Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

House of Marley Chant Mini - fekete

Termékkatalógus
House of Marley Chant Mini - fekete
Bluetooth hangszóró 3W Bluetooth 4.1, beépített mikrofon a hívásokhoz, lejátszási idő akár 6 óra
Kód:  HMR0022c Termékszám:  EM-JA007-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Chant Mini - fekete

Hordozható mini hangszóró Chant a House of Marley kéri az ügyfelek, akik gondolkodnak termékeinek teljes egészében. Kialakítása használja a kiváló minőségű újrahasznosítható anyagok, és ezért nem terheli a környezetet. Függetlenül attól, hogy egyik összetevője alumínium, műanyag vagy speciális szövet REWIND, ami áll a harmadik kannabisz más harmadik biopamut, és az utolsó 40% -ban újrahasznosított PET palackok. Friss megjelenés egészíti dekoratív korona bambuszból készült. Az egész hangszóró is egy nyakpánt karabinerrel, ami számukra csatolja a hátizsák, táska, vagy akár ringli nadrágszár anyag néhány másodperc alatt. Hallgatva az úton, így beköltözik egy teljesen új dimenziót.


legfontosabb jellemzői

  • szűk építési újrahasznosítható anyagok
  • 1,5 "széles sávú átalakító hangminőség
  • integrált mikrofon kihangosító működését
  • átadása vezeték nélkül Bluetooth EDR, A2DP Mono
  • 3,5 mm-es vonali bemenet csatlakoztatásához kábel
  • karabinerrel csatoláshoz táska vagy hátizsák
  • az akkumulátor élettartama akár 6 órányi lejátszást
  • Töltés közvetlenül USB-port

Vezeték nélkül a kihangosító és a vezetéket

A vezeték nélküli kommunikáció a mobil telefon kezeli a Bluetooth v4.1. A kihangosító a test is integrálja a mikrofont, így nem kell, hogy egy hívás egyáltalán etető telefont a füléhez. Abban az esetben, ha a forrás nem támogatja a vezeték nélküli átvitel, van is egy klasszikus 3,5 mm bemenet (meg kell megvásárolt kábel ).


Jól hangzik útközben

Hangszóró használ 1,5 "szélessávú átalakítót egy kellemes hang és váratlan basszus alapot. Hat órás üzemidő mellett garantálja a zavarmentes hallgat konnektorba a nap folyamán. Kijutása csak keressen bármely szabad USB port és használja a mellékelt hangszóró kábel könnyedén készíthet további hallgatási.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Chant Mini - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant Mini - černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Chant Mini - čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant Mini - Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ