Shop roku AP+ plus nový vizuál

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence

Termékkatalógus
Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence
4,2 11 értékelés
IP kamera - beltéri, 1920 × 1080 felbontás, 145°-os látószög, MicroSDXC memóriakártya-nyílás (max. 64 GB), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hálózati, helymeghatározás és biztonsági
Kód:  HW18Q301 Termékszám:  HAWCIC2E Gyártó honlapja:

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence

Rögzíts minden fontos pillanatot nagy felbontásban

A Honeywell Lyric C2 biztonsági kamera gondoskodik az otthonod tökéletes biztonságáról a távollétedben. A kamera folyamatosan rögzít Full HD-ben, és azonnal értesítést küld a mobilkészülékedre, ha bármilyen gyanús mozgást vagy hangot észlel. Ezenkívül ez az eszköz számos figyelmeztető hangot képes észlelni, és időben figyelmeztet a lehetséges kockázatokra. Észleli például a gyermek sírását, vagy füst- vagy szén-monoxid-riasztást. Azonnal riasztást küld a telefonodra, és lehetővé teszi a gyors cselekvést.


Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Éjjellátó mód

A különleges éjszakai látás mód lehetővé teszi, hogy a kamera akár teljes sötétben is felvételeket készítsen akár 10 méteres távolságban. Már nem lep meg egy hívatlan éjszakai látogatás. Mindig tökéletes áttekintést kapsz arról, hogy mi történik a megfigyelt területen a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


4 állítható figyelmeztető zóna

A kamera lehetővé teszi négy speciális zóna beállítását az érzékenység növelése érdekében az ablakok vagy ajtók körül. Figyelmen kívül hagyhatod a háttérmozgásokat, például mennyezeti ventilátorokat, így kiküszöbölve a téves figyelmeztetéseket, és csak a valódi biztonsági kockázatokra koncentrálhatsz.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Széles látószög

A Honeywell Lyric C2 kamera kristálytiszta Full HD videofelvételt készít. A széles, 145° -os látószögnek köszönhetően nem szükséges elfordítani vagy megdönteni. Ezenkívül akár hatszorosra is beállíthatod a zoomot, így nem hagy ki semmilyen részletet.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Biztonságos tárolás a felhőben

Ingyenes hozzáférést kaphatsz egy biztonságos felhőtárolóhoz, amely lehetővé teszi, hogy az utolsó 24 óra adatfolyamokat streameld vagy letöltsd. Ezenkívül a kamera 8 GB-os SD-kártyán tárolja a felvételeket, amelyek biztonsági mentésként működnek, ha nincs Wi-Fi kapcsolat.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Kétirányú hangátvitel

A praktikus kétirányú audio funkcióval kapcsolatban maradhatsz a családdal vagy a háziállatokkal, bárhol is légy. A Lyric C2 segítségével egyszerre nézheted az élő videókat és beszélgethetsz bárkivel a kamera mellett.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Geolokáció funkció

A Honeywell Home mobilalkalmazás a GPS geolokációt használja, hogy megtudja, hogy jelenleg a házban vagy-e. Abban az esetben, ha elhagyod a házat, a kamera automatikusan bekapcsol, és kikapcsol, amikor visszatérsz. Tehát nem kell aggódnod, hogy aktiváltad-e a készüléket, mielőtt elmentél volna hazulról.


Honeywell Home intelligens mobilalkalmazás 

A Honeywell Home használatával bármikor és bármikor vezérelheted a Lyric C2 kamerát okostelefonod vagy tableted segítségével. Az alkalmazás Android és iOS eszközök számára elérhető. Üzembe helyezéséhez egyszerűen csatlakoztasd a kamerát, az alkalmazás megkeresi azt, és végigvezet az egyszerű telepítési folyamaton. Ezután megnézheted az élő közvetítést a kameráról, és figyelmeztetéseket fogadhatsz közvetlen veszély esetén. Ezenkívül a készülék hanggal is könnyen vezérelhető az Amazon Echo és az Alexa hangszolgáltatásokon keresztül.



Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!
Egyéb funkciók
Helymeghatározás Kész!
Érzékelés
Mozgás, Hang Kész!
Audio
Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
145 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSDXC Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Méretek

Szélesség
65 mm Kész!
Magasság
117 mm Kész!
Mélység
65 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Bezpečnostní kamera, Geofence. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Honeywell Lyric C2 WiFi Bezpečnostná kamera, Geofence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Überwachungskamera, Geofence. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Überwachungskamera, Geofence.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ