30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hoover KS50PET 011

Termékkatalógus
Hoover KS50PET 011
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény: 550 W, 78 dB zajszint, mosható filter és epa szűrő, 5 m hosszú kábel, 7,5 m-es hatósugár, állatszőrhöz és szennyeződések összegyűjtéséhez, fúvóka hajhoz, parketta szívófej és résszívó, fém gégecső, 29,2 cm széles, 32,3 cm magas, 42,4 cm mély, piros színű
Kód:  HOOKS011 Termékszám:  39001564 Gyártó honlapja:

Hoover KS50PET 011

Hála a HOOVER KS50PET 011-nek, a takarítás könnyebb, mint valaha! A porszívó hihetetlen ügyességgel tünteti el a port, kiváló teljesítménnyel rendelkezik, emellett karbantartása is minimális energiát vesz igénybe! Multiciklonos, porzsák nélküli technológiájának köszönhetően tökéletes parketták, szőnyegek és csempék takarítására is! Energiafogyasztása alacsony, mindez azonban nem csökkenti szívóerejét. Nagy, 1,8 literes tartállyal rendelkezik, így nem kell folyamatosan tartályürítéssel foglalkoznod, és a „One Touch” technológia segítségével egy gombnyomással megoldhatod, ha mégis megtelik! Szűrője is könnyen tisztítható! Öblítsd le meleg vízzel, és amint megszáradt, mehet vissza a porszívóba.

A Hoover KS50PET 011 porszívó legfontosabb jellemzői

  • Multiciklonos technológia
  • A+ energiaosztály
  • 1,8 literes portartály
  • One Touch rendszer, melynek segítségével könnyen eltávolíthatod a port
  • Könnyen tisztítható szűrő
  • Teleszkópos cső
  • Fontos kiegészítők
  • A porszívó 7,5 méteres körzetében takaríthatsz vele
  • Zajszint 78 dB

Kényelmes porszívózás

A könnyű használat érdekében, a porszívó teleszkópos csövét saját magasságodhoz igazíthatod! A porzsák nélküli technológiának, illetve a hatékony szűrőnek köszönhetően kiváló higiéniai körülményeket teremt takarítás közben, továbbá háziállat tartása mellett is remekül használható. Rendelkezik egy 360°-ban forgó kerékkel, illetve a porszívó 7,5 méteres körzetében alkalmas a takarításra, így a könnyű kelehetőség mellett, a mozgás szabadsága is biztosított!

Kiegészítők:
Általános szívófej
Szőnyeg szívófej
Keménypadló szívófej
Mini Turbo Pet szívófej, az állatszőr eltávolításához
2in1 réstisztító és portalanító kefe

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,2 cm Kész!
Magasság
32,3 cm Kész!
Mélység
42,4 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover KS50PET 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER KS50PET 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover KS50PET 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger KS50PET 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger KS50PET 011.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ