Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HP 17

Termékkatalógus
HP 17
Laptop - opcionális Intel és AMD processzor, 17,3 "LED 1920x1080, RAM 8GB, AMD Radeon, 256GB SSD, DVD, WiFi, Bluetooth 4.2, HD webkamera, USB 3.0, kártyaolvasó, Windows 10 Home 64bit
Kód:  HPCN1031c2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 17

A modern HP Notebook PC rendszeres irodai munkákhoz és multimédiás szórakozáshoz készült . Megnövelt sokoldalúsága, gyönyörű dizájnja és minden ahhoz, hogy jó notebook legyen. Különösen alkalmas otthoni vagy irodai használatra, de ez is segít az úton. A 17,3 hüvelykes Full HD képernyő és a LED háttérvilágítás fényes kivitelű és élénk színű. Az operációs rendszer tartalmazza a modern Windows 10 Home rendszert.

Főbb jellemzők

  • Tervezett terv, hogy lenyűgözze
  • Nagy 17 "WLED háttérvilágítású kijelző
  • Sokoldalúság a munka és a szórakozás érdekében
  • Intel vagy AMD processzor minősége
  • Teljes felszerelés mindenhez, amire szüksége van
  • Modern Windows 10 Home

Megbízható teljesítmény minden körülmények között

A notebook számítási teljesítményét Intel vagy AMD energiatakarékos processzor hajtja végre, amely saját memóriával rendelkező AMD Radeon grafikával működik. Ezek az illeszkedő összetevők elegendőek a mindennapi tevékenységekhez, például kényelmes szörfözés az interneten, alkalmi játékok vagy filmnézés.A fényes kijelző előnyei gyönyörűen színezett színek, így élvezze a látványt a legteljesebb mértéApproxen.

Semmi sem hiányzik a készüléApproxől

Számos hasznos funkció teszi ezt a laptopot univerzális eszközként. Az optikai meghajtóval DVD-ket játszhat le, vagy biztonsági másolatot készíthet az adatokról. A HD webkamerával a szeretteihez csatlakozhat, és csatlakoztathatja őket egy TV-hez a HDMI csatlakozón keresztül egy filmhez, amely nagy képernyőn vagy egy ünnepi fotóalbum megtekinthető. A csatlakozóeszközök tartalmazzák az USB 3.0-at is, amellyel egy pillanatra a legnagyobb fájlokat is átviszik .

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 17. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP 17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 17.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ