30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-merici-technika-nahled.jpg

Bosch méréstechnika: pontosság, megbízhatóság és tartósság

Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-vytapeni-nahled.jpg

Okos termosztátok - Hogyan fűtsünk okosan?

Az otthonod SMART segítőkkel való fűtését hamar meg fogod szeretni. Az okos termosztátok és az okos termosztatikus fejek pénzt takarítanak meg, miközben a lehető legmagasabb hőkomfortot biztosítják. Hogyan fűtsünk okosan központi fűtéssel, illetve saját kazánnal? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-biturbo-brushless-kladivo-nahled.jpg

A Bosch BITURBO akkumulátoros szerszámok nyújtják a legnagyobb teljesítményt a piacon

Az új Bosch BITURBO Brushless akkumulátoros szerszámok több szempontból is meglepetést okoznak. Lényegében véve akkora teljesítményt nyújtanak, amely nemcsak megegyezik a hagyományos eszközökével, hanem sok esetben felül is múlja azokat. Mit kínálnak a Bosch új fűrészei és fúrókalapácsai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-servis-nahled.jpg

A Bosch Szerviz egyszerűvé, gyorssá és néhány kattintással elérhetővé teszi a szerszámok javíttatását

Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-18v-power-for-all-navod.jpg

A Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható

Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naradi-pro-zeny.jpg

Női szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen

A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és nagyobb javítást és barkácsfeladatot el lehet végezni. A speciálisan nők számára készült, könnyített súlyú női szerszámok elsősorban ergonómiai jellemzőikkel és modern formatervezésükkel tűnnek ki, s gyakoriak köztük a rózsaszín szerszámok. A lady szerszámkészlet leggyakoribb darabjai közé olyan női szerszámok tartoznak, mint például az akkumulátoros női fúrógép, női csavarhúzók, vagy ragasztópisztoly.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Hogyan takarékoskodjunk az energiával?

Az elmúlt időszakban minden bizonnyal te is jelentős emelkedést tapasztaltál az energiaárak terén. Hogyan spóroljak, mit tehetek az energiafogyasztás csökkentése érdekében? Biztosan neked is eszedbe jutnak ezek a kérdések. Az energiatakarékosság otthon nem csak rendszeres megtakarítást eredményez, hanem a környezetnek is jót tesz. Csökkentsd okosan a fogyasztásodat! Cikkünkben megmutatjuk, hogy jelentős megtakarítás érhető el azzal, hogy modern készülékekbe és technológiákba fektetsz, amelyek nem csak a kényelmedet növelik, hanem az energiapazarlást is minimálisra csökkentik otthonodban. Cikkünk rengeteg tanácsot és tippet kínál, hogy az energiatakarékosság otthon egyszerű és hatásos legyen.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/travnikove-hnojivo.jpg

Hogyan ápoljuk a gyepünket ősszel

Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet ideális környezetet biztosít az új fűmagok gyors gyökeresedéséhez. A megfelelő őszi trágya kiválasztása szintén fontos. Cikkünkből most megtudhatod, milyen egyéb dolgokat érdemel meg a gyep még a tél előtt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/momentovy-klic-jak-vybrat-01.jpg

Nyomatékkulcsok - Milyet válasszunk és hogyan használjuk?

Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú nyomatékkulcsot érdemes választani, hogyan kell beállítani őket, és tanácsokat adunk a karbantartásukkal kapcsolatban is. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tavna-pistole-1-nahled.jpg

A ragasztópisztoly kielégíti kreatív vágyaidat és hasznos segítőtárs a háztartásban is

A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kesper-pojizdny-stolek-recenze.jpg

Kesper konyhai mobil polc - ÉRTÉKELÉS

A Kesper összecsukható konyhai polc kiváló minőségű forgácslapból készült praktikus segítőtárs a konyhában vagy az étkezőben. A polc három kihúzható kosárral, egy fiókkal, két csuklós tetővel és mozgatható, könnyen rögzíthető görgőkkel rendelkezik. Könnyedén áthelyezhető, hogy növelje a munka- és tárolóterületet. A következő értékelésből megtudhatod, hogyan kell ezt megtenni, van-e haszna az otthoni használatban, és hogy az asztal a tesztelés során megállja-e a helyét. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/listnaty-javor.jpg

Díszfák - még egy kis kertben is nagy csodákat lehet tenni

Kicsi a kerted, és meg vagy győződve arról, hogy egyetlen fa sem fér bele? Tévedés! Még egy kis kertben is lehetnek fák, csak a megfelelőt kell kiválasztani. Cikkünkben bemutatjuk Neked a legjobb díszfákat, amelyek színt, örömet és árnyékot adnak kertednek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chata.jpg

Hogyan hozd ki a legtöbbet a nyaralódból vagy hétvégi házadból?

A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül látni, a hétvégi ház vagy nyaraló erre ideális környezetet biztosít. Segítünk, hogy nyaralódat vagy hétvégi házadat a béke és nyugalom szigetévé varázsold. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trávník v létě.jpg

Hogy lehet a tökéletes gyepet megtartani nyáron

A buja, zöld gyep nyáron az egész kertet élénkíti, és szó szerint ünnep a szemnek. De hogy lehet elérni, hogy a forró nyáron is megőrizze a szükséges frissességet, vitalitást és folyamatosan növekedjen? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gril.jpg

Hogyan válasszunk kerti grillsütőt: faszenes, elektromos vagy gáz grillsütő?

Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti és konyhai grillezéshez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/koronavirus-informace.jpg

Koronavírus: Mivel állunk szemben pontosan, és hogyan védekezhetünk ellene?

A veszélyes koronavírus nagyon gyorsan terjed a világban. Egyre nő a megfertőzött emberek és az áldozatok száma. Milyen veszélyt jelent a vírus és hogyan védekezhetünk ellene? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d47e08f4-f0a1-4f7e-9919-fc8cf4f77714.jpg

A Philips Hue Play és Hue Sign intelligens világítás lenyűgöz a színeivel!

A világítás minden háztartás elengedhetetlen része, viszont a Philips Hue Play és Hue Signe kifinomult fényrendszerekkel a hagyományos világításnál sokkal többet kaphatsz. Tökéletes, az adott szituációhoz illő légkört élvezhetsz. Azt, hogy miért különlegesek ezek a fényrendszerek, megtudhatod rövid cikkünkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Renault-Zoe-nahled.jpg

Elektromos autók (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES)

Az európai országokban az elektromos autók és hibridautók iránti érdeklődés folyamatosan növekszik. Környezetbarátak és egy kilométernyi utazás csupán néhány fillérbe kerül. Miben különbözik az elektromos autó a megszokott autóktól, mik az előnyei, hátrányai? És egyébként tudtad, hogy vásárolhatsz elektromos autót az Alza webáruházából?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/Tesla02_1_8.jpg

Tesla Model S 75D (MINDEN, AMIT EDDIG TUDUNK)

A Tesla Model S 75D egy ötajtós limuzin, amely egy kerekeken guruló iPhone-hoz hasonlít. Ez az autó nem egy jövőbeli terv, ez egy teljesen valós jármű, amelyet részletről-részletre dolgoztak ki a legmodernebb technikával. Most bemutatjuk a legérdekesebb funkciókat, mivel a megvásárlása hamarosan nagyon egyszerűvé válik.  Részletek itt »
12
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ