A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst

Termékkatalógus
HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst
Tablet PC - Intel Core i7 8565U Whiskey Lake, 13.3" multi-touch IPS LED 1920x1080 Sureview, 16GB DDR4 RAM, Intel UHD Graphics 620, 512GB-os PCIe SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB 3.1 Gen 1, USB-C Thunderbolt 3, FHD webkamera, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, B&O hangszórók, TPM 2.0, Windows 10 Home 64 bit (5WA73EA)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HPCN5035g60 Termékszám:  5WA73EA#AKC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, amennyiben egy számítógépet keresel irodai munkára és szórakozásra. A tablet PC-k tulajdonságai különbözőek, ennek okán egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook olyan forgócsuklóval bír, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető klasszikus notebookként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst ügyesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst hibrid notebook monitorja?

Képernyőjének átmérője 13,3 ". A 14"-tól kisebb képátlójú képernyő főleg a kompakt modellek jellemzője. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook lényeges része. Sokkal lényegesebb a processzor modelltípusa, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel eredeti és kézzel fogható besorolást hozott létre. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban tabletekhez kínálnak. Kicsit módosított besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy kis segítség a processzor hűtési igényének kiderítéséhez. A hordozható számítógépek legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t legfőképp a rendkívüli teljesítményű számítógépeknél láthatunk.

A GPU-k rangsorolása is nagyon hasonló. Az önmagukban álló videokártyák zömmel nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. A drágább CPU-k nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A RAM mérete a videokártya teljesítményének kardinális attribútuma. A mindennapi használathoz teljesen megfelel 2 GB memória. Ha gyakrabban gépezel, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb kapacitás ésszerű.

A(z) HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst laptop/tablet HDD és RAM mérete

A memória nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A leglassabb laptopok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú gépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen tárolhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és ellenállóbb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan hordozható számítógépeknél figyelhető meg, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,6 GHz (4 600 MHz) Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,26 kg Kész!

Méretek

Szélesség
306 mm Kész!
Maximális magasság
13,6 mm Kész!
Mélység
218 mm Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
HP Spectre Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Spectre 13 x360-ap0002nh sötét hamvas ezüst
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ