Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér

Termékkatalógus
Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér
5 1 értékelés
Összecsukható roller kerékméret 125 mm, teherbírás 100 kg, ajánlott életkor 4 év
Kód:  HRAa3942 Termékszám:  4260341181622
Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér Megszűnt

Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér

A fehér / rózsaszín összecsukható robogó által tervezett Muuwmi autentikus sport- és játékoApproxól származik, és mindent kínál, amit egy Németországban gyártott terméktől elvár. Kezdve a kiváló minőségű anyagok felhasználásával, és véget ér a tipikus német precíziós és a részletekre összpontosít. 

Ez egy nagyszerű szabadidős partner, élvezve nemcsak sok mulatságot, hanem ötvözve a szórakoztatást egy hasznos eszközzel. Ami hasznos, az a fizikai, vagy inkább a sportos tevékenység, amelyet minden egyes út során fejlesztenek ki. Egyszerűen tartsd testét . 100 kg-os maximális teherbírásával és 63-83 cm-es állítható kormányfogantyúval egyaránt alkalmas gyermekeknek és felnőtteknek,

Fő előnyei

  • Könnyű alumínium kivitel
  • Összecsukható mechanizmus
  • Állítható kormány
  • Az ABEC5 által hitelesített csapágyak
  • Intuitív összecsukható mechanizmus
  • Hátsó súrlódási fék

A minőségre összpontosítva

Az építkezés könnyű, de tartós alumíniumból áll. Az elülső rész egy megerősített villával van ellátva, egyik oldalán kormányfogantyúval és 125 mm-es nagy poliuretánnal. A hátsó számlálóval együtt 82 A keménységű. Ez egy lágyabb és ezért kényelmesebb lehetőség. A lágyabb kerekek csökkentik a tér egyenlőtlenségére való érzékenységet, vagyis a vibráció csillapítja. Ezért alkalmasabbak kezdőknek vagy enyhén fejletteknek. Vannak olyan csapágyak is, amelyeket az ABEC5 szabvány tanúsít , minimális eltérést garantálva a tökéletesen pontos alaApproxól. Az eredmény a kerék megfordulása nem kívánatos súrlódás nélkül.

A biztonság szempontjából a robogó erős súrlódási fékkel van felszerelve, amely mindig szilárdan vezérel. Mindent 500 × 100 mm-es rögzített lemez aláhúz . Taa felhasználó számára a stabilitás és mozgás szabadságának rendkívüli részét biztosítja.

További információ

Állítható kormány: 63-83 cm
Maximális kapacitás: 100 kg
A lemez mérete: 500 × 100 mm
Méretek kibontott állapotban: 71,5 × 34,5 × 83 cm
Méretek összeomlott állapotban: 65 × 10 × 22 cm
Ajánlott kor: 4 éves kortól

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports růžovo/bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Autentické športové ružové / biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/bílá.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ