30 dnů na vrácení Shop roku

Homematic IP Beltéri sziréna - HmIP-ASIR-2

Termékkatalógus
Homematic IP Beltéri sziréna - HmIP-ASIR-2
Sziréna -
25 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_14 Termékszám:  HmIP-ASIR-2 Gyártó honlapja:
Homematic IP Beltéri sziréna - HmIP-ASIR-2 25 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP Beltéri sziréna - HmIP-ASIR-2

Homematic IP HmIP-ASIR-2 riasztó sziréa - beltéri

A beltéri használatra tervezett vezeték nélküli riasztó sziréna a Homematic IP okosotthon-rendszer része, amely erős 90 dB-es hangjelző generátorral és egy pár erősen világító piros LED-del rendelkezik. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik a Homematic IP okosotthon-rendszer részeként. 

Beltéri, vezeték nélküli riasztó sziréna a Homematic IP okosotthon-rendszerhez

A szirénák a biztonsági rendszer lényeges részét képezik. Megbízhatóan figyelmeztetnek a veszélyre, elriasztják a betolakodókat és felhívják a körülötted lévők figyelmét. A sziréna kevesebb mint két másodperc alatt erős riasztást ad, és a riasztás jelzésére fényes LED-jelzők villannak fel. A riasztást kiválthatja például a mozgásérzékelő által felügyelt térbe való behatolás, vagy a HmIP-SWDx Homematic IP ablak- és ajtóérzékelő által védett ablak vagy ajtó. Ebben az esetben a sziréna riasztást ad, és értesít téged az eseményről. azokostelefonodon lévő Homematic IP mobilalkalmazás push-értesítésein keresztül.

  • A szirénák a biztonsági rendszer alapvető részét képezik. Veszélyre figyelmeztet, és elriasztja a betolakodókat.
  • A rendszer állapotának jelzése rövid, hangos sziréna hangjelzéssel. 
  •  AA elemekkel működik, körülbelül 2 évig.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését teszi lehetővé egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és az összes Homematic IP eszközt összekapcsolja egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról,a fontos információk átvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. A Homematic IP alkalmazás továbbítja a konfigurációs és működési parancsokat a Homematic IP alkalmazásból az egyes okosotthon-eszközökre.

Rendszerállapot jelzése beltéri szirénán keresztül

A riasztási mód aktiválási és deaktiválási hangjai nagyon hasznosak. Például a sziréna hangjelzései rövid hangjelzéssel emlékeztetnek arra, hogy otthonod helyiségei őrzöttek, és a kilépési késleltetés aktív. A nem kívánt riasztás kockázata ezáltal jelentősen csökken. 
A sziréna használata széles körben konfigurálható. Megadhatod a hangjelzés időtartamát (3-6 perc), és az eseményektől függően különböző hangjelzések közül is választhatsz. 

Változó riasztási eseményjelzés

A sziréna 9 különböző riasztási hanggal rendelkezik, amelyek szabadon konfigurálhatók a hozzáadott Homematic IP okosotthon elem által meghatározott riasztási bemenettől függően. Például riasztások az épületbe való behatolás, tűzveszély, a megfigyelt terület elárasztása stb. esetén.
Az akusztikus hang azonban nem minden típusú jelenet és esemény esetében kívánatos. Ezért a Homematic IP alkalmazásban a hangjelzés kikapcsolható, és kiválasztható csak az optikai jelzést. A felhasználó itt is 4 LED fényhatás közül választhat. Röviden, a riasztás jellegétől függően kiválaszthatod a megfelelő jelzési módszert.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut a szirénához, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Még akkor is, ha a HmIP-HAP központi egységet szabotálják vagy megsemmisítik, a sziréna riasztási üzemmódban marad.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátoros elemei, beleértve a vezeték nélküli beltéri szirénát is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet. 

A homematikus IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átláthat. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amely beltéri riasztószirénákat is tartalmaz, hangvezérlést és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen teszteli éstanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Homematic IP beltéri riasztó sziréna telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy a sziréna szinte bárhol elhelyezhető a lakás belsejében. A sziréna füstjelzőhöz hasonló kialakítása lehetővé teszi, hogy a mennyezetre szereljék fel, a potenciális behatoló pedig ne érje el. 

A beltéri riasztó sziréna legfontosabb jellemzői - HmIP-ASIR-2

  • Sziréna 90 dB hangerővel és optikai LED jelzéssel
  • Választható hang és LED fényjelzés állítható jelzési időközzel
  • Szabotázsérintkező a szabotázsérzékeléshez
  • Jelzőhangok a biztonsági rendszer aktiválási és deaktiválási módjához
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység három AA 1,5 V-os elemmel akár 2 éves működéshez
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-ASIR-2 sziréna, 1x kombinált mennyezeti/fali tartó, 3× alkalikus AA elem, telepítési anyag, kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Beltéri sziréna - HmIP-ASIR-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Siréna vnitřní - HmIP-ASIR-2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Siréna vnútorná – HmIP-ASIR-2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ