teherautó Kész!
Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Teherautó Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Combo 5207 Truck Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Combo 5207 Truck Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Combo 5207 Truck Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Truck Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Truck Lebenslange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ