Wahl hajvágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Acél
(22)
Rozsdamentes acél
(4)
Tartozék típusa
Bajuszra
(11)
Hajra
(22)
Testre
(4)
Fülszőrre
(5)
Orrszőrre
(5)
Min. vágási hosszúság
0,5 mm
3 mm
-
Max. vágási hosszúság
12 mm
25 mm
-
Szűrés

A Wahl hajvágó eszközök híresek kiváló minőségű és megbízható kialakításukról, amelyekkel széles körben népszerűek a fodrászok és az otthoni felhasználók körében egyaránt. Az amerikai Wahl cég évtizedek óta az iparág egyik vezető szereplője, és hajvágóik a professzionális szintű teljesítményt ötvözik a könnyű használhatósággal. Kíváncsi vagy, melyik Wahl hajvágógép lenne a megfelelő számodra? Olvass tovább, segítünk választani.

Tovább

A Wahl hajvágó eszközök kétféle kategóriába sorolhatók

A Wahl hajvágó modellek a felhasználás módja alapján két nagy kategóriába sorolhatók. Kínálatunkban főleg általános használatra való modelleket találsz, de kaphatók professzionális változatok is.

A Wahl hajnyíró felhasználási területei

A különböző Wahl hajvágógép típusok a test más-más részein használhatók. A legtöbb modell hajra, bajuszra vagy testre alkalmas, de kaphatók például szemöldök, orrszőr vagy fülszőr nyírására alkalmas változatok is.

A Wahl hajvágó pengéjének anyaga

A pengék anyaga többnyire acél vagy rozsdamentes acél.

A Wahl hajvágó alapvető funkciói

A Wahl hajvágó eszközök számos kiváló funkcióval rendelkeznek, amelyek a felhasználóknak maximális kényelmet és teljesítményt nyújtanak. Érdemes figyelembe venni ezeket a kiválasztás során.

  • A leöblíthető fejek és a vízálló kialakítás lehetővé teszik a könnyű tisztítást, és a hajvágás közbeni rendkívüli precizitást is megőrzik.
  • Az önélező pengék gondoskodnak arról, hogy a Wahl hajvágó mindig éles maradjon, így hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.
  • A hossz beállítása egyszerű a különböző vágófésűk segítségével, ami ideális a különböző hajhosszúságok eléréséhez és az egyedi stílusok létrehozásához.
  • A gyorstöltés funkció révén a felhasználók minimális várakozással élvezhetik a Wahl hajvágó teljesítményét.
  • A non-stop hálózati működés lehetővé teszi a hosszabb használatot hálózati csatlakoztatás mellett.
  • Az ergonomikus kialakítás kényelmes és hatékony használatot biztosít.
  • A LED töltésjelző és a digitális kijelző segítenek nyomon követni az eszköz állapotát és a töltési szintet
  • Az automatikus feszültségbeállításnak köszönhetően a Wahl hajvágó világszerte használható anélkül, hogy gondot kellene fordítani az esetleges feszültségkülönbségekre.

A Wahl hajvágógép egyéb funkciói

A Wahl hajnyíró ideális választás a kifinomult funkciók és a megbízható teljesítmény iránt igényes felhasználók számára. A fent említetteken túl érdemes az egyéb tulajdonságokat is figyelembe venni a készülék kiválasztása során.

A Wahl hajvágó üzemideje

A Wahl hajvágó készülékek üzemideje típustól függően változik. Egyes modellek csupán 60 percig használhatók egy töltéssel, míg mások akár 240 percen át működtethetők. A pontos adatokat az adott termék leírásában találod.

Mennyi időre van szükség a Wahl hajnyíró feltöltéséhez?

A hajvágógép Wahl márkájú változata akár 60 perc alatt feltölthető. Ez természetesen az adott modell specifikációitól függ.

A Wahl hajnyíró tápellátásának típusa

A Wahl hajvágó eszközök többféle tápellátási lehetőséggel rendelkeznek. Ezek lehetővé teszik, hogy a felhasználók kiválasszák a számukra legmegfelelőbb Wahl hajvágó modellt, figyelembe véve az elérhető energiaforrásokat és a készülék használatának tervezett környezetét.

  • A hálózati tápellátás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó, non-stop használatot. Ez különösen előnyös fodrászszalonokban vagy olyan helyeken, ahol folyamatosan rendelkezésre áll a konnektor.
  • Az akkumulátor nagyobb mobilitást biztosít, így a Wahl hajvágó könnyen használható olyan helyeken is, ahol nincs könnyű hozzáférés a konnektorhoz. Az akkumulátoros modellek ideálisak utazáshoz és otthoni használathoz is.
  • Az elemes Wahl hajnyíró változat különösen praktikus lehet, ha a felhasználók nem szeretnének a töltéssel vagy a konnektorhoz való csatlakozással bajlódni.

Az egyes Wahl hajvágó modellek a vágási beállítások száma alapján is különböznek egymástól. Ezek a készülékek legalább 3, de akár 38 különböző fokozattal is rendelkezhetnek. Válassz a felhasználási célnak megfelelően.

Kiegészítők a Wahl hajvágó mellé

A Wahl hajnyírógép készülékek további kiegészítőkkel kaphatók, amelyeknek hála az eszköz például bajuszra vagy testre is alkalmazható. A csomagban található tartozékok száma változó, egyes modellek akár 13 különböző kiegészítővel együtt kaphatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
26 termék
Wahl 1065-0460 Aqua Trim
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, vízálló és hossz beállítása, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,7 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
40 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA307
Wahl Close Cut Pro, piros
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 6 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,6 mm, max. vágási hosszúság 13 mm, hálózati tápellátás
28 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA264
12
 

Wahl hajvágók

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvágók Wahl Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvágók Wahl
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ