Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence

Termékkatalógus
HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence
5 3 értékelés
Lézernyomtató - szines, A4, 33 oldal/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 33 oldal/perc nyomtatási sebesség (színes), 1200 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, duplex, kijelző, USB és LAN, 100 és 550 lap közötti tálca (B5L23A)
Kód:  PA514s8b Termékszám:  B5L23A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence

A HP Color LaserJet Enterprise M552dn professzionális teljesítményt és termelékenységet kínál. A 33 oldal percenkénti és havi 80.000 nyomtatható oldallal a készülék megfelel a nagyobb irodák nagy mennyiségű nyomtatási igényeinek. Az erős processzor és nagy memória eredménye a rendkívül gyors dokumentum feldolgozás.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató két tágas tároló tartállyal rendelkezik, amelyek kapacitása 100 és 550 lap. A nagy teljesítményű processzor 1,2 GHz-es frekvencián működik, az 1 GB RAM pedig bővíthető. Az egyszerű művelet egy négysoros színes LCD kijelzőnek és a billentyűzetnek köszönhető.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók újfajta tonert használnak, amelyeket az úttörő kémiai összetétel jellemez. Minden festék részecske tartalmaz egy kemény héjat és egy puha magot. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamot és az alacsony fogyasztást. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a minőség is változatlanul magas.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Az intelligens szegély mazimalizáló technológia észleli a patron rendszer kopását, és mindig a legjobb teljesítményt biztosítja, hogy kedved szerint nyomtathass. Működés közben a nyomtató összegyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról, és minden olyan alkatrészről, amely meghatározza annak élettartamát.



Nagy sebességű nyomtatás

A nyomtatási sebességgel különösen elégedett leszel, az első fekete-fehér dokumentum nyomtatása mindössze hat másodpercet, a színesé 7 másodpercet igényel. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a gyors kétoldalas nyomtatás is rendelkezésre áll.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosítsad és kezelhesd adataidat. A nyomtatás mindig könnyen beállítható, a beépített Ethernet csatlakozó felülettel pedig könnyen összekapcsolható egy számítógéppel. Az eszköz támogatja a HP ePrint  és az  Apple AirPrint mobil alkalmazásokat.

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!
Boríték formátuma
B5, 76 mm-es pénztárszalag Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
1200 x 1200 DPI Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
33 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
650 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
5,88 s Kész!
Maximális havi kapacitás
80 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
250 lap Kész!

Méret

Magasság
399 mm Kész!
Mélység
479 mm Kész!
Szélesség
699 mm Kész!
Tömeg
27,5 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ