Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012

Termékkatalógus
HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012
4,5 2 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 700 W, antibakteriális, szőnyegre, kemény padlóra és hajópadlóhoz, zajszint 80 dB, vízszűrő, mosható szűrő és epa szűrő, porzsák kapacitása 3.5 l, éves energiafogyasztás 27,60 kWh/év, porszívócső anyaga fém, kábel hosszúsága 5 m, hatósugár 8 m, tartozékok kefés szívófej, parketta szívófej, forgó kefe és résszívó, méretek 28 × 32 × 45 cm (H×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  CANBV119 Termékszám:  39001577 Gyártó honlapja:

HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012

Porszívó vízszűréses technológiával 

A Hydropower HY71PET porszívó egy porzsák nélküli porszívó, amely kombinálja a vízszűrés és a ciklon technológia előnyeit. Ez a modell így kiváló az allergiában szenvedőknek és a kisállat tulajdonosoknak is, ahogyan a nagycsaládosoknak is, mivel rendkívül gazdaságos takarítási megoldást kínál, hogy az otthonát higiénikusan, a káros baktáriumoktól védve tartsa.


Airvolution ciklon technológia 

Az Airvolution multiciklon technológia biztosítja a maximális hatékonyságú aktív porszűrést. Az erőteljes centrifugális erő képes megragadni még a legkisebb porrészecskéket is, így még a porszívó gyakori tisztítása is elkerülhető.


Optimális levegő szűrés

A kifinomult ciklon technológia gondoskodik a hosszan tartó tisztaságról azáltal, hogy megelőzi a kosz megragadását a szűrőben, elkerülve a szűrő gyakori karbantartását. A hatékony, hatrétegű filter EPA szűrővel érkezik, így ez a porszívó alkalmas az allergiában szenvedőknek és a kisállat tulajdonosoknak is. 


Nagyméretű portartály

A Hydropower porszívó 3,5 literes portartállyal rendelkezik, amit a One Touch technológiának köszönhetően egy gombnyomásra kiüríthet. A forgó gumikerekeknek és a fém, teleszkópos csőnek köszönhetően igazán könnyű a kezelése. 


Mellékelt tartozékok

  • Univerzális fúvóka a szőnyegekhez és a kemény padló felületekhez
  • Mini Turbo kisállat fej
  • Parketta szívófej
  • Réstisztító
  • Por ecset
  • Bútor ecset

 Hydropower HY71PET porszívó főbb jellemzői

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!
Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Vízszűrő, Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
28 cm Kész!
Mélység
45 cm Kész!
Tömeg
3,75 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER HYDROPOWER HY71PET 012.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ