Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOMEDICS HHP-150-EU

Termékkatalógus
HOMEDICS HHP-150-EU
Masszírozó gép Hand, rezgés, 3 masszázs fejek, 4x AAA
Kód:  HOMMP009 Termékszám:  HHP-150-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOMEDICS HHP-150-EU

Kényeztesse magát egy pihentető és a lazításra a nehéz gondolatok minden helyzetben. A kézmasszázs eszköz könnyen elérheti minden pontján a fejükre, mert a különleges formájú fogantyú. Ez hajtja az elemeket, így meg tudja tenni azt, hosszabb utazások dolgozni vagy nyaralni. Három különböző adapterek alkalmazkodnak a masszázs az Ön számára. A cserélhető betétek csak veszít, ha nem használja, egyszerűen csatlakoztassa a fej a test.  

legfontosabb jellemzői

  • Három különböző mellékleteket
  • Könnyűszerkezetes, amellyel eléri minden helyen
  • Javítja a fejbőr
  • Akkumulátor (4 x AAA)

Champion pihenni

Fejmasszázs az egyik legkellemesebb masszázs valaha, és még ő leginkább ellazul. Dokáže vám v mnoha chvílích ulevit od napětí a stresu. Ebben masszázs fejek közül választhat háromféle masszázs fejek - pont, takaró és nyugtató termikus hatása. Válassza ki a megfelelőt szerint a hangulat, és kényeztesse magát a tiszta kikapcsolódás a mindennapi gondokat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOMEDICS HHP-150-EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics HHP-150-EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HoMedics HHP-150-EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics HHP-150-EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics HHP-150-EU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ