Grafikus laptopok (tervező laptopok)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kijelző mérete
13,4 "
18 "
-
Kijelző típusa
Fényes
(182)
Matt
(54)
Tükröződésmentes
(139)
Panel
OLED
(19)
IPS
(296)
Liquid Retina XDR
(64)
Mini LED
(2)
Processzor típusa
Intel Core i7
(70)
Intel Core i5
(62)
AMD Ryzen 7
(27)
AMD Ryzen 5
(34)
AMD Ryzen 9
(8)
Intel Core i9
(12)
Apple Silicon
(168)
Grafikus kártya márkája
AMD Radeon
(3)
AMD Radeon RX
(3)
Apple
(168)
Intel
(11)
Nvidia
(1)
NVIDIA GeForce
(195)
Videókártya modell
M3 PRO 18-magos GPU
(46)
RTX 4060
(40)
RTX 4050
(38)
RTX 3050
(34)
M3 10-magos GPU
(33)
Grafikus kártya típusa
Játék
(122)
Dedikált
(76)
Integrált
(183)
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(100)
Kék
(12)
Ezüst
(88)
Szürke
(96)
Sötét szürke
(72)
RAM memória mérete
8 GB
128 GB
-
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(74)
Windows 11 Pro
(11)
Windows 10 Home
(6)
Windows 10 Pro
(1)
MacOS
(168)
Operációs rendszer nélkül
(112)
FreeDOS
(6)
Tárolókapacitás (teljes)
512 GB
2000 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(254)
Numerikus billentyűzet
(132)
Érintőképernyő
(10)
Ujjlenyomat-olvasó
(150)
Kártyaolvasó
(178)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(260)
Nem tölthető
(114)
Ház anyaga
Fém (unibody)
(182)
Műanyag
(34)
Fém + műanyag
(29)
Fém + magnézium
(2)
Fém + üveg
(1)
Üzemmód
Átalakítható
(3)
Klasszikus laptop
(377)
Flexibilis
(1)
Szűrés

A grafikus laptop elsősorban a kezdő és haladó grafikusok számára készült. Ebbe a kategóriába tartoznak a videoszerkesztők, a képszerkesztő szakértők, a vektorgrafikusok és így tovább. A grafikai laptop úgy van megépítve, hogy megfeleljen az igényeiknek, és ne hagyja őket cserben. Milyen fajták vannak, és mely paramétereket nem szabad semmiképpen figyelmen kívül hagynod? Olvass tovább, hadd segítsünk a választásban.

Tovább

Mitől lesz különleges egy grafikus laptop?

A grafikai laptop, akárcsak a többi, egy adott célcsoport számára tervezett laptop és elsősorban bizonyos paraméterek hangsúlyozásával lehet megkülönböztetni őket egymástól. Különösen a grafikus laptop esetében nagy hangsúlyt fektetnek a grafikus kártyára. További kulcsfontosságú paraméterek a kijelző, a processzor, a lemez és a RAM mérete.

grafikus tervező laptop

tervező laptop

grafikai laptop

Melyik grafikai laptop lesz a megfelelő egy tervező számára?

Felsoroltuk a főbb paramétereket, ezért nézd meg, hogyan válassz egy tervező laptop készüléket egy grafikus számára. Először is fontos megemlíteni, hogy a tervező laptopok nem mind egyformák. Inspirációért olvasd el a Milyen laptopot vegyek? cikkünket. A következő csoportokat különböztetjük meg:

Laptopok Photoshophoz

A laptopok Photoshophoz azok számára készültek, akiknek a fő fókusza a fényképek szerkesztése, nem pedig a videóké. Mivel az utóbbi lényegesen igénytelenebb, így a választásnál akár pénzt is spórolhatsz. A grafikus kártyának legalább 2 GB memóriával kell rendelkeznie, a processzort illetően pedig Intel Core i5 vagy AMD Ryzen 5 processzort ajánlunk.

i

Néhány laptopunkhoz ajándékba adunk grafikus szoftvert.

Laptopok vektorgrafikai munkákhoz

A vektorgrafikai munkákhoz alkalmas laptopok szintén eléggé megterhelik a grafikus kártyát, ismét minimum 2 GB memóriát ajánlunk, ideális esetben 4 GB-ot. Processzornak legalább Intel Core i5-öt vagy AMD Ryzen 5-öt válassz. Ugyanakkor biztosan nem árt, ha a 7-es szériát keresed.

A vektorgrafikát például ügynökségekben és reklámstúdiókban használják.

Nvidia RTX Studio grafikai laptop

Az Nvidia RTX Studio grafikai laptop használatát különösen az igényesebb grafikusok értékelik. Ez a grafikus laptop nagy teljesítményű NVIDIA RTX grafikus kártyát használ, és villámgyors renderelést, ray tracing-et és más AI-alapú funkciókat kínál. Ideális választás lehet építészek vagy streamelők számára is.

i

A ray trancing a fénysugarak követésén alapuló technológia. Tehát nem minden egyes pixelhez rendelünk fényértéket, hanem a sugarak úgy működnek, mint a való életben.

Csúcsminőségű MacBook Pro grafikai laptop

A MacBook Pro a grafikusok és szerkesztők gyakori választása, különösen az M1 vagy M2 chipek által hajtott nagy teljesítménye és a kiváló minőségű, nagy felbontású Liquid Retina XDR kijelzője miatt, amely a legigényesebb grafikusok körében is nagyon népszerű. Tekintettel a magasabb árra, egyértelmű, hogy a MacBook Pro azoknak való, akik komolyan veszik a grafikát. A GPU (grafikus feldolgozóegység) magok száma szintén fontos, mivel ez az általános teljesítményhez kapcsolódik.

Laptopok videószerkesztéshez

A laptopok videószerkesztéshez azoknak a szerkesztőknek szólnak, akik elvárják, hogy a laptopjuk zökkenőmentesen kezelje a szerkesztést olyan programokban, mint az Adobe Premiere Pro, a Sony Vegas Pro vagy a DaVinci Resolve™. Ha igényesebb vagy és komolyabb projekteken dolgozol, akkor legalább 8 GB memóriával rendelkező grafikus kártyához és Intel Core i7 vagy AMD Ryzen 7 processzorhoz vagy újabb, tisztességes többfeladatú munkavégzésre képes processzorokhoz nyúlj.

i

Grafikus laptop és a szoftverkínálat

Nálunk a laptop mellé megkapod a szükséges szoftvereket is. Látogass el a videoszerkesztő programok árusításával foglalkozó részlegünkbe.

A kijelző minősége kulcsfontosságú egy grafikus laptop esetében

A kijelző nagyon fontos egy tervező laptop esetében, különösen a szerkesztők számára. Legtöbbször már a klasszikus Full HD felbontással is boldogulhatsz. Érdemes nagyon figyelned a képfrissítési frekvenciára, ami a gördülékenység kulcsa. Videószerkesztéshez legalább 120 Hz-et válassz. A nagyobb kijelző (15,6″ vagy annál nagyobb) szintén jellemző egy grafikus laptop esetében, de ez is az egyéni preferenciádtól függ. A kijelzők fel vannak osztva:

  • A matt kijelzők kevésbé verik vissza a környezeti fényt, így világos szobában való munkavégzéshez jobb választás.
  • A fényesebbek szintén kevésbé verik vissza a környezeti fényt, másrészt viszont sokkal gazdagabb színeket biztosítanak.
  • Az antireflexiós kijelzők olyan felületkezeléssel vannak ellátva, amelynek célja, hogy megakadályozzák a környezeti fény visszaverődését.

A grafikus laptopok gyakran külső monitorokkal vannak kombinálva. A monitorok fotósoknak és grafikusoknak megtalálhatók kínálatunkban.

Egy grafikus laptop nem nélkülözheti a jó grafikus kártyát

A grafikus kártya a grafikai laptop alfája és ómegája. Befolyásolja a laptop általános teljesítményét, a gördülékenységét és azt, hogy igényesebb programokkal is képes legyen dolgozni. A grafikusoknak minderre szükségük van. Manapság egy grafikai laptop legalább 4 GB-os grafikus kártyával kell, hogy rendelkezzen, míg az igényesebb felhasználók a 8 GB felé néznek. A legnépszerűbb sorozatok az NVIDIA GeForce és az AMD Radeon, amelyek jól ismertek a játékrajongók körében.

Egy grafikai laptop jó processzort is igényel

A processzor egy másik kulcsfontosságú paraméter, amely alapján tervező laptopot kell választanod a grafikusok számára. Valójában a processzor a laptop agya, amelyből minden más alkatrész származik. Valószínűleg az Intel Core és az AMD Ryzen sorozat között választasz. Az igényesebb grafikusok számára legalább a hetes modelleket ajánljuk, azaz az Intel Core i7-et és az AMD Ryzen 7-et. A MacBook esetében a már említett M1 és M2 chipekkel fogsz találkozni. Mindkettő kiváló teljesítményt nyújt.

i

Processzormagok száma és frekvenciája

Általában minél több magos egy processzor, annál nagyobb teljesítményű, de ez nem mindig van így. Itt is a munkád igényei szerint válassz, de 8 mag legyen a minimum. A frekvencia szintén összefügg a teljesítménnyel, de az energiafogyasztással is. Válassz minimum 2 GHz-es frekvenciával rendelkező laptopot.

A grafikus laptop általában SSD-ket használ

A grafikai laptop leggyakrabban egy újabb, gyorsabb merevlemeztípussal van felszerelve, amelyet SSD-nek (Solid State Drive) meghajtónak nevezünk. Ennek a típusnak a fő hátránya a magasabb ár, de manapság már annyira elterjedt az SSD, hogy nem javasoljuk, hogy ezen a paraméteren spórolj. Ráadásul egy grafikus laptop mindenképpen gyorsabb meghajtót igényel. Ami a merevlemez kapacitását illeti, ez megint csak a munkádtól függ.

Minél nagyobb a merevlemez kapacitása, annál nagyobb a szabadságod. Ha nagyobb projekteken dolgozol, válassz legalább 2000 GB-ot.

Mennyi RAM-ot kínál a grafikai laptop?

Mekkora a grafikai laptop számára megfelelő RAM minimális mérete? A RAM mérete befolyásolja a grafikai laptop képességét a nagy mennyiségű adat feldolgozására, például, ha egyszerre több program van nyitva. Az igényesebb grafikusok semmiképpen nem mehetnek 32 GB alá, míg a kevésbé igényes felhasználóknak 16 GB is elegendő.

i

Válaszd ki a legjobb grafikus laptopo (tervező laptop) készüléket a többi felhasználó véleménye alapján.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MacBook - Apple M3 Pro (11-magos), 14,2" IPS fényes 3024 × 1964 px, 120 Hz, 18GB RAM , Apple M3 PRO 14-magos GPU, 512GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1,61 kg, macOS
974 990 Ft

2.
MSI Thin GF63 12UDX Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Gamer laptop - Intel Core i5 12450H Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3050 6GB, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 1,86 kg, operációs rendszer nélkül
268 990 Ft

3.
Gamer laptop - AMD Ryzen 5 7535HS, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB 60 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,3 kg, Windows 11 Home
299 990 Ft

Még több
381 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Asus TUF Gaming A17 FA707NV-HX016 Mecha Gray - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Asus TUF Gaming A17 FA707NV-HX016 Mecha Gray
Gamer laptop - AMD Ryzen 7 7735HS, 17.3" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 2,6 kg, operációs rendszer nélkül
Szuper ár
455 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA670a72u12
Arany középút Kiváló ár/érték arány
MacBook Pro 14" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 14" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst
MacBook - Apple M3 Pro (12-magos), 14,2" IPS fényes 3024 × 1964 px, 120 Hz, 18GB RAM , Apple M3 PRO 18-magos GPU, 1000GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1,61 kg, macOS
1 059 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL258d4a2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
MacBook Pro 16" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 16" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst
MacBook - Apple M3 Pro (12-magos), 16,2" Liquid Retina XDR fényes 3456 × 2234 px, 120 Hz, 18GB RAM , Apple M3 PRO 18-magos GPU, 512GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6E, tömege 2,14 kg, macOS
1 119 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL259b2a2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
MacBook Pro 16" M3 MAX Magyar 2023 Asztrofekete - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 16" M3 MAX Magyar 2023 Asztrofekete
MacBook - Apple M3 Max (14-magos), 16,2" Liquid Retina XDR fényes 3456 × 2234 px, 120 Hz, 36GB RAM , Apple M3 MAX 30-magos GPU, 1000GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6E, tömege 2,16 kg, macOS
1 664 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL259b5a2
MacBook Pro 14" M3 Magyar 2023 Ezüst - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
MacBook Pro 14" M3 Magyar 2023 Ezüst
MacBook - Apple M3 (8-magos), 14,2" IPS fényes 3024 × 1964 px, 120 Hz, 8GB RAM , Apple M3 10-magos GPU, 512GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1,55 kg, macOS
714 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL257c2a2
MSI Thin GF63 12VE-880 Fekete - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
MSI Thin GF63 12VE-880 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i5 12450H Alder Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,86 kg, operációs rendszer nélkül
369 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NB958a1i2HUd
MacBook Pro 16" M3 PRO Magyar 2023 Asztrofekete - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 16" M3 PRO Magyar 2023 Asztrofekete
MacBook - Apple M3 Pro (12-magos), 16,2" Liquid Retina XDR fényes 3456 × 2234 px, 120 Hz, 18GB RAM , Apple M3 PRO 18-magos GPU, 512GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6E, tömege 2,14 kg, macOS
1 119 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL259b1a2
LENOVO IdeaPad Gaming 3 16ARH7 Onyx Grey - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
LENOVO IdeaPad Gaming 3 16ARH7 Onyx Grey
Gamer laptop - AMD Ryzen 7 6800H, 16" IPS tükröződésmentes 1920 × 1200 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB 85 W, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,5 kg, operációs rendszer nélkül
389 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT392w2p3d
Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Legion 5 15IAH7H Storm Grey
Gamer laptop - Intel Core i7 12700H Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB 95 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, tömege 2,35 kg, operációs rendszer nélkül
489 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT379t71k9a1
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7
Gamer laptop - Intel Core i5 12500H Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 120Hz, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB 85 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,31 kg, Windows 11 Home
369 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT357n94hu42
Acer Aspire A715-42G-R09E Fekete - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Acer Aspire A715-42G-R09E Fekete
Laptop - AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" IPS matt 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 2,15 kg, Windows 11 Home
309 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NC028p2h4a
Asus TUF FA506NF-HN004
Gamer laptop - AMD Ryzen 5 7535HS, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB 60 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Bluetooth, tömege 2,3 kg, operációs rendszer nélkül
249 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAB1002a1
MSI Thin GF63 12UC - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSI Thin GF63 12UC
Laptop - Intel Core i5 12450H Alder Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB 75 W, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,86 kg, operációs rendszer nélkül
305 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NB961n0o1
Dell G15 (15) Gaming 5530 Grey - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Dell G15 (15) Gaming 5530 Grey
Gamer laptop - Intel Core i5 13450HX Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB 115 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,81 kg, Windows 11 Home
489 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADC155h99x4e
Lenovo Legion 5 15ARH7 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Legion 5 15ARH7
Gamer laptop - AMD Ryzen 7 6800H, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce 4GB 95 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, tömege 2,35 kg, operációs rendszer nélkül
479 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT379f1hu10
Lenovo LOQ 15IRH8 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo LOQ 15IRH8
Gamer laptop - Intel Core i5 13500H Raptor Lake, 15.6" IPS tükröződésmentes 2560 × 1440 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce 6GB 95 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,4 kg, operációs rendszer nélkül
486 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT379g1hu04
MSI Thin GF63 12UC-881 Fekete - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
MSI Thin GF63 12UC-881 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 12650H Alder Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,86 kg, operációs rendszer nélkül
325 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NB958a1i2HUe
GIGABYTE G5 KF - Gamer laptop Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1 21×
GIGABYTE G5 KF
Gamer laptop - Intel Core i5 12500H Alder Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 75 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos RGB billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, tömege 1,9 kg, operációs rendszer nélkül
431 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NGB080q2
ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-HQ023 - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-HQ023
Gamer laptop - AMD Ryzen 9 7940HS, 15.6" IPS tükröződésmentes 2560 × 1440 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB, 1000GB SSD , háttérvilágításos RGB billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 2,2 kg, operációs rendszer nélkül
723 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA670a72u15
MacBook Pro 16" M3 MAX Magyar 2023 Ezüst - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 16" M3 MAX Magyar 2023 Ezüst
MacBook - Apple M3 Max (14-magos), 16,2" Liquid Retina XDR fényes 3456 × 2234 px, 120 Hz, 36GB RAM , Apple M3 MAX 30-magos GPU, 1000GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6E, tömege 2,16 kg, macOS
Szuper ár
1 699 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL259b6a2
Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Fehér - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H Fehér
Gamer laptop - Intel Core i5 12500H Alder Lake, 16" IPS tükröződésmentes 2560 × 1600 165Hz, 16GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 140 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, tömege 2,49 kg, operációs rendszer nélkül
Szuper ár
539 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT379f9g5c
MacBook Pro 14" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst - MacBook
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MacBook Pro 14" M3 PRO Magyar 2023 Ezüst
MacBook - Apple M3 Pro (11-magos), 14,2" IPS fényes 3024 × 1964 px, 120 Hz, 18GB RAM , Apple M3 PRO 14-magos GPU, 512GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, WiFi 6, tömege 1,61 kg, macOS
974 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL258d2a2
MSI Thin GF6312VF - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSI Thin GF6312VF
Laptop - Intel Core i7 12650H Alder Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB, 1000GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,86 kg, operációs rendszer nélkül
419 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NB200F2n2
ASUS TUF Gaming A15 FA506NF-HN006W - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
ASUS TUF Gaming A15 FA506NF-HN006W
Gamer laptop - AMD Ryzen 5 7535HS, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 16GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB 60 W, 512GB SSD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,3 kg, Windows 11 Home
299 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAB1002_21

Grafikus laptopok (tervező laptopok)

AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is.
AppleÚj MacBook Pro M2 Pro és M2 Max chipekkel - extra teljesítmény és idáig a leghosszabb akkumulátor-üzemidő Az Apple bemutatta az M2 Pro és M2 Max chipekkel felszerelt 14" és 16" MacBook Pro modelleket, amelyek még nagyobb teljesítményt és a Mac-ek történetének leghosszabb akkumulátor-üzemidejét biztosítják. Az új MacBook Pro laptopok a leggyorsabb Intel-alapú MacBook Pro-k...
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
Hamarosan elérhetővé válnak kínálatunkban a Microsoft Surface díjnyertes termékcsalád legújabb tagjai: a szupererős Laptop Studio, a vonzó Surface Pro 8 tablet és az összehajtható Surface Duo 2. Mikor kerülnek forgalomba az új termékek?
További cikkek Összes cikk

Grafikus laptopok (tervező laptopok)

A Grafikus laptopok (tervező laptopok) kategóriában összesen 381 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó grafikus laptopok (tervező laptopok) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább grafikus laptopok (tervező laptopok) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb grafikus laptopok (tervező laptopok) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: grafikus laptopok (tervező laptopok) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ