Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Gyümölcscentrifuga Concept LO7080

Termékkatalógus
Gyümölcscentrifuga Concept LO7080
4,6 13 értékelés
Gyümölcscentrifuga - csiga, 40 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 87 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 50,6 × 23 × 18 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  CONOD539 Termékszám:  LO7080

Gyümölcscentrifuga Concept LO7080

Készíts vitaminokkal teli gyümölcslevet vagy ízletes házi készítésű fagylaltot a nagy teljesítményű Concept LO7080 gyümölcscentrifugával. Minden bizonnyal Téged is lenyűgöz fekete színű modern megjelenésével, amely remek kiegészítése lehet a konyhának. Az XXL betöltőnyílás is hasznos lehet, hiszen akár egészben is a készülékbe helyezhetsz néhány gyümölcsöt. A 96%-os hozammal a préselés sűrű állagú gyümölcslevet eredményez, ugyanakkor nem lesz annyira habos. A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával lágy és vitaminokkal teli gyümölcslevet készíthetsz. Rendelkezik egy különleges szűrővel, ezzel teszi lehetővé a házi készítésű fagylalt megalkotását. A forgógombbal valóban nagyon könnyű a készülék használata. A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga karbantartása egyáltalán nem bonyolult, hiszen öntisztító funkcióval készítették. Az egyes elemeket nyugodtan behelyezheted a mosogatógépbe vagy elmoshatod folyóvíz alatt.

XXL töltőnyílás

Akár 96%-os hozam

Fagylaltkészítés


A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga főbb jellemzői

  • Modern fekete design
  • Sokoldalú segítő minden háztartásban 40 fordulatszám/perces sebességgel
  • Minimális hulladékot termel és alacsony sebességű rendszert alkalmaz
  • Egészséges házi fagylaltot készíthetsz segítségével
  • Concept LO7080 XXL belső töltőnyílással
  • Praktikus ANTI DRIP rendszer a csepegés ellen
  • Kefe nélküli kialakítás a hosszú élettartam érdekében
  • JUICE és ICE CREAM programokkal
  • REVERSE funkció a hátramenethez
  • Öntisztító funkcióval rendelkezik
  • Hármas biztonsági rendszerrel
  • A csomagban található egy két literes tritan edény a gyümölcsléhez és a péphez.

Sokoldalú segítő minden háztartásban

A vitaminokra egész évben szüksége van a szervezetünknek. A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával minden nap kiélvezheted a jótékony hatású vitaminbombát. A gyümölcscentrifuga olyan alacsony sebességű rendszert alkalmaz, amely a maximumot nyeri ki minden egyes gyümölcsből és zöldségből, miközben csak minimális hulladék keletkezik. A 40 fordulatszám/perces sebességével ízletes gyümölcslevet készít. Ez a gyümölcslé sűrűbb, mint a centrifugális préseléssel készült, ugyanakkor nem tartalmaz olyan sok habot. Ezáltal gazdag tápértékű és vitamindús, lágy és finom gyümölcslevet ihatsz. A Concept LO7080 készüléke mellett a készlet tartalmaz egy két literes tritán edényt a gyümölcslének és a pépnek.

Concept LO7080 XXL belső töltőnyílással

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga többek között 87 mm-es XXL betöltőnyílásával is lenyűgöz, amely lehetővé teszi néhány gyümölcs behelyezését egészben. Többé már nem kell aggódnod a hosszadalmas szeletelés miatt, sok időt takaríthatsz meg.

Készíts egészséges házi fagylaltot a Concept LO7080 készülékkel

Mit szólnál az általad kedvelt hozzávalókból készített házi készítésű fagylalthoz? A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával mindent könnyedén elkészíthetsz. Olyan speciális szűrővel rendelkezik, amellyel lehetséges a házi készítésű fagylalt is. Egyszerűen helyezd a kedvenc fagyasztott gyümölcseidet a készülékbe és néhány pillanat múlva elfogyaszthatod a vitaminokkal teli házi fagylaltot.

Concept LO7080 praktikus ANTI DRIP rendszerrel

A Concept LO7080 készülék praktikus ANTi DRIP rendszerrel büszkélkedhet, így egyetlen csepp sem megy kárba az egészséges italból. Megtelt tartály esetén egyszerűen zárd le a fedelet, cseréld ki a tartályt majd nyisd fel újra a fedelet. Ennek a rendszernek hála nem szükséges a piszkos konyhai egységgel foglalkoznod.

Erőteljes motor és kefe nélküli kialakítás a hosszú élettartamért

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga nagy teljesítményű és kiváló minőségű, 200 W-os indukciós motorral készült, ez gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. Legnagyobb előnye a kefe nélküli kialakítása, ezért nem igényel túl bonyolult karbantartást, mindeközben pedig igazán megbízható.

Concept LO7080 könnyű használattal

A gyümölcscentrifuga alapja a könnyű és gyors működése, amely biztosan senki számára nem jelent problémát! A Concept LO7080 gyümölcscentrifugát egy üzemmód-kapcsolós forgógomb irányítja. Elérhető a JUICE program a friss gyümölcslé készítéséhez illetve az ICE CREAM program az ízletes házi készítésű fagylalthoz. Ezeknek a programoknak a használatához mindig helyezd be a megfelelő szűrőt a készülékbe. Ha esetleg bármilyen ételdarab eltömítené a készüléket, egyszerűen nyomd meg a REVERSE gomb funkciót, ezzel hátramenetbe kapcsolhatod a gépet.

Concept LO7080 egyszerű és gyors karbantartással

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga legnagyobb előnye az igazán egyszerű és gyors karbantartása, amely valóban nem igényel sok időt. A készülék öntisztító funkcióval bír, ennek hála a karbantartása gyerekjáték. Zárd le a csepegésmentes fedelet, tölts bele körülbelül 400 ml vizet a nyíláson keresztül, majd válaszd ki a SELF-CLEAN programot. A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga egyes részeit kényelmesen rábízhatod a mosogatógépre vagy elmoshatod folyóvíz alatt. A szűrőt a mellékelt tisztítókefével tisztíthatod meg.

Első a biztonság

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga biztonságos használatáért a háromszoros biztosíték felel, ennek hála a készülék kizárólag helyes összeszerelés után indul el. Ugyanakkor automatikusan kikapcsol túlterhelés esetén vagy ha eltávolítod róla a védőfedelet. A Concept LO7080 gyümölcsprés praktikus csúszásmentes lábakkal rendelkezik, így használat közben nem tud elmozdulni.


További információk:

Energiafogyasztás: 200 W
Feszültség és frekvencia: 220 -240 V, 50/60 Hz
Tápkábel hossza: 100 cm
Méretek: 23 x 50,6 x 18 cm
Tömeg: 5 kg

Kiegészítők: Gyümölcslé-tartály, péptartály, tisztítókefe, fagylalt szűrő, tömőeszköz


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!
Meghajtás
Elektromos Kész!
Tengely típusa
Álló Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!
Meghajtás
Elektromos Kész!

Tengelytípus

Tengely típusa
Álló Kész!

Tulajdonságok

Péptartály mérete
1 l Kész!
Lé tartály mérete
1 l Kész!
Sebességfokozatok száma
1 Kész!
Funkciók
Biztonsági biztosíték, Motor hátramenet, Öntisztítás, Lassú facsarás Kész!
Töltőnyílás mérete
87 mm Kész!
Tulajdonságok
Csúszásgátló talpak, Anti drip Kész!
Alkalmas
Gyökérzöldségek, Gyümölcstermő zöldségek, Citrusfélék, Magvas gyümölcsök, Alma és körte, Egzotikus gyümölcsök, Dinnye- és tökfélék Kész!
Vezérlés típusa
Gombos Kész!
Teljesítmény
200 W Kész!
Max. fordulatszám
40 ford/perc Kész!
Kábel hosszúsága
100 cm Kész!
Zajszint
65 dB Kész!

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga
Műanyag Kész!
Szűrő anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Szín

Szín
Fekete, Rozsdamentes acél Kész!

Méret & súly

Mélység
18 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
50,6 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Tisztítókefe, Létartály, Péptartály, Szűrő, Nyomóprés Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gyümölcscentrifuga Concept LO7080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT LO7080. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT LO7080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT LO7080 Entsafter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ