Shop roku Akvizice ApF HU

Hoover FD22BR 011

Termékkatalógus
Hoover FD22BR 011
4,3 3 értékelés
Álló porszívó - minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 25 perc üzemidő, 0,7 l-es tartály, porkefe és résszívó, színe: fekete és piros
Kód:  HOOTV861 Termékszám:  39400287 Gyártó honlapja:

Hoover FD22BR 011

Rendkívül kényelmes és rugalmas tisztítás

A Hoover FD22BR 011 vezeték nélküli porszívó kiegészítők széles választékával rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlenek a kemény padlók, szőnyegek, lépcsők, bútorok vagy szűk repedések tisztításához. A vezeték nélküli működés és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően minimális erőfeszítésbe kerül otthonod tisztán tartása.


A Hoover FD22BR 011 főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli rúd és kézi porszívó
  • Könnyű tömeg 2,2 kg - a falak és a mennyezet egyszerű tisztítása
  • Működési idő töltésenként 25 perc
  • Ciklon technológia
  • LED-es jelzőfény
  • A porkonténer térfogata 0,7 l
  • Egygombos rendszer a porzsák egyszerű ürítéséhez
  • Ergonomikus fogantyú
  • Padló fúvóka motoros kefével és LED-es lámpával
  • Résfúvóka, 2in1 bútorfúvóka

Hoover FD22BR 011

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Praktikus kézi porszívó

A hosszú szívócső eltávolításakor egy praktikus porszívót kapsz, amelyhez az összes tartozékot rögzítheted, hogy a nehezen elérhető helyeket is kényelmesen megtisztíthasd. Ideális függönyök, radiátorok porszívózására, vagy állati szőr eltávolítására a kárpitból vagy a bútorok alól.

Podlahová hubice Power Brush

Padló fúvóka motoros kefével

A kemény padlók és a szőnyegek rendkívül hatékony tisztításához a porszívót motoros kefével ellátott padlófúvókával lehet felszerelni, amely hatékonyan eltávolítja az összes szennyeződést a felületről. A sötét sarkok mélyebb tisztításához a fúvókát LED-es lámpával szerelték fel.

Rotační mini turbo kartáč


Ergonomikus fogantyú

Kényelmes ellenőrzés

Kényelmesen szabályozhatod a vákuum teljesítményét a fogantyún található kioldógombbal. A 0,7 literes poros tartály One Touch rendszerrel szerelték fel az egyszerű és higiénikus ürítés céljából.

Praktické umístění příslušenství

Kiegészítők a kéznél

A Hoover FD22BR 011 vezeték nélküli porszívó kényelmes függesztőrendszert tartalmaz, amely a leggyakrabban használt kiegészítőket kéznél tartja. A rendszer lehetővé teszi, hogy résfúvókát és porkefét helyezz a porszívóra, amelyeket a tisztítás során bármikor használhatsz ki is cserélhetsz.

Bezdrátový provoz

Legfeljebb 25 perc tisztítás egy újratöltéssel

Az újratölthető Li-ion akkumulátorral akár 25 percig is üzemel a készülék. Az akkumulátor szokásos töltési ideje 6 óra, és a LED jelzőfény tájékoztat az akkumulátor állapotáról.



A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem világos, hogy a minden paflótípusra kitétel szőnyrget is jelent-e. Illtve, hogy cseteakku kapható-e a készülékhez. Köszi.

Ezt a terméket szeretném megrendelni személyes átvétellel és átvételkori fizetéssel, hogy a használt készülékem leadásakor igénybe tudjam venni a kedvezményes árat, A rendszer nem engedi ezt a fizetési módot. Akkor hogy vehetem igénybe a kedvezményt és mi a megrendelés menete? email címem: [email protected] telefonszámom: 06202916911 Üdvözlettel: Dóla Katalin Hoover FD22BR011 PORSZÍVÓ a termék

Kérdések és válaszok: Hoover FD22BR 011
Kiegészítők: Hoover FD22BR 011
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover FD22BR 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover FD22BR 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover FD22BR 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover FD22BR 011 Staubsauger.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ