Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HOOVER SJ36DWV6 / 1 011

Termékkatalógus
HOOVER SJ36DWV6 / 1 011
5 1 értékelés
Morzsaporszívó - száraz és nedves használatra, 10 perces működési idő, NiMH AA akkumulátor, porelválasztó rendszer, motor előtti textilfilter, teljesítményszabályozás csúsztatható gombbal, újratölthető aljzat, falra szerelhető, készülék belsejébe integrált tartozékok, résztisztító szívófej 1 integrált + 1 kaparó, szín: fehér és zöld
Kód:  CANVR410 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39300226 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER SJ36DWV6 / 1 011

Kézi porszívót keresel száraz és nedves porszívózáshoz? Próbáld ki a HOOVER porszívóját! Ez a száraz és nedves tisztításra alkalmas modell kaparóval is rendelkezik, amellyel bármilyen felület megtisztítható. A HOOVER morzsaporszívó porzsák nélkül, mosható mikrofilterrel működik. A készülék akár 12 perces működésre is képes. A tartónak köszönhetően falra szerelhető, de akár a földön is megáll, támasz nélkül. A beépített tartozékok megkönnyítik a használatot.

A HOOVER SJ36DWV6 / 1 011 kézi porszívó legfontosabb jellemzői

  • A HOOVER morzsaporszívó a száraz és nedves tisztításhoz
  • A kaparónak köszönhetően bármilyen felületet képes megtisztítani
  • Mosható mikrofilter
  • 12 perces porszívásra képes
  • A HOOVER porszívó önállóan megáll vagy a falra szerelhető
  • Beépített réstisztító szívófejjel rendelkezik

A HOOVER változó elhelyezési lehetőséggel rendelkezik

A HOOVER Jive kézi porszívó beépített réstisztító szívófejjel lett ellátva, amelynek köszönhetően önállóan, támasz nélkül is képes megállni. A csomag továbbá egy fali tartót is tartalmaz, így csakis rajtad áll, hogy melyik elhelyezési opciót választod.

Integrált tartozékok a könnyű használat érdekében

Accessories such as nozzles are ingeniously integrated directly on the vacuum cleaner for ease of use and also solve the constant loss of accessories. The HOOVER vacuum cleaner has two integrated slotted nozzles for cleaning even the worst available areas.

A tartozékok, mint például a szívófejek, közvetlenül a porszívóba lettek beépítve, így nem fenyeget az a veszély, hogy elhagyod azokat. A HOOVER morzsaporszívó a nehezen elérhető helyek megtisztítása érdekében két integrált réstisztító szívófejjel is rendelkezik.

Víztartály űrtartalma:
0,1 l


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felszereltség, tartozékok

További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,4 cm Kész!
Magasság
41,7 cm Kész!
Mélység
11,7 cm Kész!
Tömeg
0,79 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER SJ36DWV6 / 1 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SJ48WWE6/1 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER SJ36DWV6/1 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SJ36DWV6 / 1 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SJ36DWV6 / 1 011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ