Shop roku AP+ plus nový vizuál

HAIER HWS247FDU1

Termékkatalógus
HAIER HWS247FDU1
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Borhűtő - energiaosztály D, szabadonálló, 247 palackhoz, 5 polc, UV szűrő, fekete kivitel
818 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HAIVI024 Termékszám:  34004725
HAIER HWS247FDU1 818 590 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

HAIER HWS247FDU1

Haier
Candy
Hoover
Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1
Vypnuto

Borhűtő

HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő 5 fából készült polccal rendelkezik, amelyeken akár 247 palackot is tárolhatunk. A Haier borhűtő modern technológiával, alacsony energiafogyasztással és ízléses dizájnnal tűnnek ki, amely elegánsan kiegészít szinte bármilyen teret. Biztos lehetsz abban is, hogy a legjobbat kapod a borodnak, köszönhetően a borhűtő egyedülálló, UV-szűrős, átlátszatlan ajtóinak, amelyek nem engedik be a kívülről érkező UV-sugarakat. A borszekrény lehetővé teszi a hőmérséklet elektronikus beállítását +5 °C és +20 °C között. A hőmérsékletet ezután a készülék egykönnyen leolvasható LED-kijelzőn jeleníti meg. Az alacsony hőmérséklet-kompenzációs funkciót is tartalmaz.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő legfontosabb jellemzői

Elegáns borhűtő a borok professzionális tárolásához LED világítással

Anti-UV szűrő az ajtóban megakadályozza a kívülről érkező UV sugarakat

Natural Air Flow

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő páratartalom-szabályozó rendszerrel van felszerelve

Csatlakozás a hOn alkalmazáson segítségével Wi-Fi hálózaton keresztül

Anti-vibrációs rendszer - alacsony zajszint

Aktív szénszűrő a környezeti szagok megkötésére

Kiváló minőségű fa polcok és digitális LED kijelző

Ajtózár, nyitott ajtó riasztás

Átlátszatlan ajtó a megfelelő tároláshoz

HAIER HWS247FDU1 borhűtő hOn app csatlakozással

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő tökéletes kiegészítője otthonodnak, és az okos hOn alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Tökéletes körülmények a bortároláshoz

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő tökéletes feltételeket biztosít kedvenc boraid tárolásához. Mostantól úgy élvezheted boraidat, mintha a kedvenc borospincédből származnának. Az alacsony rezgésszámú kompresszornak köszönhetően nagyon alacsony zajszinten működik, az egyedülálló, átlátszatlan ajtóban található UV-szűrő megvédi a belső teret a kívülről érkező ultraibolya fénytől, a kiváló minőségű LED-világítás pedig megakadályozza a palackok túlmelegedését. A HAIER HWS247FDU1 készülék belsejében a páratartalom és a hőmérséklet pontosan szabályozható. A Haier borhűtő gondos tervezése ésfejlett funkciói piacvezetővé tették őket.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő csatlakoztatása a hOn okos alkalmazással

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő egyik kellemes előnye a hOn alkalmazás használatának lehetősége, amelyet ingyenesen telepíthetsz okostelefonjára. A borhűtő Wi-Fi technológiával van felszerelve, így bárhonnan és bármikor vezérelhető. Az alkalmazásban rögzítheted a borok számát, így teljes áttekintést kaphatsz a borhűtő állapotáról. Ezek a modern technológiák teljesen új szintre emelik a borok kezelését.

HAIER HWS247FDU1 Natural Airflow technológiával

A HAIER HWS247FDU1 borszekrény az egyedülálló Natural Airflow technológiával és az ajtón található UV-védelemmel rendelkezik.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

HAIER HWS247FDU1 Natural Airflow technológiával

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő az egyedülálló Natural Airflow System technológiával rendelkezik. A precíz hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők segítségével a ventilátor és a kompresszor együttesen gondoskodik a professzionális borászatban megtalálható tökéletes 50-70%-os páratartalom fenntartásáról. A hűtő alján található tartályból származó víz ezután nedvességgé alakul, az antigravitációs légáramlás pedig biztosítja a tökéletes eloszlást a belső térben.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Optimális hőmérséklet az egyes borfajtákhoz

A HAIER HWS247FDU1 készülékkel kiválaszthatod az ideális hőmérsékletet az adott borfajtához. A fehér és rozé borok 7 és 12 °C közötti hőmérsékletet igényelnek, a vörösborok 15 és 18 °C között lesznek megfelelőek, a pezsgőket 8 és 10 °C között kell tárolni, a habzóborok esetében pedig az optimális tárolási hőmérséklet 5 és 7 °C között van.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

UV-védelem a bor megfelelő ápolása érdekében

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő egyedi, átlátszatlan ajtaja fekete, csiszolt rozsdamentes acélból készült. Az UV-szűrők megakadályozzák a napsugarak behatolását, miközben védelmet nyújtanak a káros fénysugarak ellen, amelyek jelentősen befolyásolhatják a bor ízét és minőségét. Így a drága és kiváló minőségű borokat is tárolhatjuk és archiválhatjuk, és olyan tárolási szintet érhetünk el, mint egy igazi borospincében.

A HAIER borhűtő elektronikus hőmérséklet-beállítással rendelkezik +5 °C és +20 °C között.

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő belseje tölgyfa polcokból áll. A HAIER HWS236GDGU1 borhűtő elektronikus hőmérsékletbeállítással rendelkezik +5 °C és +20 °C között.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Elegáns fa polcok a biztonságos tároláshoz

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő fa polcokkal van felszerelve, amelyek nagyon elegánsan néznek ki, és egyben biztonságosan tárolják kedvenc borospalackjaidat. Különböző méretű palackokat helyezhet el rajtuk több rétegben.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU11 borhűtő abszolút ellenőrzése a digitális kijelzőnek köszönhetően

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő áttekinthető, intuitív kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását 5-20°C között anélkül, hogy a borhűtő ajtaját kinyitnád. Kiválaszthatod az ideális hőmérsékletet az adott bortípushoz. A LED kijelző és a hangjelzés figyelmeztet a hőmérséklet emelkedésére, például ha az ajtó nincs nyitva.

HAIER HWS247FDU1 egyzónás borhűtő rezgésgátló rendszerrel

A berendezéshez automatikus leolvasztási rendszer, optikai túlmelegedési riasztó, illetve nagy teljesítményű és gazdaságos LED-világítás is tartozik.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

HAIER HWS247FDU1 borhűtő antivibrációs rendszerrel

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő kiváló minőségű, antivibrációs rendszerrel ellátott kompresszorral rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a rezgéseket és a zajt. Nem haladja meg a 37 dB(A) értéket. Biztos lehetsz benne, hogy semmi sem károsítja a borokat.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Aktívszenes szűrő biztosítja a tiszta levegőt

Ahhoz, hogy borod mindig a legjobb formáját hozza, fontos, hogy a palackokat körülvevő levegő tiszta legyen. Ez biztosítja, hogy a bor íze és aromája ne sérüljön. Ezért a HAIER HWS247FDU1 boradagoló aktívszenes szűrővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a palackok belsejében lévő levegő mindig tiszta legyen. Más szóval a bor olyan környezetben érlelődik, amely leginkább egy természetes borospincéhez hasonlít. Így a palackok mindig kéznél vannak, amikor csak szükséged van rájuk.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Alacsony hőmérséklet-kompenzációs funkció

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő alacsony hőmérséklet-kompenzációs rendszerrel van felszerelve. A rendszer állandó hőmérsékletet felügyel, így biztosítva, hogy az íz és az aroma ne változzon, és a borok megőrizzék legtisztább formájukat. Ha a környezeti hőmérséklet alacsonyabb a kívánt hőmérsékletnél, a rendszer automatikusan elindul és a készülék felmelegszik, a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtés ismét kikapcsol.

Tartsd biztonságban a borodat

HAIER borhűtő praktikus zárral

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő praktikus ajtózárral rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy borkollekciód minden körülmények között biztonságban legyen.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

LED világítás

Ízléses világítás

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő LED-es környezeti világítása a jó láthatóságot és a felismerhetőséget szolgálja. A fény kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos világítás, és emellett nagyon kevés hőt bocsát ki, így nem növeli a HAIER HWS247FDU1 borszekrény belső hőmérsékletét, és fenntartja a bor tárolásának optimális körülményeit.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Élvezd a bort otthonod kényelméből

Ideális körülmények a bor tárolásához a HAIER HWS247FDU1 borhűtőben

A borok számára ideális egy olyan borospince, ahol a hőmérséklet kb. 11 °C-ot ér el, a páratartalom pedig 65%-on tartható. Érthető módon nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy borospincével rendelkezzen, de szerencsére itt van a HAIER HWS247FDU1 borhűtő, amely a saját otthonod kényelmében gondoskodik a boraidról.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Tökéletes körülmények a bortároláshoz

Ideális körülmények a bor tárolásához a HAIER HWS247FDU1 borhűtőben

A bor megfelelő tárolása is fontos. A parafa dugónak mindig nedvesnek kell maradnia, hogy megakadályozza a kiszáradást és a lehető legjobban megakadályozza az oxigén bejutását.

Vypnuto
Vinotéka HAIER HWS247FDU1


Paraméterek

Összehasonlít
Tömeg
74,2 kg Kész!
Energiaosztály
D Kész!
Éves energiafogyasztás
85 kWh/annum Kész!
Tárolható max. palackok száma
247 Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!

Tömeg

Tömeg
74,2 kg Kész!

Energetikai jellemzők - 2021, bortartók

Energiaosztály
D Kész!
Éves energiafogyasztás
85 kWh/annum Kész!
Tárolható max. palackok száma
247 Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!

Típus

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Belső elrendezés

Polcok száma
5 Kész!

Funkciók

Felszereltség
UV szűrő Kész!
Klímaosztály
SN Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Magasság
190 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
71,4 cm Kész!

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Tárolható max. palackok száma
247 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes borhűtő kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAIER HWS247FDU1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HWS247FDU1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAIER HWS247FDU1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ