Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE

Termékkatalógus
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE
4,6 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
369 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HUWw002b2 Termékszám:  55020AGG Gyártó honlapja:
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE 369 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE

Prémium minőségű anyagokból készült, funkciókban gazdag okosóra

A Huawei egy új prémium kategóriás okosóra modellel érkezik a piacra - Ultimate Voyage Blue. A technológia és a formatervezés világának legjobbjait képviseli. Az óra használatával tökéletes áttekintést kaphatsz az eseményekről anélkül, hogy elő kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. Amikor a Huawei Watch Ultimate okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a telefonoddal, értesítést kapsz az alkalmazásváltozásokról, a bejövő üzenetekről vagy a telefonhívásokról, amelyeket kényelmesen kezelhetsz közvetlenül a csuklódról (ha párosítva van amobiltelefonoddal, és az hatótávolságon belül van) a beépített mikrofon és hangszóró segítségével. A Huawei Watch Ultimate okosóra 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED nagy felbontású kijelzővel rendelkezik. Tartósságának és számos sportolási módjának (több mint 100) köszönhetően különösen nagyra fogják értékelni az aktív, igényes körülmények között mozgó egyének. A Huawei Watch Ultimate 10 ATM-ig vízálló, így búvárkodás közben is kiváló partner. Egy innovatív felügyeleti modul - TruSeen™ 5.0+ - biztosítja az összes kulcsfontosságú egészségügyi mutató pontosérzékelését. Nyomon követhetd a pulzusszámodat, a vér oxigéntelítettségét, valamint az alvásod hosszát és szakaszait. A teljesen pontos helymeghatározás érdekében a készülék egy kétsávos, ötrendszeres GNSS-t használ, amely a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszerek támogatását integrálja. 

A Huawei Watch Ultimate Voyage Blue okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az okosóra 1,5"-os LTPO AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyet zafírüveg véd
  • Elegáns kerámia lunetta
  • Cirkónium alapú folyékony fémből készült tok
  • Az okosóra kézzel polírozott és szaténcsiszolt kivitelű
  • Több mint 100 sportmód és több mint 20 professzionális mód áll a rendelkezésedre
  • Vízállóság 10 ATM-ig
  • Számos funkció és üzemmód búvárkodáshoz
  • A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a telefonálást (Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott telefononnal)
  • A Huawei Watch Ultimate egy érintőképernyővel, funkciógombokkal és egy praktikus forgó koronával működik
  • Nagyszerű, esztétikus design
  • A szabadtér szerelmesei értékelni fogják a beépített barométer jelenlétét
  • A továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő modul jobban méri a pulzusszámot, a SpO2-t, a terhelési szintet és hatékonyabban méri az alvás minőségét és időtartamát
  • A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas támogatás segít az edzés útvonalának és helyének pontos meghatározásában
  • 14 napos akkumulátor-üzemidő normál használat esetén (8 nap intenzív használat esetén)
  • Az óra képes felmérni a futási indexet, az edzésstresszt, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet
  • A Huawei Watch Ultimate használható a zenelejátszás vezérlésére
  • A HUAWEI AppGallery számos alkalmazással vár
  • Az óra iOS és Android rendszerrel is kompatibilis

Innovatív kivitelezés folyékony fémből

A Huawei Watch Ultimate Voyage Blue az első olyan okosóra, amely cirkónium alapú folyékony fém formatervezéssel büszkélkedhet. Ezt az anyagot luxusórák vagy akár űrhajók gyártásához használják. A folyékony fém lenyűgöző szilárdság/tömeg-aránnyal és nagy ellenállással rendelkezik a szélsőséges hőhatásokkal szemben, valamint páratlan tartóssággal.

Elegáns okosóra prémium minőségű anyagokból

Élvezd a csodálatos zafírkristályos számlap látványát, amely alatt egy 1,5" LTPO AMOLED kijelző helyezkedik el biztonságosan. A Huawei Watch Ultimate kijelzője egyetlen csuklómozdulatra feléled, és máris minden szükséges információt láthatsz a csuklódon, még közvetlen napfényben is. A Huawei Watch Ultimate okosóra lünetta stílusos és praktikus forgó koronával van ellátva. Segítségével könnyen és gyorsan ráközelíthetsz a menüben lévő alkalmazásokra, és gyorsan megtalálhatod, amit keresel. Még ha vizes is a kezed, a HuaweiWatch Ultimate forgó koronájával gyorsan és egyszerűen állíthatod be a hangerőt és az ébresztés aktiválási idejét. A Huawei Watch Ultimate az órák és funkciók széles választékával rendelkezik. Csak emeld fel a csuklódat, és minden szükséges információt láthatsz az élő, Always-on-Display kijelzőn. Az eszköz képes megjeleníteni az időt a képernyő kikapcsolása után is, saját számlap designt készíthetsz a telefon galériájából származó fotókból és egyebekből. A Huawei Watch Ultimate óra számlapjának további arculatai a Watch AppGallery-ben találhatók.

A Huawei Watch Ultimate búvárkodásra is alkalmas

Az okosóra megfelel az ISO 22810 szabványnak, és az EN 13319 szabvány (a búvárkellékekre vonatkozó nemzetközileg elismert szabvány) szerint tanúsított. A 10 ATM vízállóságnak köszönhetően a Huawei órával akár 100 méteres mélységig szabadon merülhetsz, így elkezdheted a víz alatti világ felfedezését. A Huawei Watch Ultimate különböző búvárkodási módokkal rendelkezik, beleértve a rekreációs búvárkodást, a technikai búvárkodást, a műszeres búvárkodást és a szabad búvárkodást. Rugalmas beállításai és nagy adatpontossága révén a Huawei okosóra ideális búvártárssáválik.

  • Reális idejű adatmegjelenítés - az óra kijelzőjén a megjelenített merülési hossz, mélység és a sebesség látható.
  • Biztonsági beállítások - a Huawei órák figyelmeztetnek, ha túl sokáig vagy lent vagy túl mélyre merülsz.
  • Apnoe tréning mód - ez a speciális üzemmód rögzíti a pulzusszámot, a légzés visszatartási idejét és a rekeszizom összehúzódásának kezdetének idejét. Ez lehetővé teszi, hogy növeld a légzés visszatartásának időtartamát.

Pontos helymeghatározás a kétsávos, ötrendszeres GNSS segítségével

A Huawei Watch Ultimate a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatásának köszönhetően pontos helymeghatározással és távolságméréssel rendelkező navigációval büszkélkedhet. Izgalmas funkció az offline navigáció és a Route Back funkció. Visszavezet, ha eltévedtél. Az edzés után az óra által rögzített útvonal elérhető lesz a Huawei Health alkalmazásban. Onnan gyorsan megoszthatod és megmutathatod azt a barátaidnak. Az okosóra rendelkezik egy kifejezetten erre a célra tervezett félhomályos üzemmóddal, amely megkönnyíti az olvasástgyengén megvilágított környezetben.

A Huawei Watch okosan figyeli a pulzusszámot

A még pontosabb mérések érdekében a Huawei Watch Ultimate okosóra továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusszám-modullal rendelkezik. Ez nyolc fotodiódából áll, amelyek kör alakban vannak elrendezve, két fényforrással. Mindegyik ívelt üveglencsével van lefedve, hogy lehetővé tegye a kényelmes viseletet és jelentősen csökkentse a környezeti fény zavaró hatását. A Huawei pulzusszám-modul algoritmusa mostantól jobban kiszűri a zajos jeleket, így a pulzusszám figyelése még megerőltető edzés közben is pontosabbá válik. Ezenkívül elegendőegy kis időt, és máris átfogó képet kaphatsz az egészségedről és az energiádról. A Huawei Watch Ultimate okosóra  nagyszámú fontos mérőszámot rögzít. Tudni fogod a pulzusszámodat, a SpO2-t (vér-oxigéntelítettség) vagy a stresszszintedet. Magas stresszszint esetén a Huawei Watch Ultimate óra egy légzőgyakorlatot fog ajánlani, amely segíthet megtalálni az elveszett nyugalmat.

A Huawei Watch Ultimate több mint száz edzésmóddal rendelkezik

Az okosórádon található több mint 100 sportolási móddal biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Használhatod például a futás, kerékpározás, túrázás, síugrás, síelés, evezőgép vagy úszás módokat. Az úszók és búvárok értékelni fogják a 10 ATM vízállóságot, amelynek köszönhetően a Huawei Watch Ultimate készülékkel problémamentesen úszhatsz a medencében és mérheted a teljesítményedet. A mobiltelefonoddal párosítva az óra kijelzőjén láthatod a napfelkelte és napnyugta idejét, a holdfázisokat, sőt, még a valós idejű dagályváltozásokat is. A Huawei Watch Ultimaterendelkezik egy beépített magassági barométerrel, amely figyeli az aktuális légnyomást. Ennek a funkciónak elsősorban szabadtéri tevékenységek során fogod hasznát venni.

Óra nagy akkumulátor-üzemidővel

A nagy kapacitású akkumulátor mellett a Huawei Watch Ultimate a gyorstöltéssel is kitűnik, így bármikor készen áll, amikor csak szükséged van rá. Mindössze 60 perc töltés után az eszköz ismét teljesen feltöltődik. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 14 napos használatot is élvezhetsz normál üzemmódban, intenzív használat mellett pedig akár 8 napig is bírja.

Funkciók golfozók számára

A Huawei Watch Ultimate képes rögzíteni a professzionális lengésadatokat. Így tudni fogod a sebességedet, a tempódat, a lendítési idődet hátrafelé és lefelé, ráadásul a készülék még egy Driving range módot is biztosít, amely tökéletes részletességgel követi a lendítésedet. Tekintsd meg a gyakorlati bemutatókat, valamint tippeket és trükköket, hogy a golfjátékodat a következő szintre emeld.

A Huawei óra képes elemezni az EKG-t

A továbbfejlesztett érzékelő precízebben és érzékenyebben gyűjthet információkat az EKG-dról. Egyszerűen érintsd meg az óra oldalán lévő elektródát 30 másodpercig, hogy valós időben kapd meg a szükséges adatokat. Ezenkívül a pontos EKG- és PPG-érzékelőknek köszönhetően a Huawei Watch Ultimate képes érzékelni az artériás merevséget, amely az érelmeszesedés egyik mutatója.

A Huawei Watch Ultimate pontosan méri az alvást és egyéb fontos mutatókat

Az alvás életünk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy tudjuk, mennyi ideig alszunk, és mennyire jó az alvásunk. A HUAWEI TruSleep™ 3.0 algoritmussal ellátott optikai érzékelő pontosan méri az alvást és annak egyes szakaszait. A Huawei Watch Ultimate segít az ideális alvási rutin kialakításában, hogy minden nap energikusnak és kipihentnek érezd magad. Ráadásul, csupán egy kis időt vesz igénybe, és máris átfogó áttekintést kapsz az egészségedről és az energiádról. A Huawei Watch Ultimate okosóra számos fontos mérőszámot rögzít. Nyomon követheted apulzusszámodat, az SpO2-t (vér oxigén-telítettsége) vagy a stresszszintedet. Magas stressz esetén a Huawei Watch Ultimate légzőgyakorlatokat ajánl, hogy segítsen megtalálni az elveszett nyugalmat.

Bejövő hívások kezelése a Huawei Watch órával

Ha Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül párosítod az okostelefonodat a Huawei Watch Ultimate készülékkel, számos előnyt élvezhetsz. A beépített hangszóró és mikrofon segítségével például felvehetsz egy bejövő hívást, és a Huawei Watch segítségével válaszolhatsz a csuklódról. * Saját gyors válaszokat is küldhetsz, és megtekintheted a hívásnaplókat.

*A Huawei Watch Ultimate készüléket párosítani kell egy okostelefonnal, és annak hatótávolságán belül kell lennie

A Watch AppGallery számos alkalmazást kínál

Mostantól számos harmadik féltől származó alkalmazás* lesz elérhető a Watch AppGallery-ben, így mindig letölthetőek lesznek. Ezáltal a Huawei Watch Ultimate okosórában mindig kéznél lesz minden, amire szükséged van.

*A harmadik féltől származó alkalmazásokat a Huawei Health alkalmazásban található Watch AppGallery-ből kell letölteni. Ez a funkció nem támogatott iOS-eszközökön. 

Huawei okosórád párosítása más eszközökkel

Párosítsd bátran a Huawei Watch Ultimate készüléket más iOS, Android és egyéb Huawei okoseszközökkel. Töltsd le a HUAWEI Health alkalmazást, amely mindkét rendszerrel kompatibilis. Átfogó áttekintést nyújt minden tevékenységedről, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen testre szabd a Huawei Watch Ultimate okosórád megjelenését.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
48,5 mm Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
76 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Harmony OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Ezüst Kész!
Szíj anyaga
Titán Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Huawei okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE termékhez:

HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
355 190 Ft
Szállításra kész 4 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch Ultimate Voyage BLUE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch Ultimate Elite Steel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ