30 dnů na vrácení Shop roku

HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő

Termékkatalógus
HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő
5 1 értékelés
Polárszűrő
Kód:  HO004h Termékszám:  POLC82PROD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő Megszűnt

HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő

A Pro 1 DMC sorozatba tartozó HOYA körkörös polarizációs fotószűrő értékes előnyöket biztosít a fotózásnál, és ezért minden amatőr és hivatásos fotós felszerelésének állandó része kell hogy legyen.

A polarizációs szűrők különböző felhasználási módokat alkalmaznak, de leggyakrabban a nem kívánt visszaverődések elnyomására, a színtelítettség növelésére és a kontraszt javítására szolgálnak. Polarizációs szűrő a lencsére avló felszerelés után eltávolítja a polarizált fény, amely leggyakrabban a nemfémes felületekről való visszaverődéseknél vagy a vízfelületeknél fordul elő. Gyakran használják, hogy elnyomják tükröződések pl. üvegekről, a víz- vagy lakkozott fa felületekről. A polarizáló szűrő arra is használható, hogy sötétebbé tegye képet és befolyásolja a kék szín (tipikusan az ég) kontrasztját. A szűrő azonban színsemleges, és nem befolyásolja a kép fehéregyensúlyát.

A szűrő hatékonyságát növeli a többrétegű DMC bevonat alkalmazása. Ez csökkenti az objektív fényerejétés a felületi reflexiók által okozott szellemképet. Ugyanakkor alkalmas a mindennapi használatra, így az szinte állandóan a lencsén lehet, ami szintén növeli a lencse védelmét az esetleges karcolás vagy egyéb sérülés ellen. 



Műszaki adatok:

Filter típusa:
Körkörös polarizációs szűrő DMC

Átmérő:
82 mm

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 82mm Pro 1D DMC cirkulární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOYA 82mm Pro 1D DMC rund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOYA 82mm Pro 1D DMC rund.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ