Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer

Termékkatalógus
Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer
Biztonsági rendszer - a beléptetés vezérlő kezdőkészlet (HmIP-SK14) a Homematic IP sorozatból kényelmes és biztonságos alternatívája a bejárati ajtó kézzel történő nyitásának/zárásának hazaéréskor, a kulcstartós távirányító (HmIP-KRCK) az ajtózár meghajtással (HmIP-DLD) kombinálva egy ideális megoldás az ajtó nyitására/zárására, a távirányító kellemes és érintésmentes alternatívája a hagyományos kulcsnak, annak érdekében, hogy a hazaérés a lehető legkényelmesebb legyen, kiegészítő gomb segítségével a bejárati rész megvilágítása is vezérelhető
112 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_51 Termékszám:  HmIP-SK14 Gyártó honlapja:
Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer 112 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer

Homematic IP Kezdőkészlet - Biztonság és belépés-ellenőrzés - HmIP-SK14

A belépésbiztonsági kezdőkészlet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrációjához, különös tekintettel a bejáratvédelemre, vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetővel, amely távoli és kényelmes motoros ajtófeloldáshoz, záráshoz és nyitáshoz készült. Az intelligens ajtóvezérlés így kellemes és érintésmentes alternatívája a hagyományos kulcsnak.

HmIP-SK14 A Homematic IP Kezdőkészlet digitális kulccsá alakítja az okostelefonodat

A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi vezérlőegységet, a HmIP-DLD vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetőt, az elegáns HmIP-KRCK vezeték nélküli kulcstartót és egy ingyenes mobilalkalmazást, amely iOs és Android rendszerekre egyaránt elérhető. A vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetőt a kényelmes, motoros ajtófeloldáshoz, -záráshoz és -nyitáshoz tervezték. Miért nyitnád ki az ajtót kulccsal, ha távolról is kinyithatod a kulcstartóddal, hangoddal az otthoni asszisztensen keresztül vagy bárhonnan a mobilalkalmazás segítségével. A Homematic IPegyszerűen átalakítja az ajtót intelligens beléptető rendszerré, az okostelefonodat pedig digitális kulccsá.

  • Belépésbiztonság és okosotthoni indulócsomag egyben.
  • Vezérlés alkalmazások, kulcs, billentyűzet, kulcstartó, eszközgombok vagy hang segítségével.
  • Jelenetprogramozás és idővezérelt ajtózárvezérlés.
  • Moduláris megoldás, szabadon bővíthető az okosotthon-rendszer más elemeivel. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.

Egyedi megoldás

Az ajtózár meghajtásának hi-tech megoldása egy egyedülálló léptetőmotoros működtető. A működtető így könnyen, utólagosan felszerelhető bármely szabványos, hengerbetétes kereskedelmi, háztartási vagy lakóházi ajtóra. Az ajtózárbetétbe behelyezett kulcsot a működtető elforgatja, így az ajtózárszerkezet pontosan ugyanúgy mozog, mint egy normál kézi kulcsmozgás esetén. A készülék mechanizmusát a henger vízszintes és függőleges munkapozíciójában végződő kulcsokhoz tervezték, beleértve a biztonságot is.

Változtatható vezérlési módszerek

A készülék többféle vezérlési lehetőséget kínál minden korosztály számára, a gyermekektől az idősekig. Az ajtózárhajtás kívülről a kulccsal, belülről pedig a vészhelyzeti forgókarikával manuálisan is könnyen működtethető. Elektronikusan a külső HmIP-WKP billentyűzeten keresztül vagy belsőleg az ajtózár működtető előlapján található két gomb segítségével. Távolról a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval vagy a HmIP-HAP központi egységgel kombinálva, hanggal az otthoni asszisztensen keresztül (a Google Assistant és Amazon Alexa támogatott)vagy a világ bármely pontjáról a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül.

 Belépés-szabályozás

A szokásos felhasználói funkciók mellett a készülék opcionális és intuitív hozzáférés-szabályozást is kínál. A konfigurálás kizárólag a HmIP-HAP központi egységgel és a Homematic IP mobilalkalmazással történik. Ez az okosotthon-rendszer további funkcióit nyitja meg a felhasználó előtt a jelenetek programozásának, az állapotinformációk megjelenítésének, valamint az olyan hozzáférési funkciók optimalizálásának lehetőségével, mint az idővezérelt zárás rugalmas heti programokon és egyéni hozzáférési profilokon keresztül. Például a rendszer bármely előremeghatározott időpontban képes automatikusan bezárni a bejárati ajtót, így viszonylag egyszerűen és hatékonyan növeli az épület biztonságát, és nem kell ellenőrizni a bejárati ajtó zárását.

 Belépés-ellenőrzés

A konfigurálható belépési jogosultságoknak köszönhetően a hét napjától és az időponttól függetlenül egyedileg meghatározhatod és egyidejűleg ellenőrizheted a bejárathoz való hozzáférést. Ilyen például, ha a takarító személyzet vagy a gondozószolgálat a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval csak a hét egy bizonyos napján és egy bizonyos időpontban léphet be egy lakásba vagy házba. A Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül ellenőrizheted a hozzáférést, amely rögzíti és megjeleníti az információkat arról, hogy mely ajtókat mikor nyitották ki.A vezérlési funkciók konfigurálása azonban a hozzáférés-szabályozási funkciók kizárólag a HmIP-HAP központi egység és a Homematic IP mobilalkalmazás segítségével végezhetők.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését, továbbítását. konfigurációs és működési parancsokat a Homematic IP alkalmazásból az egyes okosotthon-eszközökre.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátoros elemei, beleértve a vezeték nélküli ajtózár működtetőjét is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átlátható . Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a PIR mozgásérzékelőkkel ellátott Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlést és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen a független VDE intézet teszteli éstanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

Az ajtózárhajtás vezeték nélküli kommunikációja és akkumulátoros működése lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést. A beépítés fontos tényezője a henger mérete, amelynek 8-15 mm-re ki kell nyúlnia az ajtó belső oldalán. Ha ez nem így van, ajánlott a készülékkel egyidejűleg új, 10 mm-es optimális eltolású hengerbetétet vásárolni. A szabványos összeszerelés a csomagban található összeszerelési anyagok felhasználásával történik, az ajtó mechanikai beavatkozása nélkül. A meghajtó rögzítő konzoljának kialakítása további furatokat kínál a a belsővasalathoz vagy ajtólaphoz való opcionális csavaros rögzítéshez.

A Kezdőkészlet - Biztonság és belépés-ellenőrzés - HmIP-SK14 legfontosabb jellemzői

  • Okosotthon és intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer egyben
  • Lehetővé teszi a különböző épületek és objektumok bejáratának, bejáratának vagy ajtajának megbízható biztonságát
  • Nagyon könnyen telepíthető és működtethető
  • Távoli ajtófeloldás, -zárás és -nyitás
  • A készlet három alapvető eszközt tartalmaz a biztonság és a belépés-ellenőrzés érdekében
  • Kiterjeszthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Védett Homematic IP kommunikációs protokoll (jelátvitel 400 m-ig)
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A működés során nem gyűjtenek személyes adatokat
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-HAP központi egység, 1× HmIP-DLD ajtózár meghajtó, 1× HmIP-KRCK vezeték nélküli kulcstartó, tartozékok, szerelési anyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Speciális funkciók

Speciális funkciók
Hőmérséklet-érzékelő Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Ethernet, Rádióhullámok Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Hőmérséklet Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Központi egység, kábelezés Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
80 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Startovací sada - řízení přístupu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Štartovacia súprava – riadenie prístupu.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ