30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Huawei Watch 4

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
HUAWEI
(5)
Operációs rendszer kompatibilitás
IOS
(5)
Android GMS-el
(5)
Tok anyaga
Rozsdamentes acél
(2)
Titán
(3)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(5)
Bluetooth
(5)
LTE
(5)
WiFi
(5)
GPS
(5)
Sporttevékenységek
Tollaslabda
(5)
Futás
(5)
Kerékpározás
(5)
Fitnesz
(5)
Golf
(5)
Strap colour
Fekete
(2)
Ezüst
(1)
Barna
(2)
Szíj anyaga
Bőr
(2)
Gumi
(2)
Titán
(1)
Szűrés

A Huawei Watch 4 okosóra egy elegáns kiegészítő, amely ötvözi az óra klasszikus megjelenését számos modern funkcióval, amelyeket munkában és szabadidőben egyaránt használhatsz. Könnyen használható és mindenkinek megfelel. Kíváncsi vagy, hogy mit kínál a Huawei Watch 4 és milyen funkciókat tartalmaz?

Tovább

Miért érdemes Huawei Watch 4 okosórát vásárolni?

A Huawei Watch 4 modelleket mindenki értékelni fogja. Azok az idők, amikor az órák csak az időt mutatták, már a múlté. A Huawei Watch 4 a jó megjelenés mellett rengeteg olyan funkciót kínál, amelyeket otthon, a munkahelyen, sportolás közben, sőt, akár alvás közben is használhatsz.

  • A Huawei Watch 4 egyszerű, a hátránnyal élők számára átalakított kezelőszervekkel rendelkezik.
  • Sport, egészség, óra és navigációs funkciókkal rendelkeznek.
  • Az eSIM-kártyát hívások indítására és üzenetek írására használhatod.
  • Vízállóak, valamint por- és karcállóak.
  • Nagy akkumulátorkapacitással rendelkeznek, amely több napig is kitart.

i

A Huawei Watch 4 nagyon gyors töltéssel rendelkezik a mellékelt kábelnek köszönhetően. Az órának kétféle üzemmódot is beállíthatsz, aszerint, hogy az akkumulátor rövidebb vagy hosszabb ideig bírja.

Hogyan működik a Huawei Watch 4?

A Huawei Watch 4 érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely egyszerűen reagál az érintésre. A vezérléshez egy oldalsó gomb vagy egy forgatható korona is rendelkezésre áll, így az óra igazán könnyen kezelhető, akár egy sportteljesítmény közepette is. Az óra a fogyatékkal élők számára is egyszerűsített kezelőszervekkel rendelkezik, és természetesen van egy hangalapú asszisztens is, amely segít az irányításban.

Huawei órák - női és férfi stílusok egyetlen órában egyesítve

Akár női, akár férfi Huawei okosórát keresel, ezzel a választékkal nem fogsz tévedni. A Huawei Watch 4 elegáns megjelenésével mindenki számára megfelelő. Kerek számlapjával és az oldalán lévő gombokkal úgy néz ki, mint egy hagyományos óra, de modern kivitelben.

  • Az órát bőr-, titán- vagy gumiszíjjal szerezheted be, amely egyszerűen egy gyorskioldó csattal rögzíthető. A szíjakat is könnyen le lehet cserélni.
  • A kerek számlapon számos cserélhető megjelenés található, amelyeket az alkalmazásból tölthetsz le.
  • A Huawei Watch állítható szíjjal rendelkezik, amely 14 és 21 cm közötti csuklószélességhez illeszkedik.

HUAWEI WATCH 4 Classic
HUAWEI WATCH 4 Classic

HUAWEI WATCH 4 Titan
HUAWEI WATCH 4 Titan

HUAWEI WATCH 4 Sport
HUAWEI WATCH 4 Sport

A Huawei Watch 4 egy számos funkcióval rendelkező okosóra

A Huawei Watch 4 számos funkciót tartalmaz. Az óra könnyen párosítható az okostelefonnal, és az alkalmazás letöltése után nemcsak az órán, hanem a telefonon is átfogó áttekintést kaphatsz a tevékenységeidről.

A Huawei Watch 4 segítségével nem fogsz eltévedni útközben

A Huawei Watch 4 nagyszerű eszköz az utazáshoz. Navigációs és helymeghatározási funkciókkal rendelkeznek. A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek elvén működnek. Emlékeznek az útvonalra is, és megjelölik azt, így ha eltévedsz, könnyen visszakövetheted a lépteidet.

i

A mobiltelefonhoz való csatlakozáskor mindenképpen ellenőrizd az óra és a telefon operációs rendszerének kompatibilitását.

Tervezd meg a napodat egy okosórával

Az okosórák olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint az ébresztő, a naptár és a stopperóra. Így bárhol és bármikor kényelmesen megtervezheted az idődet. Az óra megmutatja a pontos időt az aktuális időzónában. Emellett az órával mindig tökéletes áttekintést kaphatsz az aktuális dátumról és a hét napjáról.

Mérd a sportteljesítményed a Huawei Watch 4 segítségével

A Huawei Watch okosórával gyerekjáték a fittség megőrzése. Az óra sportfunkciókat tartalmaz, amelyeket túrázáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, evezéshez, teniszezéshez, jógához vagy akár golfozáshoz is használhatsz. A vízállóságnak köszönhetően az órával több méteres mélységbe is lemerülhetsz.

  • Az óra méri a sportteljesítményed sebességét és távolságát,
  • nyomon követi és rögzíti az útvonalat,
  • figyelemmel kíséri a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat.

Tartsd szemmel az egészségedet és biztonságodat egy okosórával

Egy okosórával nyomon követheted magad és szeretteid egészségét és biztonságát. Csatlakoztasd okostelefonodat szeretteid órájához, és tartsd szemmel biztonságukat. Az óra tartalmaz esésérzékelő funkciókat, és rendszeresen mérheti a pulzusszámot, ami a szív- és érrendszeri betegségek fontos megelőzése lehet. Az óra azt is érzékeli, ha leveszik a kézről.

Tartsd kontroll alatt az alvásodat is. A Huawei Watch 4 olyan funkcióval is rendelkezik, amely érzékeli a horkolást és méri az alvás minőségét.

A telefonhívások és az üzenetküldés gyerekjáték lesz a Huawei Watch 4 órával

Az okosórával a csuklódról kommunikálhatsz a világgal. Az eSIM-kártyának köszönhetően az órával telefonálhatsz és üzeneteket írhatsz. Az órát adatkapcsolaton vagy WiFi-n keresztül az internethez is csatlakoztathatod, hogy kedvenc közösségi hálózatodon keresztül kommunikálhass.

i

Mi az az eSIM?

Az eSIM egy különálló chip. Ez egy virtuális SIM-kártya, amely közvetlenül a készülékbe van beépítve. A hagyományos SIM-kártyához hasonlóan itt is kiválaszthatod a kívánt szolgáltatót.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
4,5 13×
HUAWEI WATCH 4 Pro Elite
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
293 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b3
3,9
HUAWEI WATCH 4 Sport
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
167 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b1
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
239 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU80585b2
3,9
HUAWEI WATCH 4 Sport
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
142 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HU80585b1
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
252 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 21.
Termékkód: HU80585b2

Huawei Watch 4

A Huawei Watch 4 kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei Watch 4 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei Watch 4 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei Watch 4 vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ