AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence

Termékkatalógus
HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence
4,7 9 értékelés
Lézernyomtató - többifunkciós A4-es nyomtató, szkenner, fénymásoló, fekete nyomtatási sebesség 38 oldal/perc, 1200x 1200 dpi, LCD, automata lapadagoló (ADF), AirPrint, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA404g9i Termékszám:  F6W13A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence

A kompakt  HP LaserJet Pro MFP M426dw fekete-fehér nyomtató kiváló teljesítményt és termelékenységet kínál. Nyomtatási sebessége hihetetlen, 38 oldal percenként, havi terhelhetősége pedig 80.000 oldal, így kiválóan alkalmas nagyobb irodákba is, ahol nagy mennyiségben nyomtatnak dokumentumokat. A készülék lehetőséget nyújt dokumentumok beolvasására és másolására is, valamint a vezeték nélküli nyomtatásra közvetlenül mobileszközökről a WiFi interfész segítségével.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató egy tágas tálcával rendelkezik, amely akár 250 lap adagolására is alkalmas. A kézi adagoló nagy mennyiségű dokumentum egyszerű szkennelését vagy másolását teszi lehetővé, valamint a kétoldalas nyomtatást, amely a leggyorsabb a kategóriájában. Az egyes funkciókat könnyedén kiválaszthatod a színes érintőképernyőn.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók újfajta tonert alkalmaznak, amelyet egyedülálló kémiai összetétel jellemez, ahol minden festékrészecske kemény héjból és lágy, belső magból áll. Ez az összetétel magas hozamot és alacsony fogyasztást biztosít a nyomtatási folyamat során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, ugyanakkor jobb minőségű is.


Több oldal, nagyobb teljesítmény és hatékonyabb védelem

Az intelligens termelékenységet maximalizáló technológia észleli a kazettarendszer elhasználódását és mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, hogy a lehető legtöbb oldalt nyomtathasd. Működés közben a nyomtató folyamatosan gyűjti a legfontosabb információkat a toner és az összes alkatrész állapotáról, hogy intelligensen meg tudja határozni azoknak élettartamát.



Többfunkciós használat

A beépített szkenner maximális felbontása 1200 DPI és nagyon gyors, percenként 26 oldal szkennelését biztosítja. Szekennelhetsz közvetlenül e-mailbe, hálózati mappába vagy felhőbe. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi, hogy közvetlenül pendrive-ról nyomtass dokumentumokat.


Korszerű biztonság és megosztási lehetőségek

A nyomtató különböző funkciókat kínál, amelyek megfelelően biztosítják az adatok biztonságát és kezelését a HP Web Jet Admin applikáción keresztül. A nyomtató megosztása, valamint az Ethernet és a vezeték nélküli hálózatokon keresztül történő nyomtatás egyszerűen beállítható. Az NFC,   Apple AirPrint és a HP ePrint mobil nyomtatás funkciókat is támogatja.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
26 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
38 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
5,49 s Kész!
Maximális havi kapacitás
4 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
390 mm Kész!
Mélység
420 mm Kész!
Szélesség
323 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP LaserJet Pro MFP M426dw JetIntelligence.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ