AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Haier HD80-A3959R-S

Termékkatalógus
Haier HD80-A3959R-S
5 4 értékelés
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A+++ (-50%) energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 174 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, hOn kompatibilis, mérete 85 × 59,5 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 51 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
Szuper ár
251 600 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HAISU004 Termékszám:  31102599
Haier HD80-A3959R-S 251 600 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Haier HD80-A3959R-S

Nincs elegendő hely az otthonodban ruhaszárításhoz? Erre az esetre a szabadonálló HAIER szárítógépbe történő beruházás a leghelyesebb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik legelterjedtebb típus. Ennek oka, hogy nem kell szerkezeti átalakításokat vagy összetett szerelési munkálatokat végezni. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nem kell figyelned a koncenzációs tartály rendszeres ürítésére. A gazdaságos Haier HD80-A3959R-S szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és mobil vezérlés. Az okosszárítógép csatlakoztatható intelligens mobileszközökhöz, így távolról is vezérelheted a készüléket. A kompakt HAIER szárítógép méretei 85 × 59,5 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 51 kg.

Szárítógép Haier HD80-A3959R-S ...
Szárítógép Haier HD80-A3959R-S ...

A kiváló Haier HD80-A3959R-S szárítógép alapvető jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép modern és helytakarékos megoldás a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
  • Megközelítőleg 8 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 66 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül hOn alkalmazásával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi a szárítás időzítését
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztatást ad az aktuális tevékenységről vagy beállításról
  • Gőzprogrammal
  • A gyorsprogrammal a ruha szárításához rövid idő is elegendő
  • Válaszd ki az ajtó nyitási irányát az igényeid szerint
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás segít a ráncok kisimításában és a gyűrődés minimalizálásában
  • A kondenzátor öntisztító funkcióval rendelkezik
  • Lefolyóhoz csatlakoztatható: igen

A korszerű Haier HD80-A3959R-S szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A nagy kapacitású HAIER szárítógép használatával rengeteg időt takaríthatsz meg, amit egyébként a ruhák teregetésével töltenél, majd várnád, hogy megszáradjanak. Az előlapon található beépített kijelző a beállításokkal vagy az aktuális programmal kapcsolatos információk megjelenítésére szolgál.

Energiatakarékos Haier HD80-A3959R-S szárítógép

Az alacsony energiafelhasználású szárítónak köszönhetően bármikor gond nélkül megszáríthatod a ruháidat. Az új, fejlett technológiával a szárító kondenzátora automatikusan öntisztul , így a szárító energiatakarékosabb és nem kell aggódnod a rendszeres karbantartás miatt. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy akkor működjön, amikor az áramárak olcsóbbak, csökkentheted az energiaköltségeket. A takarékos Haier HD80-A3959R-S szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely hatékonyan visszanyeri a szárítás során keletkező hőt és azt a levegő fűtésére használja fel, ez növeli az energiamegtakarítást és csökkenti a szárító üzemeltetési költségeit. Bárhol is helyezed el a szárítót - a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben -, tökéletesen illeszkedik otthonodba. A praktikus ajtónyitási funkció lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hogy a szárító ajtaja jobbra vagy balra nyíljon, így a leginkább megfelel majd az igényeidnek.

Állítsd be a programot a ruhák összetételének megfelelően

A különféle programokat nyújtó HAIER szárítógép alkalmas mindenféle textilhez, beleértve az olyan kényes anyagokat is, mint az ingek és a szaténruhák. Gőzfunkcióval felszerelt, amely alatt a kibocsátott gőz lehetővé teszi a ruhák hatékony fertőtlenítését. A gőzölős ruhaszárítás megszabadítja ruháidat a baktériumoktól, vírusoktól és poratkáktól. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Csak mosd ki és használd a gyorsprogramot, hogy rövid idő alatt megszáradjon. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. A gyűrődésgátló programmal vasalás nélkül is tökéletes eredményt érhetsz el.

A kiváló HAIER szárítógép energetikai adatai

A szárítógép lehetővé teszi nagy mennyiségű ruha gyors szárítását, amit a rohanó életmódot folytató emberek vagy a gyermekes családok is nagyra értékelnek. Az energiatakarékos Haier HD80-A3959R-S szárítógép A+++ (-50%) energiaosztályba tartozik. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 1,43 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. A készülék zajszintje 66 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A hatékony HAIER szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy egy normál program a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép Haier HD80-A3959R-S Energia címke

Méretei:

85 × 59,5 × 60 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

51 kg

Kivitel:

Szürke

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ (-50%) Kész!
Energiafelhasználás
1,43 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
174 kWh/év Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ (-50%) Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,43 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
174 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
51 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Lefolyóhoz csatlakoztatható, Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Gőzprogram, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Gyűrődésgátló rendszer, Választható ajtónyitási irány, Mobil vezérlés Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Kompatibilitás
hOn Kész!

Szárítógép színe

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Haier HD80-A3959R-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HD80-A3959R-S.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ