Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Hi-Fi lemezjátszók - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
DENON
(2)
Technics
(2)
Előerősítő
Beépített
(3)
Előerősítő nélkül
(1)
Hajtás
Szíjas
(2)
Közvetlen
(2)
Lejátszható formátum
LP
(4)
Pendrive
(1)
Fordulatszám (f/p)
33,3
(4)
45
(4)
78
(4)
Csatlakozás
RCA kimenet
(3)
3,5 mm jack kimenet
(3)
USB
(1)
Szín
Fehér
(2)
Ezüst
(2)
Szűrés
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

4 termék
4,8
DENON DP-400 White
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, automatikus kikapcsolás, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 5,8 kg, méretek 132 × 414 × 342 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
196 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN115g1
4,6
DENON DP-450 USB White
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, hanglemez tartóval, sebesség szabályozás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, automatikus kikapcsolás, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 5,8 kg, méretek 132 × 414 × 342 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
246 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DEN115h1
Technics SL-1200GR ezüst - Lemezjátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Technics SL-1200GR ezüst
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, rezgésálló, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, slipmat alátét a csomagban, tömege 11,2 kg, méretek 173 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
683 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TECH002a
Technics SL-1500 - ezüst - Lemezjátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Technics SL-1500 - ezüst
Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, RCA kábel a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
474 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TECH002e
hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ