Shop roku 30 dnů na vrácení

HPE OfficeConnect 1620 24G

Termékkatalógus
HPE OfficeConnect 1620 24G
Switch - 24 port 100/1000 (JG913A)
Kód:  TH894l11 Termékszám:  JG913A#ABB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HPE OfficeConnect 1620 24G

A HPE OfficeConnect 1620 24G egy kezelhető gigabites kapcsoló a kisvállalkozások számára, amelyek az alapvető szolgáltatásokat előnyben részesítik. A hálózat teljesítményének javítását teszi lehetővé ez az eszköz, a felesleges bonyolultság és költség nélkül. Kicsomagolás és kábelcsatlakoztatás után a kapcsoló már készen is áll az adatok továbbítására. Nem szükséges konfigurálni. Rendelkezik egy könnyen érthető grafikus felülettel a webböngészőben. Ez megkönnyíti a csatlakoztatását, például VLAN, IEEE802.1p QoS és IGPM Snooping-nak, ha szükséges.

A HPE OfficeConnect 1620 24G kapcsolók legfontosabb jellemzői

  • Kezelhető Gigabites kapcsoló
  • Egyszerű üzembe helyezés és kezelés
  • Konfiguráció nem szükséges (plug and play a dobozból)
  • Intuitív webes felülettel
  • VLAN, QoS és IGMP snooping a nagyobb hálózati teljesítmény érdekében

Anélkül, hogy aggodalmak lennének

Az automatikus sebességváltás automatikusan beállítja az egyes portok sebességét manuális beavatkozás nélkül, a csatlakoztatott ügyféleszköz teljesítményétől függően. A HPE OfficeConnect 1620 24G készen áll a rack-szerelésre és beépített tápegységgel rendelkezik, így nem kell helyet biztosítania egy nagyméretű külső adapter számára.

Növelje a hálózati teljesítményt VLAN, QoS és IGMP snooping funkciókkal

A HPE OfficeConnect 1620 24G modulja támogatja a VLAN-t az egyedi streamek elkülönítéséhez, így növelve a hálózati biztonságot és a teljesítményt. A QoS (802.1p) előnyben részesíti az adatokat, hogy a kritikus alkalmazások stabil szállítást kapjanak. Az IGMP Snooping ezután csökkenti a hálózati terhelést, azáltal, hogy megszünteti az adatok multicast adatainak rossz szegmensekbe történő továbbítását.

Paraméterek

Szélesség
439,93 mm Kész!
Magasság
43,94 mm Kész!
Mélység
172,97 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
439,93 mm Kész!
Magasság
43,94 mm Kész!
Mélység
172,97 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
48 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
35,7 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 199,92 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
10/100/1000Base-T
24 Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HPE OfficeConnect 1620 24G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE OfficeConnect 1620 24G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HPE OfficeConnect 1620 24G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE OfficeConnect 1620 24G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE OfficeConnect 1620 24G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ