A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Guzzanti GZ 987

Termékkatalógus
Guzzanti GZ 987
4,5 6 értékelés
Párásító - ultrahangos, fogyasztás 35W, tartály kapacitás 2l, üzemidő min 10h, ultrahang rendszer, elektronikus vezérléssel állítható párásító teljesítmény, LCD kijelző a gyakorlati tájékoztatást biztosítja, a szobában fellépő nedvesség és hőmérséklet adatokat kijelzi, beépített ionizátor, színes LED világítás az éjszakai munkákhoz, összecsukható kifolyó, állítható párásító készülék 360°-ban elforgatható, vezérlőpult, normál teljesítmény - 200ml/h, ajánlott szoba területe - 120 köbméter, nagyon csendes működés, automata kikapcsolás üres tartály esetében, méretei: 30x14x29cm, tömege: 1,8 kg
Kód:  EPV1122a Termékszám:  GZ 987

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 987

Az ultrahangos Guzzanti párásító segíti a légzést a túlhevített szobában és a túlságosan lehűtött helységekben is. Ellentétben a légkondicionálóval a levegőt megtisztítja, de nem szárítja ki. Tartály kapacitása 2 liter, ami elég legalább 10 órán keresztüli felhasználásra. A készülék intuitív elektronikus vezérlésével a párásító teljesítményt szabályozhatod. Minden teljesítmény információ, a páratartalommal és a hőmérséklettel kapcsolatban a szobában megtalálható LCD kijelzőn látható. A készülék részét képezi egy beépített ionizátor. Nagyon csendes éjszakai működést garantál, továbbá igazán különleges,  hiszen színes LED-es világítást biztosít. A gőzfúvóka ürítésése könnyen elvégezhető, mivel a készülék szédszedhető és 360° C-os tartományban elforgatható. Ha üres edényt érzékel a készülék automatikusan kikapcsol.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultrahangos rendszer
  • Elektronikus vezérlés
  • Beállítható gőzmennyiség
  • Beépített ionizátor
  • Átlátható LCD kijelző gyakorlati tájékoztatást biztosítja, a nedvességről és a a szobában fellépő hőmérsékletről is üzeneteket küld a felhasználó számára
  • Vezérlőpult
  • Ajánlott akár 120 m2-s helységekben is
  • Rendkívül csendes működés
  • Színes LED világítás az éjszakai üzemmódért

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Párásítási teljesítmény
200 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
2 l Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Párásítási teljesítmény
200 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
2 l Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Méret

Mélység
14 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Guzzanti GZ 987 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 987. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ