A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

HyperX Gaming set

Termékkatalógus
HyperX Gaming set
Billentyűzet+egér szett - tartalmazza: Cloud Gaming Headset ezüst, bulk + Alloy FPS Red Mechanical Gaming Keyboard + Pulsefire Gaming Mouse + Fury S
Kód:  DU356a2s

HyperX Gaming set

Bemutatjuk a HyperX Gaming set készletet, amely magában foglalja a headsetet, gamer egeret, billentyűzetet és egérpadot. Ne pazarold azzal az idődet, hogy egyesével válogatod ki a szükséges gamer kiegészítőket, szabadidődet szenteld inkább a kedvenc játékodnak. Az alábbiakban egyesével mutatjuk be a HyperX készlet részeit.

HyperX Cloud Gaming Headset ezüst színben

A számítógépes játékok rajongói tudják, hogy bár a játék grafikája fontos, azonban a hangzása sem elhanyagolható. Ez az ezüst színű HyperX Cloud Gaming Headset fejhallgató remekel a kényelmesen párnázott kagylókkal. Zárt kialakítása gondoskodik a környezeti zajok teljes kiszűréséről. A fejhallgató mikrofonnal büszkélkedhet. A hasonló headsetekhez viszonyítva ez a fejhallgató lenyűgöző hosszú kábellel rendelkezik. Az 50 Hz - 18 000 Hz frekvenciatartománya garantálja, hogy mindent a legkiválóbb minőségben hallasz majd.

  • Tömege 322 gramm
  • Bőséges hosszúságú kábel
  • Beépített mikrofonnal

A játékosok és egyéb számítógépes felhasználók is nagyra értékelhetik a beépített mikrofont. A HyperX fejhallgató mikrofonja biztosítja a folyamatos virtuális kommunikációt a barátaiddal a Skype és hozzá hasonló alkalmazások használatakor. Mivel eltávolítható, ezért nem zavar például a zenehallgatásban.

HyperX Alloy FPS Red Mechanical Gaming Keyboard

A HyperX Alloy FPS mechanikus gamer billentyűzetet minimalista, kompakt kialakítás jellemzi, amely ideális az FPS játékokhoz. Kompakt méretének köszönhetően helyet takaríthatsz meg vele az asztalodon, így előtérbe kerül az egér szabadabb használata, miközben az nem megy a billentyűzet teljes funkcionalitásának rovására.

  • Játékmód
  • Könnyen szállítható kialakítás
  • Háttérvilágítású gombok
  • Színes billentyűzetsapkák
  • Cherry MX mechanikus kapcsolók
  • Praktikus USB töltőport
  • Szilárd acél váz

A billentyűzet olyan Cherry MX mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, amelyekben a Cherry egyik világvezető és úttörő Gold Crosspoint technológiáját alkalmazták. Ez gondoskodik a billentyűzet játékhoz alkalmas, nagyfokú precizitásáról, a billentyűk pontos érintkezéséről és megbízhatóságáról. Az öntisztító arany csatlakozókkal a billentyűzet ellenáll a pornak és a szennyeződésnek, emellett nyomásálló fém ötvözet rugóval érkezik. A billentyűk 50 millió leütésig garantálják a minőség vagy érzékenység romlása nélküli működést.

HyperX Pulsefire Gaming Mouse + Fury S

A HyperX Pulsefire FPS gamer egér és a HyperX FURY S egérpad pontosan azok az eszközök, amelyekre szükséged van a digitális világ meghódításához. A Pulsefire FPS a bizonyított Pixart 3310 érzékelőt használja, amely stagnálás nélküli sima mozgást kínál, olyan pontos működést, amelyre mindig számíthatsz. Akár igazi mesterlövész vagy grandiózus pusztító vagy, biztosan megtalálod a számodra megfelelő DPI beállítást egyetlen gomb megnyomásával.

  • Precíziós Pixart 3310 optikai érzékelő
  • Négy DPI mód
  • Kiváló Omron kapcsolók
  • Hat rendkívül érzékeny gomb
  • Csúszásmentes, textúrált felületű oldalsó markolat
  • Alátét a kényelem és a stabilitás érdekében

Paraméterek

Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Gaming set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Gaming set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX-Gaming-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX-Gaming-Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ