Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

HOOVER MI70 MRJC011 + porzsák nélküli automata porszívó Jive

Termékkatalógus
HOOVER MI70 MRJC011 + porzsák nélküli automata porszívó Jive
4,0 1 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 700W, 2l-es tartály, mosható HEPA szűrő, teleszkópos cső, univerzális padló szívófej SMART, portalanító kefe, fogantyú szállítására
Kód:  CANVY0017 Termékszám:  39001254 Gyártó honlapja:
HOOVER MI70 MRJC011 + porzsák nélküli automata porszívó Jive Megszűnt

HOOVER MI70 MRJC011 + porzsák nélküli automata porszívó Jive

Ez a kiváló porzsák nélküli porszívó tartozéka egy praktikus, szintén porzsák nélküli hordozható Jive automata porszívó. A Hoover porszívó mosható HEPA szűrővel rendelkezik, amit különösen az allergiások fognak értékelni. Az ilyen tipusú porszívók előnyei a beépített 3 az 1-ben kiegészítők, amelyek a készülék oldalán vannak elhelyezve. Tehát nem szükséges, hogy állandóan keresgélje a kiegészítőket.

Előnyös tulajdonságok

  • Mosható HEPA szűrő allergiásoknak
  • 3 az 1-ben beépített tartozékok a készülék testébe építve
  • Ergonómikus fogantyú a könnyű hordozhatóságért
  • A készülék tartalma egy automata porszívó, mely szivargyújtó aljzatból is tölthető

Egyszerű és kényelmes porszívózás

A porzsák nélküli porszívó 2 literes porgyűjtő tartálya elegendő akár hosszú távú használatra is. A porszívózáshoz használhatja az intelligens univerzális padló szívófejet, amellyel felporszívózhatja a hagyományos padlóburkolatokat. Egyéb kiegészítők közé tartozik a por kefe és a réstisztító szűk helyek tisztítására. Valamennyi  3 az 1-ben tartozék gyakorlatilag a készülék oldalán tárolható. A teleszkópos cső, hossza egyszerű kezeléssel szabadon beállítható. A porszívó hatósugara 7 m. Kényelmes szállítás ergonómikus fogantyúval történik. Takarékoskodjon a házimunkával ezzel a praktikus porszívó segítségével, és tartsa a padlót mindig tökéletesen tiszta állapotban.  

Hordozható autós porszívó

Kicsi, de erős porszívót száraz porszívózára tervezték gépjárművébe. Tápellátása egy 12V-os szivargyújtó csatlakozó segítségével történik,  a hálózati kábel hossza 4 m. A készülékből nem hiányzik a praktikus réstisztító fúvóka és a porkefe. A készülék biztonságáért az előmotoros szűrő gondoskodik, amely a szennyeződések felszívását végzi. A portartály térfogata 0,3 liter, súlya mindössze 0,6 kg. 

 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
4,5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
4,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
85 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
27,5 cm Kész!
Mélység
36,7 cm Kész!
Tömeg
4,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER MI70 MRJC011 + porzsák nélküli automata porszívó Jive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER MI70 MRJC011 + Bezsáčkový autovysavač Jive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER MI70 MRJC011 + Bezsáčkový autovysávač Jive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER MI70 MRJC011 + Beutellos autovysavač Jive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER MI70 MRJC011 + Beutellos autovysavač Jive.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ