Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011

Termékkatalógus
HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011
4,0 1 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - A+ AAA, Airvolution multi-ciklonos technológia portömörítés lehetőségével, állandó szívóteljesítmény, szabályozható, HEPA 13 szűrő, All Floors Supreme szívófej, Carpet extra, parketta fej, Mini turbo PET ALLERGY CARE ezüst ion védelemmel, 10L úrtatalmú tartály ezüst ion védelemmel, használati sugár 13m, hang szignalizáció a tartály megteltekor
Kód:  CANBV111 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39001585 Gyártó honlapja:

HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011

Univerzális porszívó ciklon technológiával

A HOOVER SYNTHESIS ST50ALG  porzsák nélküli porszívó multi-ciklonos technológiával lett ellátva, melynek köszönhetően tökéletesen megtisztít minden felületet a szennyeződéstől. A hatékony EPA 10 és HEPA 13 szűrők, valamint Silver Ion technológia garantálják a tökéletes higiéniai körülményeket a takarítás során. A porszívó emellett energiatakarékos, teljesítmény csökkenése nélkül. 


Airvolution multi-ciklonos technológia 

A multi-ciklonos Airvolution technológia biztosítja a magas portömörítési hatékonyságot . Az erőteljes centrifugális erő, amely szétválasztja még a legkisebb por részecskéket is, megelőzi a szűrők eltömődését, ezáltal biztosíva az állandó szívóteljesítményt. HOOVER SYNTHESIS LED kijelzővel lett ellátva a porszívó szívóerejének könnyű beállítása érdekében.  


10 liter térfogatú tartály

A Silver Ions antibakteriális kezelésű portartály elegendő, 10 liter térfogattal rendelkezik és portömörítési technológiájának köszönhetően nem kíván gyakori kiöntést. A tartály feltöltésére hangjelzés, valamint LED jelzőfény figyelmezteti. 


Baktériumok semlegesítése

A portartály Silver Ion kezelése megelőzi a bakteriumok terjedését. A Synthesis ezáltal ideális az allergiában szenvedőknek és a kisállat tartóknak.


Mellékelt tartozékok

  • Univerzális fej szőnyeghez, kemény padlóhoz
  • Porszívó fej szőnyeghez
  • Parketta szívófej
  • Silver Ion antiallergén védelemmel ellátott Mini Turbo Pet porszívó fej 
  • Réstisztító
  • Porkefe
  • Bútorkefe

Hoover Synthesis ST50ALG porszívó főbb jellemzői

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
75 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
38,4 cm Kész!
Magasság
30,7 cm Kész!
Mélység
53,4 cm Kész!
Tömeg
5,8 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SYNTHESIS ST50ALG 011.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ