AlzaBoxy Q1 Guzzanti

GREY 30000 Ipari ózongenerátor

Termékkatalógus
GREY 30000 Ipari ózongenerátor
Ózongenerátor - 240 W fogyasztás, 200 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 40 dB minimális zajszint, időzítő és teljesítményszabályozás
Kód:  AUPR246257 Termékszám:  GREY30000
GREY 30000 Ipari ózongenerátor Megszűnt

GREY 30000 Ipari ózongenerátor

Ipari ózongenerátor

A GREY 30000 professzionális ózongenerátort és légtisztítót 30 000 mg/órás, magas teljesítmény jellemzi, így biztosítja a kellemetlen szagok és vírusok - beleértve a koronavírust is - penészek és baktériumok megszüntetését a maximum 200 m2-es, nagyobb méretű helyiségekben.


A GREY 30000 ózongenerátor főbb jellemzői

  • Ipari ózongenerátor robusztus dizájnnal
  • Ózonkibocsátása 30 000 mg/óra
  • 2 szintű ózonkibocsátás (15 000 és 30 000 mg)
  • Maximum 200 m2-es helyiségekhez alkalmas
  • Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, koronavírusokat, formaldehidet, benzolt, toluolt stb.
  • Az allergiák ellen is hat, elpusztítja a baktériumokat és a pollent
  • A cigaretta, állatok, penészgombák stb. szagát is megszünteti
  • A csendes működése nem haladja meg a 40 dB-t
  • Beépített 2 órás időzítővel
  • Fogantyú a könnyű hordozás érdekében
  • Teljesítménye 240 W

Nagy teljesítmény, amely ellenáll az igazán megpróbáltatást jelentő körülményeknek is

A GREY 30000 nagy teljesítményű ipari ózongenerátor ideális választás az olyan nagy igényű és nagy méretű területekhez, mint például a közlekedési járművek, irodák, csarnokok, műtők, várótermek, alagsor stb. A készülék két teljesítményszintet (15 000 és 30 000 mg/óra) kínál és szabályozható, 2 órás időzítővel rendelkezik.


A levegő egészségre ártalmatlan fertőtlenítése

Az ózonos fertőtlenítés az egészségre teljesen ártalmatlan, hiszen nem tartalmaz semmilyen vegyszert és nincs negatív következménye a környezetre sem. Használata után semmilyen káros hatóanyag vagy szag nem marad a levegőben, az ózon pedig hamar átalakul oxigénné. A GREY 30000 ózongenerátorral tisztább és egészségesebb levegőt élvezhetsz.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GREY 30000 Průmyslový Generátor Ozónu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GREY 30000 Priemyselný Generátor Ozónu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GREY 30000 Průmyslový Generátor Ozónu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GREY 30000 Průmyslový Generátor Ozónu.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ