A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Samsung MB

Huawei TalkBand B2

Termékkatalógus
Huawei TalkBand B2
3,0 3 értékelés
Okosóra - 0,73" (128x88) kijelző, Bluetooth 3.0, gyorsulás- és gravitáció-érzékelő, IP57, 95mAh akkumulátor, különböző színben
Kód:  xxHU6042a2d Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei TalkBand B2

A komfortra, a stílusra és mindennapos eleganciára összpontosító második generációs TalkBand B2 megbízható társ az élet minden pillanatában. Mindent kézben tart, miközben automatizálja a feladatokat, valamint nyomon követi alvási szokásait és mindennapi cselekvéseit. A Talkband egy hibrid smart eszköz, mellyel kézben tarthatja hívásait a szó szoros értelmében: mobiltelefonjára vagy headset-jére is irányíthatja hívásait, attól függően, hogy hol viseli a készüléket. Összehasonlítva a korábbi "gumi" kivitelű B2 modellel, alumíniumból készült, mely ellenáll az összes nehézségnek és megvédi az elektronikát a víz ellen. 

Minden karnyújtásnyira

A TalkBand B2 intuitív, érintéssel és simítással működő felhasználói felülete friss információkkal látja el, bármerre is jár, és bármit is csinál: a képernyőn megjelenő értesítések, emlékeztetők, riasztások, nyomonkövetési és felügyeleti információk révén mindig szemmel tarthatja a fontos dolgokat a mindennapokban.

Intelligens egészségiállapot nyomonkövetés

Ha eljött az alvás ideje, a TalkBand B2 akkor is tovább dolgozik. A TalkBand B2 pontosan méri az alvások minőségét és hosszát. Innovatív, 6 tengelyes mozgásérzékelőjének köszönhetően a TalkBand B2 automatikusan azonosítani tudja, hogy milyen gyakorlatokat végez, és így azokat a lényeges adatokat jeleníti meg, amelyekre fitneszteljesítménye figyelemmel kíséréséhez és javításához szüksége van.

Okostelefon személyi hívó

Bizonyára Ön is került már hasonló helyzetbe. Egy alkalmatlan pillanatban nem találja a telefonját, és nem emlékszik rá, hogy hova rakta. A Talkband B2 karkötő kiküszöböli ezt a problémát és megcsörgeti vagy megrezegteti telefonját pár másodpercre. Abban az esetben pedig, ha Ön Huawei P8 vagy P8 max tulajdonos, a karkötő a lehető legerősebb jelszóval védett.

Ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott színösszeállítású terméket kapja, de reméljük, hogy mindenképpen elégedett lesz a termékkel.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei TalkBand B2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei TalkBand B2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei TalkBand B2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ