A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Velikonoce HU

TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop

Termékkatalógus
TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop
4,9 618 értékelés
Hajkefe - fésülés, minden típusú hajra, sörték: műanyag
Változat
Kód:  KSPO105 Termékszám:  5060173371029
TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop Megszűnt

TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop

Szereti a kellemes fejmasszázst, és élvezi mikor egy fodrász gondskodik hajáról, de ezen szolgáltatások túl drágának bizonyulnak? Ha igen, akkor a Tangle Teezer The Original professzionális hajkefe a legjobb választás. Nemcsak az a különlegessége, hogy pontosan lemásolja a fej formáját és ezáltal üdítő fejmasszázst ad, hanem kifésüli haját, megszabadítja a gubancoktól gyorsan és fájdalommentesen. 

A Tangle Teezer hajkefe koncepciója kifinomult és jól átgondolt. A műanyag sörték különleges módon lettek kialakítva, melyek kifésülik a kócokat, fájdalommentes fésülést biztosítva, anélkül, hogy kitépné haját. Ha egyszer kipróbálja, garantáltan nem akar más kefét használni utána és végül a fésülködés élvezetessé válik.

A legtöbb nő nem veszi észre, hogy a nem megfelelő hajkefék használata a haj károsodásához vezet, a sok húzás, tépés következtében. Ennek eredményeképpen a haja törékenyebb, töredezettebb lesz, elveszti fényét és hangsúlyát. Ha magára ismer, itt a lehetőség, hogy változtasson! Mosás után fésülje ki haját a Tangle Teezer hajkefével. Rendszeres használata után rövid időn belül érezni fogja haja minőségének javulását. A megoldás egyszerű - ne habozzon, vegye meg most saját Tangle Teezer hajkeféjét!

Színe:
Kék - rózsaszín





 


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ