Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

GranBaristo Saeco HD8975/01

Termékkatalógus
GranBaristo Saeco HD8975/01
Automata kávéfőző 1900W, 15 bar, víztartály 1,7 liter, a kávébab tartály 270 g, 500 ml tej tartály, AquaClean vízkőtelenítő szűrő nélkül, 18 féle kávékülönlegességet készít
Kód:  EAN3530l Termékszám:  HD8975/01 Gyártó honlapja:

GranBaristo Saeco HD8975/01

Helytálló eredmény, pontosan az Ön ízlése szerint

A fejlett technológiákat alkalmazó GranBaristo mércét állít a választék, a kényelem és a kényeztetés tekintetében. A szabadalmaztatott VariPresso kamra pedig a kávéfőzési nyomás változtatásával a minőségi kávéitalok rendkívül széles választékát nyújtja.

Találatok

Bármilyen kávé bármikor
  • 18 különböző ital egy gombnyomásnyira
  • Cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomásra, a tejtartály segítségével
  • Állítható hosszúság, 6 aromaerősség és 5 őrlőbeállítás
  • Hat különböző felhasználói profilt állíthat be és menthet el
Minden csésze kávé tökéletesre készítve
  • Hosszan tartó teljesítményt biztosító, 100%-ban kerámia őrlőbetétek
  • Tökéletes tejhab a Latte Perfetto technológiával
  • Változó főzési nyomás kávéhoz és eszpresszóhoz
  • Védjeggyé vált rozsdamentes acél kidolgozás, tökéletességre szabva
Készséges és csak az Ön utasításaira vár
  • Az AquaClean filternek köszönhetően akár 5000 csészéig* nem szükséges vízkőtleníteni
  • Tisztítsa ki a tejtartályt minden használat után a tejtisztítás funkcióval
  • Fejlett kezelhetőség a speciális kijelző segítségével
  • Egy ujjal kiszedhető főzőegység a könnyű tisztításért

18 különböző ital egy gombnyomásnyira

Minden alkalomhoz a megfelelő kávét választhatja, számos lehetőség közül. Akár eszpresszóról, akár hosszú kávéról, akár valamilyen tejes készítményről is legyen szó, automata kávégépével pillanatok alatt, könnyedén megkapja a tökéletes csésze kávét!


Cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomásra, a tejtartály segítségével

Élvezze a hihetetlenül krémes, tökéletes hőmérsékletű cappuccinók és latte macchiatók ízét a lehető legegyszerűbb módon. Csak öntsön tejet a tartályba, azt csatlakoztassa a készülékhez, és válassza ki a kívánt italt. Legyen szó cappuccinóról vagy tejhabról, itala pillanatokon belül elkészül, fröccsenés nélkül adagolva, megfelelő hőmérsékleten.


Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Állítható hosszúság, 6 aromaerősség és 5 őrlőbeállítás

Az automata gép ínycsiklandó lehetőségeinek tárházával saját ízlésének megfelelő italt készíthet. Könnyedén beállíthatja és eltárolhatja az egyes italok hosszúságát, erősségét és hőmérsékletét is. Fedezze fel a lehetőségeket, kísérletezzen, és állítsa elő álmai italát!


Hat különböző felhasználói profilt állíthat be és menthet el

Saját kávébeállításait könnyedén elérhető személyes felhasználói profilokba mentheti. Az eszpresszókat, a hosszabb kávékat, a cappuccinókat és más italokat is mindig a kedvelt módon készítheti el, egyetlen gombnyomással.

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Hosszan tartó teljesítményt biztosító, 100%-ban kerámia őrlőbetétek

A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít, miközben nem megy tönkre. Ez azt jelenti, hogy a kávéját az első alkalomtól kezdve mindig ugyanúgy őrli, ezáltal a legjobbat hozza ki a kávészemekből több mint 15 000 csésze kávé erejéig.


Tökéletes tejhab a Latte Perfetto technológiával

Az elkészített kávét bársonyos, ínycsiklandó tejhab koronázza meg. A tejtartály kétszer habosítja fel a tejet, majd a krémes réteg fröcskölés nélkül, a megfelelő hőmérsékleten kerül a csészébe. A tejtartály a hűtőben is tárolható és rendkívül higiénikus.

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Változó főzési nyomás kávéhoz és eszpresszóhoz

A Saeco GranBaristo az italok páratlan, bármely alkalomnak megfelelő változatosságát kínálja a szabadalmaztatott VariPresso kávéfőző kamrának köszönhetően. A titok kulcsa az állítható főzési nyomás; az intenzív, gazdag eszpresszóhoz állítsa magasra, a hosszú, klasszikus kávéhoz pedig állítsa a nyomást alacsonyabbra.


Védjeggyé vált rozsdamentes acél kidolgozás, tökéletességre szabva

A kávégép minden apró részlete a lehető legjobb minőségben készült. Az olasz tervezés és kivitelezés ihlette rozsdamentes acél kidolgozás ki fogja állni az idő próbáját, akár klasszikus, akár modern konyhába is kerül. A letisztult, elegáns forma látványa olyan ízléses megjelenést kölcsönöz gépének, mint amilyen ízletes a kávé, amelyet készít.

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Az AquaClean filternek köszönhetően akár 5000 csészéig* nem szükséges vízkőtleníteni

Szabadalmaztatott újításunk, az AquaClean vízszűrő gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozhassa ki automata kávéfőzőjéből. Ha a készülék kérésére kicseréli a szűrőt, akár 5000 csészéig nem kell vízkőtlenítenie a gépet, és eközben élvezheti a megtisztított víz kínálta előnyöket. További előnye, hogy a vízkőmentesítési figyelmeztetést automatikusan kikapcsolja a rendszer, amint AquaClean filtert helyezett be kedvenc kávégépébe


Tisztítsa ki a tejtartályt minden használat után a tejtisztítás funkcióval

Az egyedi tejtartály-gyorstisztítási funkcióval minden használat után kényelmesen, mégis alaposan átöblítheti a tejtároló rendszert

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Vypnuto
GranBaristo Saeco HD8975 / 01

Fejlett kezelhetőség a speciális kijelző segítségével

A speciális kijelző minden fontos információt megjelenít, és megkönnyíti a kezelést, hogy tökéletes italt készíthessen. Az ikonok és a szövegek kombinációja a testreszabás lehetőségein és a fontos karbantartási tevékenységeken is végigvezeti önt.


Egy ujjal kiszedhető főzőegység a könnyű tisztításért

A Saeco GranBaristo az egyetlen automata eszpresszó kávéfőző, amelyet egy ujjal eltávolítható főzőegységgel láttak el a könnyű tisztítás érdekében.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GranBaristo Saeco HD8975/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco GranBaristo HD8975/01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saeco GranBaristo HD8975/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GranBaristo Philips HD8975/01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GranBaristo Philips HD8975/01.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ