Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Wahl hajvágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Acél
(16)
Rozsdamentes acél
(4)
Tartozék típusa
Bajuszra
(9)
Hajra
(18)
Testre
(3)
Fülszőrre
(5)
Orrszőrre
(5)
Min. vágási hosszúság
0,5 mm
3 mm
-
Max. vágási hosszúság
12 mm
25 mm
-
Szűrés

A Wahl hajvágó eszközök híresek kiváló minőségű és megbízható kialakításukról, amelyekkel széles körben népszerűek a fodrászok és az otthoni felhasználók körében egyaránt. Az amerikai Wahl cég évtizedek óta az iparág egyik vezető szereplője, és hajvágóik a professzionális szintű teljesítményt ötvözik a könnyű használhatósággal. Kíváncsi vagy, melyik Wahl hajvágógép lenne a megfelelő számodra? Olvass tovább, segítünk választani.

Tovább

A Wahl hajvágó eszközök kétféle kategóriába sorolhatók

A Wahl hajvágó modellek a felhasználás módja alapján két nagy kategóriába sorolhatók. Kínálatunkban főleg általános használatra való modelleket találsz, de kaphatók professzionális változatok is.

A Wahl hajnyíró felhasználási területei

A különböző Wahl hajvágógép típusok a test más-más részein használhatók. A legtöbb modell hajra, bajuszra vagy testre alkalmas, de kaphatók például szemöldök, orrszőr vagy fülszőr nyírására alkalmas változatok is.

A Wahl hajvágó pengéjének anyaga

A pengék anyaga többnyire acél vagy rozsdamentes acél.

A Wahl hajvágó alapvető funkciói

A Wahl hajvágó eszközök számos kiváló funkcióval rendelkeznek, amelyek a felhasználóknak maximális kényelmet és teljesítményt nyújtanak. Érdemes figyelembe venni ezeket a kiválasztás során.

  • A leöblíthető fejek és a vízálló kialakítás lehetővé teszik a könnyű tisztítást, és a hajvágás közbeni rendkívüli precizitást is megőrzik.
  • Az önélező pengék gondoskodnak arról, hogy a Wahl hajvágó mindig éles maradjon, így hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.
  • A hossz beállítása egyszerű a különböző vágófésűk segítségével, ami ideális a különböző hajhosszúságok eléréséhez és az egyedi stílusok létrehozásához.
  • A gyorstöltés funkció révén a felhasználók minimális várakozással élvezhetik a Wahl hajvágó teljesítményét.
  • A non-stop hálózati működés lehetővé teszi a hosszabb használatot hálózati csatlakoztatás mellett.
  • Az ergonomikus kialakítás kényelmes és hatékony használatot biztosít.
  • A LED töltésjelző és a digitális kijelző segítenek nyomon követni az eszköz állapotát és a töltési szintet
  • Az automatikus feszültségbeállításnak köszönhetően a Wahl hajvágó világszerte használható anélkül, hogy gondot kellene fordítani az esetleges feszültségkülönbségekre.

A Wahl hajvágógép egyéb funkciói

A Wahl hajnyíró ideális választás a kifinomult funkciók és a megbízható teljesítmény iránt igényes felhasználók számára. A fent említetteken túl érdemes az egyéb tulajdonságokat is figyelembe venni a készülék kiválasztása során.

A Wahl hajvágó üzemideje

A Wahl hajvágó készülékek üzemideje típustól függően változik. Egyes modellek csupán 60 percig használhatók egy töltéssel, míg mások akár 240 percen át működtethetők. A pontos adatokat az adott termék leírásában találod.

Mennyi időre van szükség a Wahl hajnyíró feltöltéséhez?

A hajvágógép Wahl márkájú változata akár 60 perc alatt feltölthető. Ez természetesen az adott modell specifikációitól függ.

A Wahl hajnyíró tápellátásának típusa

A Wahl hajvágó eszközök többféle tápellátási lehetőséggel rendelkeznek. Ezek lehetővé teszik, hogy a felhasználók kiválasszák a számukra legmegfelelőbb Wahl hajvágó modellt, figyelembe véve az elérhető energiaforrásokat és a készülék használatának tervezett környezetét.

  • A hálózati tápellátás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó, non-stop használatot. Ez különösen előnyös fodrászszalonokban vagy olyan helyeken, ahol folyamatosan rendelkezésre áll a konnektor.
  • Az akkumulátor nagyobb mobilitást biztosít, így a Wahl hajvágó könnyen használható olyan helyeken is, ahol nincs könnyű hozzáférés a konnektorhoz. Az akkumulátoros modellek ideálisak utazáshoz és otthoni használathoz is.
  • Az elemes Wahl hajnyíró változat különösen praktikus lehet, ha a felhasználók nem szeretnének a töltéssel vagy a konnektorhoz való csatlakozással bajlódni.

Az egyes Wahl hajvágó modellek a vágási beállítások száma alapján is különböznek egymástól. Ezek a készülékek legalább 3, de akár 38 különböző fokozattal is rendelkezhetnek. Válassz a felhasználási célnak megfelelően.

Kiegészítők a Wahl hajvágó mellé

A Wahl hajnyírógép készülékek további kiegészítőkkel kaphatók, amelyeknek hála az eszköz például bajuszra vagy testre is alkalmazható. A csomagban található tartozékok száma változó, egyes modellek akár 13 különböző kiegészítővel együtt kaphatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
20 termék
5,0
Wahl 1661-0460 TrendCut Li Ion trimmelő
Trimmelő - használható hajra és szakállra, hátra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, gyorstöltés, LED töltésjelző, non-stop hálózati működés, hossz beállítása és automatikus feszültségbeállítás, 12 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,9 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
34 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WAHZA649
2,6
Wahl 9818-116 LI+STAINLESS STEEL
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és LED töltésjelző, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
51 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA025
Wahl 9855-1216 GROOMSMAN PRO
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és önélező pengék, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA043
3,0
Wahl Chrome Pro
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 10 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás
36 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA226
Wahl Close Cut Combo
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 11 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,6 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA660
Wahl 1911-0467 Lithium Pro LCD
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés és LED töltésjelző, 6 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA345
3,0
Wahl 9699-1016
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és hossz beállítása, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, nyomógombos vezérlés
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA027
Wahl 79600-3116 Lithium Ion
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, gyorstöltés és hossz beállítása, 10 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1,5 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAHZA913
Wahl 1065-0460 Aqua Trim
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, vízálló és hossz beállítása, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,7 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
40 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WAHZA307
2,6
Wahl 9818-116 LI+STAINLESS STEEL
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és LED töltésjelző, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
48 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WAHZA025
5,0
Wahl Home Pro 200 Series
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 13 mm, hálózati tápellátás
28 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WAHZA233
4,6
Wahl 9639-816 Haircut & Beard
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és LED töltésjelző, 12 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,7 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA031
5,0
Wahl Elite Pro
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 10 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás
49 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA295
5,0
Wahl 1910-0467 Lithium Pro LED
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző és gyorstöltés, 6 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA338
3,0
Wahl 9962-1816 TravelKit
Trimmelő - használható hajra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 1 kiegészítő, min. vágási hosszúság 2 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
8 780 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA011
5,0
Wahl Color Pro Plus
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 12 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás
20 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA288
4,6
Wahl 9649-916 Color Pro Combo
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, vízálló és hossz beállítása, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA507
5,0
Wahl Close Cut Pro, szürke
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 6 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,6 mm, max. vágási hosszúság 13 mm, hálózati tápellátás
29 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA257
Wahl Home Pro 300 Cordless
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, gyorstöltés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 10 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,8 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, hálózati tápellátás
33 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA837
Wahl Close Cut Pro, piros
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, non-stop hálózati működés, nagy sebességű motor, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 6 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,6 mm, max. vágási hosszúság 13 mm, hálózati tápellátás
28 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WAHZA264
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvágók Wahl Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvágók Wahl
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ