Slevy s AP+ Slevy s AP+

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű

Termékkatalógus
Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű
4,3 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 48Mpx teleobjektív, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 88W, vezeték nélküli töltés, 4815 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  HU324b2 Termékszám:  MT-P60PDSWOM Gyártó honlapja:

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű

Ez a modern Huawei P60 Pro mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. A nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd ekkora memóriának. A kellő energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon vízálló. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a nagyszerű HUAWEI mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű okostelefon fontosabb paraméterei

  • Eme HUAWEI okostelefon 6,67" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 4815 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel van ellátva
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Vízálló kialakítással rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera található
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A képernyő 550 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső memória van biztosítva
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát NM típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4815 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen HUAWEI telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás HUAWEI telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül módosíthatjuk is a kijelző frekvenciáját az aktuális tartalomnak megfelelően. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Eme HUAWEI okostelefon 550 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű HUAWEI okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 48Mpx-es teleobjektívvel, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív közelebb hozza a távoli dolgokat. Ez kimondottan jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3,5× mértékű optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme HUAWEI mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A telefonon lehetőségünk van a rekeszérték változtatására, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró HUAWEI mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4815 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 88 W, és kábel nélküli töltéssel. Ez a modern HUAWEI okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Eme HUAWEI mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A modern HUAWEI okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, EMUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő módunkban áll bővíteni egy 256 GB kapacitású NM memóriakártyával.

Ezen HUAWEI mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...
Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek csak egyetlen pillantás kell a telefon feloldásához. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161 × 74,5 × 8,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,4 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,1 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,4 Kész!
Optikai zoom
3,5× Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 815 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
88 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
NM Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 730 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei P60 Pro 8/256 GB gyöngyszínű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P60 Pro 8/256 GB perlová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei P60 Pro 8/256 GB perlový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro 8 GB/256 GB Pearl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro 8 GB/256 GB Pearl.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ