AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

GRUNDIG Catwalk HD8280

Termékkatalógus
GRUNDIG Catwalk HD8280
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor és koncentrátor, 3 m-es kábel, fekete
Kód:  GRFNV437 Termékszám:  GMN3220

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GRUNDIG Catwalk HD8280

Nagy teljesítményű hajszárító a(z) GRUNDIG Catwalk HD8280 hajszárító 2200 W teljesítményével alkalmas kényelmes és gyors hajformázáshoz. Összesen 3 hőmérséklet, valamint 2 sebesség fokozattal örvendeztet meg. A frizura hibátlan fixálására és a még kíméletesebb gondoskodás érdekében hideg levegő fúvás funkcióval is ellátták. Ezenfelül az ionizátoros technológia negatív ionokat hoz létre, amelyek eltávolítják a haj elektrosztatikus töltését, illetve segítik fennartani a haj ideális nedvességtartalmát.

A(z) GRUNDIG Catwalk HD8280 hajszárító alap tulajdonságai

  • 3 hőmérséklet fokozat
  • 2 teljesítmény beállítás
  • Hideg levegő fokozat
  • Diffúzor a dús hatásért
  • Ionizátoros technológia az egészséges hajért
  • Csomag tartalma: Diffúzor és Koncentrátor
  • 2200 W teljesítmény

GRUNDIG Catwalk HD8280 hajszárító diffúzorral

Tökéletes dús haj a diffúzorral, amely hullámokat varázsol a hajadba. A(z) GRUNDIG Catwalk HD8280 hajszárító koncentrátorral ellátott a tökéletes hajformázáshoz.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GRUNDIG Catwalk HD8280 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRUNDIG Catwalk HD8280. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GRUNDIG Catwalk HD8280. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRUNDIG Catwalk HD8280. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRUNDIG Catwalk HD8280.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ