Shop roku AlzaBoxy Q1

Hűtő-fűtő ventilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(127)
Fűtőventilátor
(39)
Konvektor
(6)
Infravörös
(2)
Gáz
(5)
Halogén
(1)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(56)
Elektronikus vezérlés
(43)
LED kijelző
(33)
Oszcilláció
(33)
Fűtési teljesítmény
600 W
45000 W
-
Szűrés

A hűtő-fűtő ventilátorok lakások vagy üdülőépületek gyors és hatékony fűtésére szolgálnak. Bárhol használhatod, ahol növelni vagy csökkenteni kell a hőmérsékletet. A fürdőszobai változatok különösen népszerűek. Nem vagy biztos benne, melyik a megfelelő hűtő-fűtő ventilátor számodra? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Hűtő-fűtő ventilátor kiválasztása a helyszínnek megfelelően

A hűtő-fűtő ventilátor alkalmas minden olyan területre, ahol a levegőt gyorsan és célzottan kell felmelegíteni vagy lehűteni. Az elektromos energiát hővé alakítja át, amelyet a nagy teljesítményű ventilátor tovább keringtet a helyiségben. A termikus változatokat általában olyan helyiségek kiegészítő fűtésére használják, ahol nincs állandó fűtés, vagy ahol gyorsan szeretnék megemelni a hőmérsékletet. A hőlégventilátort elhelyezheted a padlón, az asztalon, vagy akár a falra is felszerelheted.

Hűtő-fűtő ventilátor a padlóra

A padlóra helyezhető hűtő-fűtő ventilátor ideális megoldás nagyobb terek, például nappalik vagy irodák gyors és hatékony fűtésére. A padlóra történő elhelyezésének és a nagyobb teljesítménynek köszönhetően egyenletesen és nagyobb távolságra képes a meleg levegőt eloszlatni. Természetesen ez a változat gyakran felborulás- és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, így stabilitása miatt sem kell aggódni.


Siguro fűtő hűtő ventilátor

Szinte minden hűtő-fűtő ventilátor modell hordozható. Az állványnak vagy lábaknak köszönhetően bárhová mozgathatod, ahol csak szükséged van rá.

Egyes hűtő-fűtő ventilátorok túlságosan felkavarják a port, és kiszárítják a levegőt, ami nem alkalmas allergiásoknak vagy a levegő minőségére érzékeny embereknek. A kerámia modelleket azért értékelik, mert képes hatékonyan fűteni egy teret úgy, hogy a por és az allergének minimálisan kavarognak. A kerámiaelemeken keresztül történő hőtermelésének köszönhetően kellemesen melegen tartja a környezetet, túlzott szárazság nélkül.

Asztali hűtő-fűtő ventilátorok

Egy asztali hűtő-fűtő ventilátor kisebb helyiségekbe vagy egy adott területre, például egy íróasztal vagy olvasósarok közvetlen fűtéséhez való. Rugalmasságuk és könnyű hordozhatóságuk miatt az asztali hűtő-fűtő ventilátorok kiváló választás személyes fűtésre a hűvösebb napokon. Bár az asztali modellek valamivel kisebb teljesítményűek, mint a padlóra szerelt társaik, mégis fejlett funkciókat kínálnak.

Falra szerelhető hűtő-fűtő ventilátorok

A falra szerelhető hűtő-fűtő ventilátor speciális fogantyúkkal van ellátva, így könnyen a falhoz rögzíthető. Ideális megoldást jelent azok számára, akik a ventilátort egy meghatározott helyre szeretnék felszerelni, és nem szeretnék tovább mozgatni, vagy olyan helyiségekben, ahol nincs elég hely a padlóra szerelhető hűtő fűtő ventilátor használatához. Így nemcsak a helytakarékosság az előnye, hanem az is, hogy nem foglalja a helyet a padlón, és ez különösen a kisebb helyiségekben fontos.

Hol lehet telepíteni a hűtő-fűtő ventilátor típusokat?

A hűtő-fűtő ventilátorok felbecsülhetetlen értékű kiegészítői lehetnek a különböző típusú terek fűtésének. Rugalmasságuknak és modell választékuknak köszönhetően minden egyes helyiség egyedi igényeinek megfelelő ideális megoldást lehet találni. Ismerd meg, hol használhatók a hűtő-fűtő ventilátorok.

i

Falra szerelhető hűtő-fűtő ventilátorok fürdőszobába

A falra szerelhető fürdőszobai hűtő-fűtő ventilátorok alkalmasak magasabb páratartalommal rendelkező helyiségekbe, ezért általában vízállók. Emellett biztosítékkal is rendelkeznek fröccsenés esetére. Ennek ellenére mindig biztonságos távolságra helyezd el a vízforrástól.

A hűtő-fűtő ventilátor megfelelő teljesítménye

Mielőtt konnektoros ventilátort vásárolnál, tudnod kell, hogy mekkora teret kívánsz fűteni. Ennek megfelelően válassz megfelelő teljesítményű hűtő-fűtő ventilátor modellt, ami nemcsak a teljesítményt, hanem az áramfogyasztást is befolyásolja. A magasabb wattérték hatékonyabb fűtést, de magasabb fogyasztást is jelent. Attól függően, hogy irodai vagy nagyméretű belső terek számára van-e szükséged ventilátorra:

  • A kis hűtő-fűtő ventilátorok, bemeneti teljesítménye 400-800 W, amellyel a közeli helyiségeket vagy kis irodákat lehet fűteni.
  • A nagyobb hűtő-fűtő ventilátorok, bemeneti teljesítménye 1 000–2 000 W, alkalmasak nagy helyiségek fűtésére.

Termikus ventilátor - fűtés és fogyasztás

A hűtő-fűtő ventilátorok a fűtést egy fűtőelem segítségével közvetítik. Az olcsóbb modellek hőspirállal rendelkeznek, amelyek akár 30 %-kal magasabb fogyasztásért és az égő por okozta esetleges szagokért felelősek. Ezzel szemben a kerámia ventilátor kerámia testtel hatékonyabb, környezetbarátabb és magasabb páratartalmat tart fenn a helyiségben. Ráadásul nem fújja a port, amit nemcsak az allergiások, hanem a kisgyermekek is nagyra értékelnek.


Siguro hűtő-fűtő ventilátorok padlóra

A termikus levegővel működő hűtő-fűtő ventilátorok gyakran több teljesítményszintet kínálnak, így nem maximális teljesítményen működnek. Saját igényeidhez igazíthatod őket.

Az ipari meleglevegős ventilátort nagy terek, például műhelyek vagy raktárak hatékony fűtésére tervezték. Robusztus konstrukcióval rendelkezik, és képes nagy területeket gyorsan felfűteni, miközben ellenáll a kemény munkakörülményeknek. Természetesen az ipari hűtő-fűtő ventilátorok termosztátokat és beépített biztonsági mechanizmusokat kínálnak a hatékonyság és biztonság érdekében.

A hűtő-fűtő ventilátor sok praktikus funkcióval rendelkezik

Az olcsóbb, alkalmi fűtésre szolgáló hűtő-fűtő ventilátorok nem sok funkciót kínálnak a hő kavarásán kívül. Ha azonban napi rendszerességgel használod, akkor biztosan olyan különleges funkciókat szeretnél, amelyek a következő szintre emelik az eszköz képességeit. A legkorszerűbb hűtő-fűtő ventilátorok okos vezérléssel rendelkeznek a mobiltelefonon vagy más okoseszközön található alkalmazáson keresztül.

  • A hűtő-fűtő ventilátorok termosztáttal is rendelkezhetnek az alapmodellekhez képest. Ennek köszönhetően a helyiség hőmérsékletét az igényeid szerint állíthatod be. A fűtőberendezés okos módon alkalmazkodik az aktuális légállapotokhoz.
  • Az oszcilláció a hűtő-fűtő ventilátorok testének forgását jelentik. A meleg levegő egyenletesen fog áramlani, ami akkor is jól jön, ha az eszköz hideg levegővel is működhet, mint egy normál ventilátor.
  • Az időzítős hűtő-fűtő ventilátorok mind biztonsági, mind gyakorlati szempontból kívánatosak. Egyszerűen határozd meg, hogy mennyi ideig szeretnéd fűteni a helyiséget. Ha ez az idő letelt, a készülék kikapcsol.
  • A LED kijelző tájékoztat a készülék aktuális beállításairól. Gyakran érintőképernyős vezérlőpanelt is tartalmaz, amely lehetővé teszi az eszközök gombnyomásra történő váltását. Ez helyettesíti a csúnya gombokat.
  • A távirányító használata sok lépést megspórolhat. A hűtő-fűtő ventilátorok a kanapé kényelméből állíthatók be. Az okos eszközök egy mobilalkalmazáson keresztül, Wi-Fi kapcsolattal vezérelhetők.
  • A túlmelegedés elleni védelem túlmelegedés esetén kikapcsolja az eszközt, így hatékonyan megelőzi a tűzveszélyt vagy a berendezés károsodását.
  • A felborulás elleni védelem biztosítja a hűtő-fűtő ventilátorok azonnali leállítását, ha az váratlanul felborulna, így megakadályozza a tűzveszélyt.
  • A biztosíték növeli a berendezés biztonságát az elektromos áram ellenőrzése és szabályozása révén, ezáltal megelőzve a túlterhelést és egyéb kockázatokat.
  • Az anti-freeze funkció fenntartja a minimális szobahőmérsékletet, általában 5 °C körül, hogy a víz ne fagyjon meg. A hűtő-fűtő ventilátorok csak akkor lépnek működésbe, ha a hőmérséklet ez alá az érték alá csökken.
  • A gyerekzár megakadályozza, hogy a gyerekek véletlenül megváltoztassák a beállításokat vagy elindítsák a ventilátort, ami jelentősen növeli a biztonságot.

i

Csendes fűtő-hűtő ventilátor

Egy csendes fűtő-hűtő ventilátor modell vonzóbb egy porszívó zajához hasonlítható zajos készüléknél. A legfeljebb 40 -50 decibeles zajszintet csendesebbnek tartjuk, ez egy enyhe esőhöz hasonló. A hűtő-fűtő ventilátor csendes üzemmóddal elér egy 20 dB-es zajszintet, amely a lehulló leveleket utánozza. Ha pihentető tevékenységek közben használod, vedd figyelembe ezt a paramétert.

Hogyan használhatóak biztonságosan a hűtő-fűtő ventilátorok?

A hűtő-fűtő ventilátorok elsősorban beltéri környezetbe lettek tervezve. Óvakodj a túl magas páratartalommal rendelkező helyektől is, például a fürdőszobáktól, hacsak a ventilátort nem kifejezetten ezekre a helyiségekre tervezték. A leesés, túlmelegedés elleni biztosítékok és gyermekzár segít megelőzni az égési sérülések kockázatát.

Nézd meg vásárlóink véleményét a hűtő-fűtő ventilátor modellekről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ardes 4F09 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft

2.
SENCOR SFH 7057WH Szállításra kész > 10 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft

3.
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft

Még több
146 termék
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 30×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,4 30×
SENCOR SFH 7057WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
SENCOR SFH 6020BL - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 31×
SENCOR SFH 6020BL
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl72
4,3 28×
TRISTAR KA-5061
Ventilátoros hősugárzó - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
4,3 49×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
4,7 16×
SENCOR SFH 8050SL
Ventilátoros hősugárzó - földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 56 dB, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 42 × 18 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTT297
SENCOR SFH 6021RD - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,3 31×
SENCOR SFH 6021RD
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), funkciók: biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl96
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
4,3
Black+Decker BXSH1500E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 25,5 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
14 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV041
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér - Ventilátoros hősugárzó Típusok
4,4 30×
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7040
4,5
Black+Decker BXSH2002E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 499 × 187 × 205 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
22 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BLDHV010
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
4,3
Cattara HEAT&COOK Gázfűtés + Tűzhely
Gáz fűtőtest - teraszra, kertbe és pergolához, földre helyezhető, 1700 W fűtési teljesítmény, termosztát és teljesítményszabályozó, mérete 27,5 × 27,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1331
4,0
Tristar KA-5074 LED
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 1800 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 56 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, ventilátor, teljesítmény szabályozó és automatikus kikapcsolás, befűthető légtér max. mérete 45 m³, mérete 29 × 14 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITV175
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, falra helyezhető, 2200 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 25 × 65,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIHV453
SENCOR SFH 7021BK - Ventilátoros hősugárzó Típusok
4,7
SENCOR SFH 7021BK
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 24 × 21 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT745
5,0
SENCOR SFH 8019WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 50 dB, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, távirányító, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 50 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENET194
5,0
ELÍZ EBF 8 Hot & Cool
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 1800 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 55 dB, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, távirányító, teljesítmény szabályozó, hőmérséklet szabályozás és dönthető, mérete 65 × 25 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
82 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ELITO190
3,8 14×
Tristar KA-5084
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző és termosztát, fehér és fekete kivitel
8 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIHA656
4,8 39×
MEVA ARDENT 2171
Ventilátoros hősugárzó - teraszra, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 1100 W fűtési teljesítmény, funkciók: nyomás szabályozó, mérete 22,5 × 22,5 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), kék és ezüst kivitel
17 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT0049
4,0
Imetec 4028 FH1 100
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2100 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 32,4 × 28,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
24 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMEHV284
4,0
ARGO 191070145 POP ICE
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, fehér és ezüst kivitel
9 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGHV923
4,5
Ardes 4P20
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás, forgó talp és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 60 m³, fehér és szürke kivitel
41 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDTV904
5,0
Argo 191061058 FANCY
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, falra és földre helyezhető, 1400 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 48 m³, mérete 43 × 64,5 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARGTV372

Hűtő-fűtő ventilátorok

A Hűtő-fűtő ventilátorok kategóriában összesen 146 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtő-fűtő ventilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hűtő-fűtő ventilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hűtő-fűtő ventilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hűtő-fűtő ventilátorok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ