AlzaBoxy Q1 Shop roku

HOOVER FL700 011

Termékkatalógus
HOOVER FL700 011
5 1 értékelés
Többfunkciós porszívó - többfunkciós, 700W, zajszint 88 db, tartály térfogata 0,95 liter, gyűjtőedény térfogata 0,95 liter, mosható kivehető szűrő, parketta tisztító, mosás / szárítás / porszívózás, 6 Soft Touch forgó kefe, dupla spatula gyűjtéshez, összecsukható markolat, tisztítószer adagolása a markolaton, türkiz színű
Kód:  CANVY0074 Termékszám:  39100327 Gyártó honlapja:

HOOVER FL700 011

HOOVER FL700 011 takarítógép egy komplex segédeszköz a kemény padlók tisztítására otthonában. Ez a porszívó három munkafolyamatot tud elvégezni - porszívózik, felmos és szárít, így hatékonyan takarít meg időt és energiát. Mondjon búcsút egyszer s mindenkorra a felmosórongynak, a vödörnek és a nedves padlónak!

Legfontosabb jellemzői

  • Porszívózás, felmosás, szárítás
  • 6 forgó Soft Touch kefe
  • Összecsukható fogantyú
  • Kivehető és mosható szűrő

A takarítás még soha nem volt egyszerűbb

A Floormate porszívó hat forgó kefét tartalmaz, amely alkalmazkodik bármilyen felülethez, és alaposan eltávolítja az összes szennyeződést még a csempék közötti résekből is. Ezeket keféket szükség esetén egy gombnyomással leválaszthatja és használhatja a porszívót minden kemény padlón, a szigeteletlen fa padlók kivételével. 

Az egyes tisztítási módok között egy a porszívó oldalán elhelyezett forgó kapcsoló segítségével válthat, a mosószer-adagoló kényelmesen, közvetlenül a készülék fogantyúja alatt van elhelyezve. A fogantyú lehajtható, így sokkal könnyebb a takarítás, a szállítás és a készülék tárolására. A padló maximális védelemét praktikus gumi kerekek biztosítják.  

Makulátlanul tiszta padló

Ennek a porszívónak nagy előnye, hogy külön tartálya van a tiszta és a piszkos víznek. Mosás közben így mindig tiszta vizet használ, ami biztosítja a higiénikusan tiszta padlót. A szennyezett víz tartálya átlátszó, és ha megtelik, a készülék magától kikapcsol. Természetesen a gép tartalmaz egy kivehető, mosható szűrőt, amely hatékonyan összegyűjti a port és a szagokat. 


További információk:

Tiszta víz tartály térfogat (l)
0,95 l

Használt víz tartály térfogat (l):
0,95 l

 Porartály térfogat(l)
2,5 l

Tömeg:
7,5 kg

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
3,5 cm Kész!
Magasság
10,09 cm Kész!
Mélység
2,6 cm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!

Szín

Szín
Türkiz Kész!

Zajszint

Zajszint
88 dB Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER FL700 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER FL700 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER FL700 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER FL700 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER FL700 011.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ