A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

GRIFFIN BreakSafe USB-C

Termékkatalógus
GRIFFIN BreakSafe USB-C
4,0 1 értékelés
Tápkábel Mágneses, MacBook 12 "(2016 / Retina), Chromebook, Pixel C, USB-C, 60W-ig
Kód:  GRIFF01 Termékszám:  GC42251

GRIFFIN BreakSafe USB-C

Az Apple MagSafe csatlakozó szó szerint több millió laptopot mentett meg a tápkábel kioldódása által okozott károktól. De az USB-C bevezetésével az új MacBooc-on ez a biztonsági elem megszűnt. Azonban a BreakSafe gyors működésű mágneses csatlakozó teljesen cserélje ki. Csatlakozik a noteszgép USB-C-hez, és biztosítja a biztonságos leválasztást, amikor a kábelen átcsavarodik , például amikor a tápkábel be van kapcsolva . Az egyszerű mágnescsatlakozó mindössze 12,8 mm mély, így hagyhatja a noteszgép USB-C csatlakozójába még akkor is, ha nem használja.

Főbb jellemzők

  • mágneses kábel az USB-C eszközökkel való biztonságos töltéshez
  • tesztelve, hogy megfeleljen az összes teljesítmény szabványnak (akár 60 W)
  • védelmi rendszert, hogy megakadályozzák a rossz kapcsolatot

Fejlett védelmi rendszer

Mivel a számítógépet hatékonyan táplálja a laptop akkumulátorának feltöltésére (60 W-ig), a BreakSafe négy különféle biztonsági funkciót tartalmaz a noteszgép számára.

  1. Vizuális: A csatlakozó fedélen lévő vizuális jelölés a felhasználó számára a kábel és a csatlakozó megfelelő csatlakoztatását mutatja.
  2. Mágneses: A BreakSafe mágnesek csak a megfelelő csatlakozási módot biztosítják a megfelelő polaritás biztosítására mind a forrás, mind a notebook szerint.
  3. Tervezés: A BreakSafe két mágneses csatlakozóba ágyazott kis billentyűt tartalmaz, amelyek fizikailag megakadályozzák a mágnesek csatlakoztatását és megakadályozzák a helytelen csatlakozást.
  4. Villamos: A BreakSafe központi érintkezője az első vezető elem, amikor megérinti a kábelt és a csatlakozót. Ez biztosítja, hogy az összes statikus elektromosság lemerüljön, mielőtt a tápkábel elindítja a notebook táplálását.

Use

A BreakSafe alkalmas a laptophoz mellékelt USB-C tápegységekre. Úgy tervezték, hogy akár 60 W (20 V / 3 A) értéket is képes továbbítani, és az USB-C teljesítményi szabványoknak való megfelelés érdekében tervezték és tesztelték. Ne felejtsük el, hogy a BeakSafe csak töltés, adatátvitel és videó nem támogatott.

Kompatibilitás:
Apple 12 "MacBook (korai 2016 modellek)
Apple 12 "MacBook (Retina kijelzővel, a 2015-es év elején)
Google Chromebook Pixel
Google Pixel C
Egyéb eszközök, amelyek USB-C-n keresztül töltődnek be

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GRIFFIN BreakSafe USB-C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRIFFIN BreakSafe USB-C . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GRIFFIN BreakSafe USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRIFFIN BreakSafe USB-C . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRIFFIN BreakSafe USB-C .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ