Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER Reactive RC81_RC25011

Termékkatalógus
HOOVER Reactive RC81_RC25011
4,2 11 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 800 W fogyasztás, 75 db zajszint, multi-ciklonos technológia, mosható EPA szűrő, teleszkópos cső, szívóerő szabályozás, réstisztító, "All floor extras" szívófej minden típusú padlóhoz, Mini Turbo Pet szívófej állatszőr eltávolításához
Kód:  CANVY0061 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39001423 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Reactive RC81_RC25011

A háztartások tisztán és rendezetten tartása rengeteg odafigyelést igényel. A készülék, amellyel el tudjuk végezni ezt a feladatot, nem más mint a Hoover Porzsák nélküli porszívó. Maximális teljesítménye 800 W, energiaosztálya pedig "A" minősítésű. Az alacsony, 75 dB zajszint csendes takarítást biztosít a családtagok számára. A porszívóhoz számos izgalmas kiegészítő tartozik és egyedi, Airvolution technológiával rendelkezik. Ez a modern készülék takarítás közben mindig a legnagyobb kényelmet biztosítja az Ön számára.

Legfontosabb jellemzői

  • Fix teljesítmény
  • Ciklonikus hatás
  • Multiciklonos technológia
  • Érintéssel nyitható OneTouch portartály
  • Könnyen nyitható rendszer
  • A ciklon kazetta térfogata 2 l
  • Mosható EPA 10 típusú előszűrő

Airvolution technológia

Porzsák nélküli porszívó ciklon hatással. A legfejlettebb Airvolution technológia a szennyeződéseknek akár 97%-át is eltávolítja.  Az elválasztó edénybe felszívott por részecskék a centrifugális erő hatására a hangsebességet meghaladva felgyorsulnak.  A levegő ezután a tubina motor irányában felfelé és lefelé áramlik, az EPA szűrő pedig felfogja a szennyeződéseket.

A szűrők egyszerű cseréje

Porzsák nélküli ciklon porszívó működéséhez nem kell cserélni az készüléket működtető alkatrészeket, például a szűrőket. Csupán a ciklon tartályt kell néha kiüríteni, amelyet higiénikusan a OneTouch technológiának köszönhetően csupán egy érintéssel ki lehet nyitni, az EPA szűrőket pedig fél évente bő vízzel át kell öblíteni.

Hatótávolásg és tartozékok

A teleszkópos cső könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A porszívó 2 l űrtartalmú, igen könnyen nyitható portartállyal rendelkezik. A készülék hatótávolsága eléri a 8 métert. Az eszköz számos kiegészítővel rendelkezik. Ezeket az alábbiakban találja:

  • "All floor extras" szőnyeg és padló szívófej minden típusú padlóhoz
  • Optimax szívófej szőnyeghez
  • Szívófej kemény padlóhoz
  • Szívófej bútorokhoz
  • Résszívó
  • Porkefe, a fogantyúba INTEGRÁLVA

Ezzel a készülékkel bármely felületről bármilyen szennyeződést felszívhat. A szívóerő szabályozható a fogantyún elhelyezett szívóerő szabályozóval. Az optimális méreteknek köszönhetően bárhol tárolhatjuk. Szekrényben, gardróbban, vagy akár az ágy alatt.

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!
Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
75 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
45 cm Kész!
Magasság
34,8 cm Kész!
Mélység
30,7 cm Kész!
Tömeg
4,95 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Reactive RC81_RC25011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Reactive RC81_RC25011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Reactive RC81_RC25011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Reactive RC81_RC25011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Reactive RC81_RC25011.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ