Shop roku Shop roku

HP Spectre 13 x360

Termékkatalógus
HP Spectre 13 x360
Tablet PC - Intel Core i5 7200U Kaby Lake, 13.3" multi-touch LED 1920x1080 Brightview, 8GB LPDDR3 RAM, Intel HD Graphics 620, akár 512GB-os PCIe SSD, WiFi, Bluetooth, kártyaolvasó, webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, háttérvilágítású billentyűzet, B&O hangszórók, Windows 10
Kód:  HPCN2050hNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13 x360

Ez a különleges laptop kiváló megoldás, amennyiben egy számítógépet szeretnél irodai munkára és filmezésre. A tablet PC-k paraméterei sokban különböznek, ennek okán egyetlen modell sem jó mindenre. Az érintőképernyős notebook egy különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért használható notebookként és tablet módban is. A(z) HP Spectre 13 x360 egyszerűen forgatható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 x360 tablet PC monitorja?

A tablet PC monitorjának mérete 13,3 ". A 14" körüli méretű monitor főleg a kompakt modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) HP Spectre 13 x360 érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop lényeges része. Sokkal meghatározóbb a processzor modellje, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és órajele mutat. Az Intel egyszerű és átlátható hierarchiát dolgozott ki. Chipjeit a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Hasonló tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek fokozatosan felváltják az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot jelöl. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. Ez az érték egy segítség a processzor energiaéhségének feltérképezéséhez. A laptopok több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb TDP-t elsősorban a nagyobb méretű laptopoknál láthatunk.

A grafikus kártyák (GPU) felosztása is nagyon hasonló. A különálló videokártyák többnyire gyorsabbak, mint a processzorba integráltak. Az újabb csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének fontos attribútuma. Az irodai programok használatához teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha esetenként intenzívebben gépezel, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb grafikus memória ésszerű.

A(z) HP Spectre 13 x360 hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a használat célja alapján határozd meg. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és tartósabb, mint a tipikus merevlemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja csak annyi különbséggel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan laptopoknál található, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a szekunder pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Memóriakártya olvasó, Operációs rendszer, Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-leolvasó és Windows INK.

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Spectre 13 x360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Spectre 13 x360. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Spectre 13 x 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Spectre 13 x360.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ